• Csilla

  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    :) Köszönöm ezt a meg tisztelő beszámolót..! :)
    Nagyon örülök hogy jól érezted magad.. :P
    Akár hányszor át olvasom, bizsereg minden test részem...........!
    Nagyon át tudom élni újra, meg újra ezt a fincsi eseményt.. :)
    Vigyáznom kell ennek a beszi olvasásával azt hiszem.....:D
    :D
    Várlak máskor is szeretettel, kedvességgel, és oda adóan.. :)
    Csókom küldöm..
    Szivecske.

  • Egyeztetés:

    Szerencsére rögtön elértem telefonon. Ő vette fel a telefont. Az időpontba rövid idő alatt megegyeztünk.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. Gps odavezetett, de könnyedén megtalálható akármilyen módon.Parkolásra több lehetőség. A ház előtt a járdára parkoltam. Nem fizetős.
  • Helyszín:

    Szocban épült hosszú sok emeletes sorház.Pici szoba terasz nyílik az utcafrontra. Nem a legszebb környezet, de a célnak megfelel.Fürdő rendbe.
    Akcióhoz az ágy megfelelően nagy és kemény.
  • Lány külseje:

    Csodás a korát meghazudtoló megjelenés. Nagyon formás igazi nőies alkat minden csábos és kívánatos idommal ellátva. Feszes test finom sima bőr.
    Kedves fogadtatás.
  • Action:

    Miután bementünk a szobába kis bemutatkozás és puszik után elkezdett rendet rakni megterítette a tetthelyet valami ruhákat pakolt a széken és tette ezt úgy, hogy közben csodálhattam csodás fenekét.
    Hát ez már éppen elég volt hogy az ezredes vigyázzba vágja magát. Nem is bírtam megállni, hogy meg ne öleljem hátulról közbe odanyomta a popóját én meg markomba kaptam lágy punciját és alaposan megmasszíroztam. Aztán közös zuhany következett.
    Már e közben is rábukott a szerszámomra és kaptam egy kis ízelítőt tudatva, hogy nem akármire számíthatok.
    A szobába visszatérve rögtön egymásnak estünk fogtam ahol csak értem. Minden porcikája kívánatos. Majd lefektetett és kaptam egy olyan franciát, ami párját ritkítja. Aztán én jöttem és alaposan kinyaltam édes puha csuprát, aminek hallottam komoly eredménye is lett. Majd beleült hátulról és csodálhattam gyönyörű fenekét. Alám gyűrve folytattuk megdöngettem ami csak belefért.
    A végén kutyába lett végem. Ez után egy nagyon finom masszázst kaptam. Hanyatt fekvés után újra
    elkapta az ezredest és addig gyűrte míg újra bekeményedett. Azt vettem észre, hogy nagyon kíván még egy menetet. Feltérdelt egy székre és én hátulról benyomtam neki és nyomtam ami csak belefért. Iszonyú kívánatos volt és élvezte tagadhatatlanul. Majd az ágyra támaszkodva nyomtam neki tovább. Mivel a második nekem már nehezen megy sokáig nagyon intenzíven mozogva és ő is rá rá mozdulva hatalmasat élveztem. Valami fergeteges volt.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a telefonon megbeszéltek szerint a végén történt korrektül.A pesti átlag, de amit kaptam az annál sokkal több volt.
  • Összkép:

    Nagyon kedves barátnős. Csodás minden porcikája.
    Mindent a vendégért nem fogja vissza magát. Mindenbe benne van azt teszi amit csak akarsz.
    Korához képest csodás.
Happy Massage