• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször hívtam, de rendkívül népszerű a hölgy, az én szabadidőm is ritka, de most elsőre sikerült megbeszélnünk egy közeli időpontot. :)
  • Megközelítés:

    Könnyen meg lehet találni, forgalmas ponton van. BKV-val a legegyszerűbb, autóval talán a parkolás nehézkes, nekem hétvégén, este könnyen ment.
  • Helyszín:

    Egy régi, téglaépítésű ház, teljesen rendben van, rendezett. A lakás is tiszta, rendezett, teljesen otthonos.
  • Lány külseje:

    A hölgy csodálatos. Nagyon kellemes kisugárzása van, csinos arca, és gyönyörű teste, amibe első pillantásra bele lehet szeretni.
  • Action:

    A zuhanyból megérkezve mondta, hogy helyezzem magam kényelembe, nemsoká jön. Szexi fehérneműben volt, és kis idő múlva vissza is jött, leült mellém, majd finoman simogatta férfiasságom. Én is simogattam őt, és csodáltam testét. Szépen lehámozta rólam a boxert, és folytatta a simogatást, majd kedvesen az ajkaival is közrefogta őt. Közben levettem róla a melltartót, és fordítván a felálláson elkezdtem finoman végigcsókolni a melleit, vállát, nyakát, ajkait. Nagyon kellemesen csókol. Szépen lassan lejjebb vándoroltam, felfedezvén testének apró porcikáit, lesegítettem bugyiját, majd csókokkal folytatva hosszas kényeztetésbe kezdtem nyelvemmel, ujjaimmal. Úgy érzem a kitartás meghozta gyümölcsét, és orgazmusba fulladt akcióm. A levezető csókjaim után fordultunk, ő folytatta az orális kényeztetések sorát, és sikerült is hamar elrepítenie. Utána gyengéden simogattuk egymást és újra támadásba lendült, pár perccel később felkerült a gumi, és lovaglásba kezdett (sokan dícsérték, fenomális tényleg), majd utána én következtem hátulról. Miután elfáradtam, ő folytatta orális kényeztetésem, de mivel tényleg elfáradtam, egy idő után szóltam, hogy a szó hagyományos értelmében nem fog menni. Ellenben kellemes élményem volt, ettől a ponttól nem fogja senki elhinni beszámolóm, de a tantrikus szexben van egy elmélet az ejakuláció nélküli férfiorgazmusra, és volt egy pont, amikor orgazmushoz hasonló állapotba kerültem a végén lévő orális kényeztetés, amit nem kísért magömlés.
    A végén, levezetés gyanánt beszélgettünk egy kicsit, nagyon kellemes vele cseverészni. :)
  • Elszámolás:

    Szóba sem került, a végén rendeztük. Ezt az élményt amúgy sem lehet *****. :)
  • Összkép:

    Csodálatos hölgy, csak ajánlani tudom, és remélem eljutok még hozzá. Vigyázni rá!! :)
Happy Massage