• Karen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Végre a XV. kerületben jártam, és láttam, ha szerencsém van, belefér még az időmbe, hogy meglátosgassam, hát gyorsan felhívtam. Még úton volt a helyszínre, és fél órát kért, hogy kényelmesen fel tudjon készülni, de végül belement, hogy már negyed óra múlva ott legyek. Kedves volt, és alkalmazkodó.
  • Megközelítés:

    Autóval ideális, saját garázsba állhattam be.
    BKV-val az M1 és az M3 végállomásáról is mennek buszok.
  • Helyszín:

    Teljesen új építésű ikerház jobb felébe jutottam. Minden új, igényes és patyolat-tiszta. Már a garázs is hibátlan, amiből közvetlen bejutás van a lakásba. A felső szinten van a baszoba rész, minden tágas. Zuhanyzáshoz függönnyel ellátott modern kád van, tusfürdő, törülköző, szájvíz, hibátlan. Baszoba jó hangulatú, tágas, nagy, kényelmes ággyal és teljes falat betöltő tükörrel!
  • Lány külseje:

    Mosolygós vékony kis teremtés. Mosolya imádniavalóan kedves, folyamatos és teljesen őszinte, ami mindent betölt: azonnali barátnő feeling. Festett szőke haj, nagyon kedves arc, szép szemek. Klassz kis popsi, szép lábak... és kihagyhatatlan csikló. A pici ciciket szégyenlősségi okokból nem lehet kicsomagolni, de hamarosan jön a nagyobbítás, és akkor már biztosan azt is megkapjuk.
  • Action:

    Nagyon odaadó barátnős szeretkezésben volt részem.
    Már az ágy mellett egymásnak estünk. Annyira őszinte volt az imádata, hogy teljesen a varázsa alá estem. Mondhatnám nyalt-falt engem. Közben az ágyra heveredtünk. Ilyen mély nyelves csókot még nem éltem át, időnként annyira betette a nyelvét, amennyire csak fizikailag lehetséges volt, nekem igazán jól esett.
    Aztán eszembe jutott az óriási tükör, és amíg ő kényetette a testem, én néztem a full panorámás programot. Utólag jöttem rá, hogy lett volna jobb: ha arra jársz, szerintem fordítva helyezkedjetek el az ágyon. A tükör elhelyezkedése miatt ugyanis akkor lesz igazán teljes a látvány. Ha ott jársz, majd meglátod, mire gondolok. Így is izgalmas volt a finom szopást és kényeztetés a nagy tükörből nézni, bár arról e helyről, ahol én voltam, csak ködöktől lefelé láttam, hogy mi történik velem.
    Miután ilyen módon alaposan meghozta a kedvemet, én kényeztettem a testét, és hamar a combok belső oldala útján vezetve a találkozásukhoz érkeztem. Ott van a gyémánt. Kényeztetésre előbújik a fél centis, vagy még nagyobb drágakő. Ezt férfi nem hagyhatja ki. Kértem, és kaptam engedélyt végigvinnem a kényeztetését. Az átlagnál némileg több munkát igényel, de nagyon megéri, sikerült egy hamisítatlan orgazmust produkálnom nála.
    Kis cirógatás, beszélgetés után újra nekem esett. Ismét kaptam minden kényeztetni való pontomon. Cicik, zacsi sem maradt ki. A tükröt most is használtam az élvezetek fokozására, de sajnos csak utólag jutott eszembe az, hogy teljesebb lenne a látvány, ha fordítva helyezkednénk el az ágyon. A francia nagyon finom volt, időnként kellően mélytorkos, kezet nem használt, nagyon alaposan begerjesztette a bájdorongot.
    Kértem a gumit. Misszionáriusban kezdtünk, nézhettem a kedves, mosolygós arcát, tényleg nagyon barátnős. Aztán kicsit oldalvást helyeztedtünk el, hogy a csiklót is lássam, és elérjem, mert ez szerves része kellett legyen a szexnek. Egy idő után doggyba fordultunk. A tükörben mellettünk egy jóképű :-) pasas tolt hátulról rendesen egy szőke vékony kis csajt, úgy nézett ki, mindjárt elélvez, de erre abbahagyta, és kérte, a csaj jöjjön felülről. Innen már megfeledkeztem a tükörről. A cuki barátnőm lovagolt rajtam finom puncijával megadva azt a kéjt, ami elrepített.
    Pihengetés közben még beszélgettünk, kicsit még nézegettem, nagyon finoman játszogattam a csodálatos ékszerrel, aztán eljött a búcsú pillanata.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt. A pesti átlag, ami itt messze-messze megéri az alapban foglaltatott rengeteg szolgáltatásért.
  • Összkép:

    Cuki csaj, akivel nagyon kellemes az együttlét. Rendkívüli módon figyel rám, mindent megtesz, hogy jól érezzem magam, és közben igazi barátnőm. És nála van az ékkövek ékköve :-)
Happy Massage