• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eloszor kicsit nehezen ment, de aztan sikerult megallapodnunk az idopontban. Mar a telefonban nagyon tetszett a hangja, szeretem, amikor lehet erezni, hogy kedvesen, mosolygosan beszelget a holgy.
  • Megközelítés:

    Rendkivul egyszeru, tomegkozlekedessel es aztan par perc gyaloglassal konnyen elerheto. Az utbaigazitassal nem volt semmi problema. Autos "kollegaknak": ugy lattam, hogy lehet ingyen is parkolni a kozelben.
  • Helyszín:

    Maga a haz semmi kulonos, a kornyeknek megfelelo panel, de a lakasnak van egyfajta nagyon baratsagos atmoszferaja. Ez feltehetoleg Niki szemelyisegenek is koszonheto :-), ld. alant. A technikai felszereltseg megfelel a celnak, az agy jo nagy, es nem tul puha.
  • Lány külseje:

    Megint az tortent, mint mar annyiszor: a holgy az eletben sokkalta szebb, mint a fenykepein (pedig azok se rosszak!). Sugarzo, kek, idonkent huncut tekintet, hosszu szoke haj -- telikabatba oltozve is megakadna rajta a ferfiember szeme. Hat meg ruha nelkul...! Pont megfelelo meretu, szep, gombolyded keblek, csinos alak, hosszu, elegans labak. Baratsagos kisugarzasa van, es csevegni is lehet vele!
  • Action:

    Az mindig jo jel, ha mar az elso alkalommal is ugy erzem, mintha regi ismeroskent fogadnanak. Ezt nem lehet tudni, mitol van, nem lehet szinlelni vagy eroltetni, de ez a harmonia elofeltetele egy szinvonalas egyuttletnek. (Forditva: ezert kell minden lelkes beszamolot egy icipici fenntartassal fogadni, mert lehet, hogy X-nel meg Y-nal letrejott ez a harmonia, de Z-nel nem -- es errol senki sem tehet.) No de elkalandoztam. Amit szerettem volna mondani: nalam "elsore bejott". Bemutatkozas, meleg oleles, es mar szaladtam is a furdoszobaba, hiszen sejtettem, hogy itt minden percert kar, amit nem Niki karjaiban toltok! Ugy is lett. Pancsibol visszaterven azonnal egymas nyakaba ugrottunk, igyekeztem szep lassan cirogatni, de hamar kiderult, hogy lehet am, sot kell is a tempot fokozni! :-) Kolcsonosen elkenyeztettuk egymast egy francia nyelvlecke kereteben, amire en azt kertem, hogy ne tanuljuk vegig, csak elozetesnek :-) de a hangok alapjan ugy ereztem, hogy Niki jol reagalt gyongedsegeimre. Abba is hagytuk a "tarsalgast", es a tettek mezejere leptunk, VV fel, kisocsem harcba lepett. Hatoldali tamadast hajtott vegre, minden fronton teljes sikerrel. Kiterultem, mint a beka, Niki nagy derultsegere. Mikor ujra magamhoz tertem, szep lassan elkezdett ujra lenduletbe hozni. Magam se hittem volna, de hamarosan ujra lehetett rohamozni, az egyszeruseg kedveert misszionarius-pozicioban. Itt is jol reagalt, jollehet ugy sejtettem, hogy nem ez a kedvenc figuraja. Kozben sajnos lejart az ido, no meg elemedett koromnal fogva tobbre amugy se lettem volna jo :-), de remelhetoleg nem most jartam nala utoljara...
  • Elszámolás:

    Teljes mertekben korrekt, a megallapodas szerint. Az ***/ertek arany pedig messze az atlag folott van. Megadta azt az erzest, mintha "nem szamitana" a dolog *** resze -- ez a szakma mestereinel gyakorta igy van.
  • Összkép:

    Niki egy nagyon kedves, baratsagos lany, aki be tudja aranyozni a faradt ferfiember szurke mindennapjait. Mindenkeppen visszamegyek, lenne meg egy-ket figura, amit szivesen kiprobalnek... ezen felul a lelkemnek is jot tett kedvessege, deruje. Igenyes kollegaknak ajanlom, akik szivesen szannak hosszabb idot egy valoban felejthetetlen erotikus elmenyre. Vigyazzatok Ra! (UI. Elnezest az ekezetek hianyaert, nem a sajat gepemrol irok.)
Happy Massage