• Bia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Biát viszonylag könnyű elérni. Ha csörgeted többször, diszkréten visszacsörget, amikor elérhető. SMS-re és privát üzenetre is válaszol. Egyszóval tökéletesen lehet Vele kommunikálni.

    Ami az egyeztetést illeti, rugalmas és megértő. Miért írom ezt? Nemrég megjelent egy 'lehúzó' beszámoló Róla, amiben a delikvens kifogásolta, hogy Bia miatt nem jött létre a találkozó. Értem én a dolgot, de gondoljunk bele mennyiszer mondja vissza az utolsó pillanatban a vendég a találkát! Erről Bia hol ír? Sehol. Az Ő "védelmében" és a tisztesség megkívánja, hogy itt leírjam, bizony én is bejelentkeztem Hozzá és aztán - szinte az utolsó pillanatban - lemondtam a "randevút".
    Ehhez Bia - bár üzenetben jelezte, hogy rosszul esett Neki - teljesen korrekten állt hozzá és ez a későbbi találkánkon nem okozott egyátalán gondot.

    Az egyeztetés tehát két emberen múlik, tessék tisztességgel viselkedni és elfogadni a magyarázatot, mint ahogy Bia is tette velem szemben.
  • Megközelítés:

    Rendőrségi Teve székházhoz közel, tehát BKV-val tökéletes, kocsival fizetős parkoló.
  • Helyszín:

    "Új" (van az már 10 éves) építésű ház, tiszta, rendes, kúltúrált lakás. A helyszínből nyíló fürdő, káddal. Nagy franciaágy, tükör a vizuális élmény fokozására.
  • Lány külseje:

    Hozzám képest (~190cm) alacsony, de abszolút formás test, a képek jól adják vissza a lényeget. Selymes bőr, természetes és kézbe illő keblek, helyes arc.
  • Action:

    Hosszú üzenetváltás, sms forgatag és beszélgetés előzte meg a találkánkat, míg végre sikerült összehozni, hogy eljuthattam Biához. Rosszul indult a "kapcsolat" a lemondott találka miatt, de Bia hamar túltette magát a szomorúságán és onnantól felhőtlen volt a kommunikáció.

    Amikor végül sikerült bejelentkeznem, mind a ketten örültünk, hogy összejött a találka.
    Az ajtón belépve Bia finom szájrapuszival fogadott, jelezve a bizalmat és beinvitált a belső szobába. Egy szűk farmer rövidnadrágban és egy top-ban fogadott, ami nagyon tetszett, jobban is, mintha valami csábos fehérnemű lett volna rajta. Ez sokkal inkább erősítette a barátnős érzést.

    Kis beszélgetés után én mentem a fürdőbe, ahová követett és amíg én megpucoltam magam, addig is folytattuk a beszélgetést. Érdekes dolgokat mesélt magáról - utólag is köszönöm a bizalmat, nem tudom mennyire volt ez privát.

    A pancsolás után gyors szájhigiénia következett, majd csatlakoztam Hozzá a francia ágyon.

    Kölcsönös puszilgatás kezdődött - ez alkalommal nem kértem a csókot - majd kis bénázás után a segítségével került le róla a textil.

    Ezután én kezdtem csókolni fiatal testét, az arcán kezdve, majd le a nyakán át a kebleihez. Mások írták, de ekkor még nem tapasztaltam, hogy érzékeny lenne a keble, így bátran kényeztettem. Egy idő után én lejjebb, Ő meg feljebb csúszott, így a szájam az általam kedvel helyre került: a combjai tövéhez. Itt már tapasztaltam egy kis csiklandósságot, de amikor selymes kelyhéhez értem, már nem volt zavaró momentum.
    Jó darabig kényeztettem ott, közben mindenfelé simogattam, markolásztam a kebleit, majd egy idő után szólt, hogy érzékeny lett alul. Sajnos - szerintem - nem sikerült orgazmussal megajándékoznom.
    Ő vett kezelésbe ezután, gumit húzott, majd érzéki franciába kezdett. A franciás kényeztetést egy idő után leállítottam és megkértem, most már más testrészével kényeztessen tovább.
    Így is lett. Szépen rámült és lassú, majd gyorsabb mozgásba kezdett. Sajnos ki voltam éhezve, így más pózra nem jutott sor.
    Hagyott szépen lepihenni, nem sietett és úgy szállt le rólam, majd segített megtisztálkodni.
    Ezután folytattuk a beszélgetést, de közben mind a ketten cirógattuk, simogattuk egymást. Ekkor már a mellbimbói is érzékenyek lettek így "csak" :) a teste többi részét simogattam.
    Kicsit később Bia tett még kísérletet a második fordulóra, de tudtam, hogy mivel az elejét elhúztuk, nem tudok regenerálódni és a beszélgetést választottam.

    Végül elérkezett a távozásom ideje. Pár percet talán ki is csúsztam az órából, de Bia hozzáállása alapján simán maradhattam volna még.
  • Elszámolás:

    Előre leraktam az asztalra. Korrekt, icipicit pesti átlag felett.
  • Összkép:

    Biában egy kedves, aranyos, fiatal lányt ismertem meg. Mind a szex, mind pedig az egyéb érintkezés terén nagyon kellemes és jó volt vele az együtt töltött idő. Az egyetlen hiányérzet nekem az, hogy nem sikerült gyönyört adnom Neki, de ez egy ilyen alkalom volt.
Happy Massage