• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez nehezen szúletett meg, de osszehoztuk!
    Megérdemelt szBadsagomat töltöm Magyarországon, es teljesen váratlanul vasárnap délután szabad lettem:)
    De hogy vasárnap nem lehet elerni szinte senkit, akit meg el lehet, az lehetetlen időt adott meg, úgyhogy feladtam es próbáltam le szervezni a hétfő reggel 8-at! Elküldtem pár üzenetet, persze éjszaka nincs nagy mozgás, senki sem válaszolt, majd hajnalban irtam Lilikenek egy SMS-t, utana alomra hajtottam a fejemet, majd kora reggel láttam hogy rám csörgött! Zuhiba ki, egyből tarcsaztam es angyali hangon, kicsit álmosan bejelentkezett, majd meg beszéltünk egy 8 óriási időt, tehát volt meg 40 percünk elkészülni:)
  • Megközelítés:

    Mivel egy ismerősnel aludtam a 13.-ban, így eleg közel voltam hozza, 10 perc alatt odaértem, forgalmas útról jobbra le, be a festékbolt parkolójába a sarkon, asszem 200 Ft /h, nem vészes, de auto így szinte a ház elott:)
  • Helyszín:

    Uj ház, uj kegli, uj minden, tágas nappali, laptop beizzitva, hangulatos háló megvetett szép nagy francia ággyal, szekrényben polc lepakolni a ruhát meg egyebet!
    Fürdőben zuhanyfülke es fürdőkád, en utóbbit vettem igénybe, asszem 3x is:)
    Tusfürdő? Nem emlékszem mennyi, de találtam magamnak valót! Listerin pohár nelkul! Szerintem tökre házias benyomást keltett minden!
  • Lány külseje:

    Hát ez a kislany egy tünemény:) fehér bugyi fehér felsőbb nyitott ajtót, biztos nem aludt sokat, ezert nagyon hálás voltam/ vagyok neki, megmentett egy "vőlegény görcstöl" :)
    Imádnivaló popsija van, szép formás pici cickó:) imádtam:)
    Es szerintem nagyon aranyos pofikája van :)
  • Action:

    Az én ajendekomat átadtam, aminek nagyon őrült, ilyet még senkitől sem kapott-mondta Ő-, hallgattam én:)
    El zuhizni, mire visszatértem, az ágyon várt csak bugyiban hason, elkezdtem puszilgatni popsijat,and szépen feljebb a nyakaig, aztan megint le, bugyi le, es szerettem volna kenyeztetni, de vagy félreértés volt vagy nem szerette volna ha kenyeztetem, ezert inkább felkelt es a szájába vett! Hát kaptam már sokkal jobb franciát, de akkor ott az nagyon jól esett tőle!!
    Majd gumi fel, szerettem volna hogy bele ül, de azt mondta hogy neki az általában fáj, de próbáljuk meg! Persze hogy nekem jólesett, neki kevésbé, ezért változtatunk es hátulról támadtam meg puncikáját, ami tényleg nagyon jól esett, itt is ert el a vég, hagyott lenyugodni, utana még sokáig beszélgettünk, az órát abszolút nem nézte, majd en le zuhizni, es el is jöttem, miután elrendeztuk az anyagiakat:)
  • Elszámolás:

    Előtte megkérdeztem, de megbízott bennem, -olyan megbizható benyomását keltettem- es azt mondta ráér utana is, a *** normális pesti átlag, extrákra nem volt szükségem, vagyis szerettem volna popsijat kiprobalni, csak nem birtam, tehát az en hibám:)
  • Összkép:

    Ez a kis Tini csaj kora reggel olyan volt mint egy friss kávé:)
    Nagyon hálás vagyok neki, hogy ennyire rugalmas volt, es a test ami neki van, egy álom olyan volt az egész!nagyon jól éreztem magam Lilike
Happy Massage