• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonáltam,egyszerűen el tudtam érni.Egy órán belül már nála voltam
  • Megközelítés:

    Nekem tökéletes,szerintem más is meg fogja találni.Aki tömeggel érkezik az ki séta után már a ház előtt állhat Nagy bevásárlóközpont közelében rendel.
  • Helyszín:

    Régi tégla épület,x-emeletén fogad. Hatalmas lakás ,nagy szobában nagy franciaágy. Most is ren és tisztaság volt mindenhol. A képeken is látszódik hogy az ágy melletti falon tükrök sorakoznak, jót lehet mozizni,hangulatfények stb minden ami kell.
  • Lány külseje:

    Harmadjára voltam Timinél. Nagy zsánerem lett. Kis pici szemüveges csajszi. Formás alakkal,sőt még formásabb lesz,el kezdett kondizni. Kértem hogy utcai ruhában fogadjon,és tusolásom után már csak világoskék fehérneműben vár.
  • Action:

    Tusból megérkezvén már a szobában várt ő még kért egy fél percet(kiment fürdőbe szájvizet használni) Be libben a szobába ágyra heveredtünk én elkezdtem mindenhol csókolni puszilni. És jött a melltartó,mindig nekem kell levenni...... ez a hangulatfény mellet nem is olyan egyszerű,vagy én vagyok a hülye hozzá. De kis instrukciók hatására legyőztem. Nagyon szép cickójai vannak. Imádom!!! nyaltam faltam őket. Majd lejjebb csusszantam,szépen kihámoztam a tangájából és el kezdtem kényeztetni. Szép tini puncija van, ujjat is lehet használni. Majd ő következett,megkérdezte hogy hogyan szeretném a franciát,gumiban vagy nélküle,rábíztam hogy ő hogyan szereti csinálja úgy. Finoman csinálja,imádom,majd jött a gumi és kértem hogy lovagoljon meg,ez a múltkor is nagyon tetszett+most is. Mint a pornó filmekben popsi rázósan. Nem is bírtam sokáig,sajnos. Még mozgott rajtam,hagyott magamhoz térni majd szépen levette a gumit Ő meg tisztogatott. Pihenés képp jót beszélgettünk kutyusairól stb,bármiről lehet vele beszélgetni,jó fej nagyon. Majd belevágtunk a második körbe,megkértem hogy szemből térdeljen fölém és nyaltam egy kicsit mert ahogy észrevette hogy már ágaskodok odalent akkor ő franciázott nekem és jött újból a gumi. Na itt viszont már azt kértem hogy háttal lovagoljon meg. Eszméletlen látvány így a popsirázós figura. Kis idő után megfordult és úgy mozgott továbbra is rajtam. Talán egy kicsit tovább bírtam a második kört de itt is elért a vég. Most is letisztogatott majd mentem utamra.
  • Elszámolás:

    Harmadjára voltam most is ugyan annyi mint az első alkalommal. Amúgy telefonban pontosan elmondja hogy mi mennyi,én az elején tv-mellé leraktam. Bpesti átlag.
  • Összkép:

    Egy aranyos kis csajt ismerhet meg az aki meglátogatja. Szerintem senki sem fog csalódottan távozni. Menni fogok még hozzá. IMÁDOM!!
Happy Massage