• KIARA

  • Beküldte:
  • KIARA reagálása

    Kedves vándor8!

    Veled zártam ezt az évet a nyaralás előtt és szívem szerint veled is indítanám! ;)
    Örülök hogy megismerhettelek és kényeztethettelek.Aminek még inkább örülök hogy élvezted is.
    Élvezettel olvastam az írásodat! :)
    Minden az élvezetről szól itt úgylátom! :D
    Csókollak és várlak vissza! :*

  • Egyeztetés:

    Könnyedén ment, a délelőtti órákban hívtam őt és délután 4-re meg is beszéltük az időpontot. Később változott a napom, megkérdeztem, hogy tudok-e menni hamarabb, igen volt a válasz, szóval elég rugalmas.
  • Megközelítés:

    A Nyugati pályaudvartól pár percet kell sétálni, én már többször voltam ebben a házban, így könnyen odataláltam. Aki először megy, az nézze meg előtte térképen az utcákat. A bevásárlóközpontban a parkolás is megoldott.
  • Helyszín:

    Átlagos bérház, van lift, de mivel az első emeleten van a szalon, így gyalog mentem fel. Kiara egy szépen berendezett szobába vezetett, van tatami, tükrök az oldalfalakon, fotel, amire lehet pakolni és egy kis asztalka. A zuhany alatt akár három ember is elférhet, de azért egynek igazán kényelmes, van tusfürdő bőven, törülközőt még a szobában kaptam.
  • Lány külseje:

    Már régóta szemeztem a képeivel itt az oldalon és nem is kellett csalódnom. Szépen lebarnult bőre van, kerek popsija, kis aranyos cicik. Már nem is tudom miben fogadott, annyira elkápráztatott a látvány.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején megkérdezte, hogy milyen erősséggel szeretném a masszázst, én az erősebb módot választottam. A lábaimnál kezdett, közben beszélgetést kezdeményezett. Szépen haladt fel, közben kellemesen elbeszélgettünk, néha el-elkalandozott a keze, amit imádok, nagyon fel tud húzni. A hátamat nemrég elfeküdtem, így különösen jól esett ottani ténykedése és miután megmasszírozta a kezeimet is, megkért, hogy kenjem be őt, aminek természetesen nem lehet ellent mondani. Ő is bekent és kezdődhetett a csúszka.
  • Levezetés:

    Kis csúszka után hamar megtalálta legféltettebb testrészemet és csodás franciába kezdett. Voltam már jó pár lánynál és azt mondhatom, az egyik legjobb ilyen téren. Volt zacsnyalogatás is, miközben kezeivel verte a farkamat, ez is nagyon jó érzés volt. Végül a kezeimmel segítettem magamnak és hatalmasat élveztem. Ha megkérdeztem volna, a kölcsönösségben is benne lett volna szerintem, majd legközelebb. Utána együtt fürödtünk le.
  • Elszámolás:

    Visszatérő vendégként a szalonba már tudtam, hogy mi mennyi, így ez szóba sem került, a kis asztalkára tettem le. A franciás befejezés egyébként egy kicsivel több, mint a kézi.
  • Összkép:

    Kiara egy nagyon kedves lány, aki gyönyörűen néz ki és remekül megmasszírozza az embert. A csúcspont, amire emlékezni fogok, az mégis a csodálatos franciája, mindenkinek bátran ajánlhatom.
Happy Massage