• Csilla

  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    Kedves Erik. :)
    Nagyon örülök hogy, végre el jutottál hozzám..:P
    Itt volt az ideje ! :P :)
    Remélem hogy meg ismétlődik, a vad, kellemes szeretkezés.. :P :)
    Várom.............................. !
    Csókom.

  • Egyeztetés:

    Előző nap telefonon. Elfoglaltságom miatt csak körülbelüli időt adtam meg, másnap pontosítottunk. Saját hibámból előbb értem hozzá, de türelmesen megvártam még elkészül a tánchoz.
  • Megközelítés:

    Az egyeztetés alatt bemondta a címet, innentől nem nehéz megtalálni. Én autóval érkeztem, parkoló dögivel, majd tömeggel távoztam, szintén gond nélküli, buszmegálló szinte a tetthellyel szemben.
  • Helyszín:

    Szokásos szocializmus idején épület nagyon magas nagyon sok lakásos épület. Önmagában semmi extra. A gyönyörök kapuja a nagyon sokadik emelet még többedik ajtója mögött található. Lift van, bár én felszaladtam, ami végén azért megállapítottam, hogy öregszem.. Maga a lakás ízlésesen berendezett, a szoba kifejezetten hangulatos, világítás, tükör, működő ventillátor, és persze Szívecske, szívecske, szívecske :)
  • Lány külseje:

    A képek alapján egyértelműen ő, de önmagukban a fotók nem adják vissza a hölgyet, közel sem.. Izgő mozgó vidám teremtés, aki olyan hangulatot kelt maga körül, hogy egy pillanat alatt elvarázsol. Velem egyértelműen ez történt..
  • Action:

    Na hát tisztelt kollegák.. Röviden és tömören, ezt mindenkinek ki kell próbálnia, és utána elmondhatja hogy nem élt hiába..
    Kicsit bővebben: Erik megérkezik, és fiatalos lendülettel felrohan az n. emeletre..kis pihegés az ajtó előtt levegővételezés halk kopogás, diszkrét bejutás..
    És ott állt ő..rakoncátlan vörös hajfürtök, rebegő szempillák, falatnyi fehérnemű..és tudtam, hogy ez így csak jó lehet..
    Üdvözlőpuszi, ami átfordul csókba, nagy ölelések..mintha egy hosszú út után értem volna haza (ami végülis igaz is volt)
    Majd bevezetés a tetthelyre, további csókok ölelések, majd Szívecske lassan kezd vetkőzni..nem létezik, hogy a valós életkorát adta meg, legalább tizet letagadhatna,..a popsi valami lélegzetelállító, és én még ilyen bársonyos bőrt életemben nem láttam..
    Kezdetnek én kényeztettem, amit láthatóan nagyon élvezett, mind a tapintásom mind a hanghatások alapján..
    Majd ő következett volna, de itt már Eriknek is nagyon jó volt..és hát történt egy kis baleset..amit szerintem fantasztikusan kezelt, és alig voltam zavarban...na jó, kicsit :)
    Utána kis pihenés, teljesen emghitt érzés ahogy hozzád bújik, de közben simogat, ficánkol, csókol..kis örökmozgó...
    Éledezés után kis papás-mamás..majd a randi végén egy fantasztikus francia..pont úgy ahpgy szeretem, finom szájjal, pont jó kezezéssel..
    A végén kb. mint egy kidőlt fa.. az utódokkal fogalmam sincs mi lett... de nem hagyott egyedül egy pillanatra sem.
    Kis regenerálódás után még belefért egy hideg üdítő, és egy szál cigaretta, ami közben végig az ölemben ült a teraszon.. valahogy ez koronázta meg teljesen a hangulatot..

    És még talán annyit, hogy köszönöm...
  • Elszámolás:

    Abszolút pesti átlag, egy nem mindennapi élményért. A végén borítékban a hamutartó alá téve.
  • Összkép:

    Igazából az egész együttlétnek volt egy olyan hangulata amelyet kevésszer érez az ember, és e tekintetben Szívecske páratlan és egyedi. A beszámoló egy napra rá született, és még mindig a hatása alatt vagyok, rágondolsz és mosolyogsz..Valahogy ilyen Szívecske...
Happy Massage