• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága Dzsentrim, örülök az újra találkozásunknak.
    Magam mit sem változok, de jó volt látni, hogy amit még régebben "elterveztél" azt sikeresen véghezvitted! Csak gratulálni tudok, s csak így tovább! :)
    Remélem hamarosan újra látjuk és érezzük egymást, addig is vigyázz a mocival, csak semmi száguldozás! :D Egyben szeretnélek visszakapni! :D
    Addig is sok sok csókocska, Inc(s)i & Finc(s)i ölelgetését küldi! ;)

  • Egyeztetés:

    Online egyeztettunk, ebbol kifolyolag minden siman ment.
  • Megközelítés:

    Lakotelepi haz, mivel mar bkvval es motorral is jartam itt, tudom, hogy akarmivel batran megkozelitheto, a haz mogott autoval is batran lehet parkolni, szokott lenni hely.
  • Helyszín:

    A mar ismert panellakas, kellemesen berendezve es amiota nem jartam erre, a szoba ujonnan kifestve - ugyes lany ez a Niki :)

    Furdoszoba pici, de celnak megfelelo, tobbfele tusfurdo, szajviz, higienia rendben
  • Lány külseje:

    Hat meg mindig huhh... ajtot egy rozsaszin melltarto+bugyi kombinacioban nyitott, bar mar tudtam mire szamitsak, megis elallt egy pillanatra a lelegzetem. Nehezen veszi ra az ember magat, hogy melltajekrol lejjebb kalandozzon a tekintete, pedig erdemes :)
    Fiatal lany, nem vekony, de kellemesen lagy domborulatokkal, gyonyoru, hatalmas mellekkel.
    Ha nem lett volna rajtam motorscucc es nem vagyok leizzadva meg az is lehet, hogy nekirontok az ajtoban :)
  • Action:

    A gyors zuhanyzas utan az agyon vart ram, edes mosolyaval es huncut tekintetevel. Bar gondoltam ra korabban, hogy ahogy eddig bemelegitesnek kerek egy masszazst, de ez most szoba se johetett. Rovid beszelhetes utan csokcsataba kezdtunk, majd lekerult rola a melltarto es a mar ismeros ikrek fogadtak, s en azon nyomban beletemettem az arcomat. A reakciomat kis huncut kuncogassal fogadta, majd hozzamsimult es hagyta, hogy felfedezzem a testet, s en igyekeztem azt minel behatobban elvegezni. Csokoltam ahol ertem, kezembe-szamba kaptam gyonyoru melleit, mig egyszer csak azon kaptam magam, hogy hanyatt fekszem es o kapta szajaba a kisfonokot. Franciaja isteni es alapos, melytorokkal. Igyekeztem hat ezt a tudasat minel tovabb kielvezni, idonkent megszakitva egy kis mellimadattal :)
    Vegul meglovagolt, nala nem is kernek mas poziciot, olyan ugyesen tud mozogni rajtam, igy aztan lovagolvan, idonkent csokokkal fuszerezve lett vegem.
    Utana meg volt kis idonk, igy beszelgettunk, ugyanaz az aranyos lany maradt, aki volt korabban.
  • Elszámolás:

    A szokasos sztenderd ***, utolag rendeztem. Extra nala nincs, amit vallal, azt alapban vallalja.
  • Összkép:

    Egy imadnivalo, kicsit cserfes, huncut csaj, aki elvezi a hatast, amit a ferfiakban kelt. A termeszetes nagy cicik kedveloinek kihagyhatatlan :)
Happy Massage