• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen sikerült elérnem, egyből felvette a telefont. Volt némi térerő probléma, de azért meg tudtuk beszélni amit meg kellett. Ki szeretném emelni, hogy rugalmas volt az időpont tekintetében, amit ezúton is köszönök.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, mivel ismerős a környék, egyből a keresztező utcába fordultam be és ott is parkoltam, ingyenes volt. Ugyanakkor BKV-val is könnyen megközelíthető, van a környéken busz, villamost, sőt aki sétálni is szeret annak metró is.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak tökéletesen megfelelt. Fürdőszoba rendben volt, bő választék tusfürdőkből, puha törülköző. Baszoba a célra berendezett, hatalmas ágy, félhomály, zene, és ebben vár egy fantasztikus vendéglátó.
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletesen megfelelt a látvány ami fogadott. Tökéletes test, gyönyörű mellek, formás popsi. Őszinte leszek, nekem kicsit túl mű volt az egész hölgy. De ezt nem kritikaként írom, én választottam, ezt is ki akartam próbálni, és ez semmiben nem gátolt meg, miután ezt magamban megállapítottam, ugyanúgy arra vágytam hogy a lelket is kibassza belőlem.
  • Action:

    Erről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Kedvesen várt egy szál majdnem semmiben, puszival fogadott, megkínált itallal, megbeszéltük a részleteket, első körben egy NFVSZ-t kértem, második felvonásra meg azt hogy lovagoljon rajtam, látni akartam azokat a cickókat. Aztán irány a fürdőszoba. Zuhany után amikor visszatértem már halk zenével, félhomályban fogadott, egymásnak estünk, csókolgattam, kényeztettem, aztán átadtam neki az irányítást, pillanatok alatt kőkeményre varázsolt, emberfeletti élmény volt ahogy szopott, ahogy már korábban is megírták tényleg azt kapja az ember, amit amúgy csak pornóban lát. Rövid időn belül végem lett. Nem volt semmi kapkodás, szépen hagyta hogy a szájában lenyugodjak, majd diszkréten kisétált és kiöblített :) Amikor visszajött beszélgettünk, kicsit megmaszírozott, aztán belekezdtünk a folytatásba, szopott, lovagolt, aztán a végén újra a szájába kerültem, ott lett végem. Utána is beszélgettünk egy keveset, nem volt TP meg semmi, kedvesen kikísért, csókkal búcsúzott.
  • Elszámolás:

    Minden a megbeszéltek szerint ment, utána hagytam ott az asztalon. Az ***nem az alsó kategória, de a szolgáltatás sem, megéri a ****.
  • Összkép:

    Összességében pozitív élménnyel távoztam. Visszamenni nem fogok, nem a hölgy miatt, nem a teljesítmény miatt és nem is az *** miatt, egyszerűen csak azért mert az én ízlésemnek egy kicsit túl mű volt. De ez ne tántorítson el senkit, minden pénzt megér.
Happy Massage