• lilike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már többször próbáltam létrehozni egy találkozót vele, de valahogy túl elfoglalt volt ahhoz, hogy egy spontán randit le tudjunk beszélni, most viszont ráért, sőt a telefonban már úgy vislekedett, mintha tényleg kívánna. Nem hagyhattam annyiban, meglátogattam.
  • Megközelítés:

    Voltam már a környéken, nem gond, érthetően el is magyarázta a helyszínt. A parkolás nem ingyenes,viszont van helybőven.
  • Helyszín:

    Egy viszonylag új építésű házban a félemeleten van a lakása, aki éhes a ház aljában ebédelni is tud. A lakás szerintem otthonos, az előszobában több cipő is van, de napközben nincs senki csak Ő.
    A fürdőben zuhanyzó és kád is van, én az utóbbit használtam, később láttam, hogy a zuhanytálca el is van repedve. A szoba a nappalin kereesztül közelíthető meg, nekem kicsit melegem volt klíma csak a nappaliban van, nem éreztem a hatását. Összességében rendben van, a fürdőben egy furcsaságot észrevettem, de nem szóltam neki.
  • Lány külseje:

    Egy beszámolóban olvastam, hogy a hasán fogyási csíkok vannak, ami igaz is, de szerintem nem zavaróak, pláne hogy amúgy egy igazi bombázó alkat. A képeknek abszolút megfelelő csinos alkat, szép, bájos arc.
  • Action:

    Egy órát terveztem, már a telefonban kinyilvánította, hogy mennyire várja a tálálkozásunkat és én valahogy elhittem neki, nagyon izgató volt.Bejutást követően kedvesen érdeklődött általános dolgokról.Majd még egyszer tisztáztuk a feltételeket, ami abban nyilvánult meg, hogy annyit mondott, "azt teszel velem amit akarsz". Ezek után gyors tusolás majd az ágyon várt hason fekve fehérneműben. Odabújtam, és kézi ill ajakkal történő kényeztetés közben megszabadítottam a felesleges ruhadraboktól. A csókokkal tűzdelt kényeztetés annyira jól sikerült, hogy teljesen harcra kész állapotba kerültem, még a francia részt is kihagytuk, valahogy egyből benne lellett lennem. Persze az is motivált, hogy amikor a meredező farkam a popsijához, ill a puncijához toltam, olyan ügyesen mozgatta a csípőjét, hogy szinte magát izgatta fel vele. Amikor próbáltam lejjebb csúszni, hogy egy kis nyalakodással segítsem elő, szinte kérlelt, hogy nem vigyem el a puncijától, hozzam vissza. Nagyon izgató volt ez a ragaszkodása a hímvesszőmhöz, szerintem nem színészkedés volt, tényleg kívánta. Ezt a nedvesedése jelezte, nem is volt gond a behatolással, igaz hogy hátúlról, de valahogy belsőségesre sikerült az aktus, ami sajnos rövid ideig tartott, nagyon fel voltam izgulva, amire csak rátett még egy-két lapáttal. Nagyon tudja, mitől gerjed be egy pasi. De szerintem ez benne van, Ő is élvezi minden pillanatát. Amikor befejeztük, felajánlotta hogy maradhatok csak fél órát is, én hülye meg elfogadtam, valahogy az az érzésem volt, hogy nem akarja hogy maradjak, ami ellent mond az együttlétünknek, mindenesetre elfogadtam az ajánlatát, és szintén gyors fürdés majd búcsú.
  • Elszámolás:

    Az előre adott***a végén visszaadta a fél óra különbözetét. Sajnos nem volt mód mindent kipróbálni, lehet hogy azért volt a felajánlás, hogy visszamenjek még.
  • Összkép:

    Összességében nagyon jól éreztem magam Lilikével, remélem hogy Ő is velem, mert nekem fontos ez. Mindenesetre biztos vagyok benne hogy több van bennünk ennél a "randi"-nál, úgyhogy kénytelen leszek újból felkeresni és bepótolni a kimaradt fejezeteket a Lilike szexkönyvéből.
Happy Massage