• Csilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    Szia kis kedves.. :)
    Nagyon örültem hogy újra láthattalak..!
    és persze éreztelek.. :P
    Most magam ellen beszélve.......
    Kívánom hogy találd meg az igazi nagy ŐT !!!!!!!!!!!!!!!
    ÉS talán csak azért hívsz fel, hogy jó volt velem, de vele még jobb...! :)
    Millió csókom.
    szivecske

  • Egyeztetés:

    Egy hete voltam nála. Akkor a belvárosban jártam, félre álltam valahol, és rácsörögtem. Megbeszéltük, hogy egy óra múlva tudna fogadni.
  • Megközelítés:

    Most már máshol rendel, mint korábban. Én egyszer már jártam nála március elején. Óbudán van, nem messze egy jól ismert közlekedési csomóponttól, a térkép jól jelöli. Autóval is meglehet állni ingyen a ház mögött van parkoló, bár esténként tele szokott lenni, ha már az emberek hazajöttek a munkából.
  • Helyszín:

    Tipikus kétszobás panellakás. A szoba nagyon hangulatosan be volt rendezve. A franciaággyal szemben tükör, lámpákkal körberakva. Zene sajnos, nem volt még, de engem most kevésbé zavart. A lakásban ketten voltunk csak, az ottlétem vége felé csörgött a kaputelefon, hogy érkezik a barátnője, de egy ajtó becsukásával megvolt oldva a diszkréció, és alig hallottuk megjövetelét.
  • Lány külseje:

    Semmit nem változott. Ugyanolyan dögösen fogadott, mint első alkalommal. Nőiesen telt idomaival nem lehet betelni, és mégis apró, formás teremtés, imádom.
  • Action:

    Amint beléptem az ajtón, olyan volt, mintha rég nem látott barátnőm fogadott volna egy hosszú nap után. A nyakamba kapaszkodott, és csókolt. Nagyon jól esett. Az ágyra húzott, és ott folytattuk a csókcsatát. Alig bírtam levetkőzni. Én kiszedtem magam a karjaiból és elszaladtam fürödni, ez azért mégis kell. Visszajöttem, kibújtattam a ruhájából, és elindult, amiért jöttem eredetileg. Végig olyan volt, mintha a barátnőjével lenne az ember. Igazi szeretkezés volt. Pont ezért látogattam meg, mert erre vágytam most a legjobban. Főleg, hogy csalódnom kellett egy lányban a magánéletben... A szex nagyon érzéki volt, néha finom, néha hevesebb. Néha fölé térdeltem, hogy franciázzon kicsit, aztán szemből lett végem. Jót beszélgettünk szünetben. Bújt, meghallgatta a panaszaimat. Egy férfi ember miért is lehet maga alatt, amit ki kell beszélnie magából? Hát, persze, hogy egy nő miatt... A második menetet én kezdeményeztem, simogatásokkal, utalgatásokkal. Franciázott egy nagyon kellemeset, változatosan, hol lassan, hol gyorsan, érzékien, finoman. Gumihúzást követően rám ült. Ott egy idő után felültem, és csókolgattam a nyakát, átöleltem. Aztán leterítettem az ágyra misszionárius pózba, és így lett megint végem egy jó pár perc után. Pihegtünk egyet, és még egy nagyot beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Az ***s március óta, amióta utoljára találkoztunk, nem változott. Ugyanolyan kedvező és humánus, mint volt. Sőt, talán ezért amit nyújt, kevés.
  • Összkép:

    Ami jól esett, hogy ismerős volt neki a telefonszámom, erre hivatkozott is. Megismert, mikor már fent voltam nála. Nagyon jót beszélgettünk, egyáltalán nem éreztem ezt a tipikus "szolgáltató-vendég" státuszt. Ami manapság egyre ritkább... Köszönöm Neked!
Happy Massage