• Tiffany

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre furcsának tűnik, bár a hirdetésben szerepel, hogy a telefont Zsolti kezeli. De Zsolti jó fej, tényleg csak a telefont kezeli, kvázi recepciós, de a rendelőben nincs jelen. :) az időpontot vele kell megbeszélni. Kimarad tehát az első benyomás, a leányzó hangja, amire én egyébként sokat adok. Mindegy, hálistennek nem zavartattam magam és elfogadtam Zsoltitól egy közeli időpontot.
  • Megközelítés:

    GPS házhoz visz a Stadion úti lakóházak egyike, külső gyűrűről 2 perc alatt lehet odaérni.
  • Helyszín:

    Ötletesen átalakitott kétdszobás lakótelepi lakás, első emelet, nem kell kifulladni mire felérsz. Kihúzható kanapé, nem nyikorog, két fotel, használható, tiszta fürdő, szájvíz !! zene a laptopból,
  • Lány külseje:

    A képek az oldalon némileg felturbózottak, dehát a műtermi kép mindig kicsit más, jól sminkelt szexi lány van rajtuk, de élőben sem sokkal rosszabb, ragyogó szemek, szép feszes cicik, sportos popsi.
  • Action:

    Egy órára mentem, amit teljes mértékben kihasználtunk. A tusit követően eheveredtem a kanapén és kaptam egy nagyon jó franciát, kofejezetten úgy t
    űnt, hogy ő is élvezi.Időnként becsúszott mélytorokba, amit külön élveztem. Hálából megfordítottuk a dolgot és én kezdtem el nyalni. Isteni illatú , jól reagáló puncit kaptam, ami 8-10 perces ténykedésemnek köszönhetően frenetikus orgazmussal jutalmazott meg. Közben az ujjaim is bekalandoztak és folytattam volna a kényeztetést, de a drága idő kért, úgy megpihegtette az élmény.
    Újra az ezredest kezdte kényeztetni, de türelmetlen voltam és gumihúzást követően kipróbáltunk néhány pozitúrát, úgy tűnt, a doggy-t szereti a legjobban, mondjuk én is.. és hát a hosszas előjáték és a finom szűk punci meg is tette a hatását és telelőttem a gumit. Kis pihi után finoman lefejtette rólam, a maradékot pedig lenyalogatta róla. Ilyet szinte még sosem kaptam, isteni volt... Mivel a szájbaélvezés így kimaradt, pár napra rá újra meglátogattam, de arról nem irok most külön beszit, nem vagyok pontvadász (:) Ezt a franciát minden igényes makttársnak ki kéne próbálni. Lassú körözések, körömhegy érintések, zacsinyali, finom húzások és a végén a totál kiszívása minden magvaknak... hát az parádé.
  • Elszámolás:

    Átlag***, utólag az asztalra helyezve.Nem tudom mit lehet ezen 70 karakterben felturbózni kedves admin?
  • Összkép:

    Ezen a nyáron volt alkalmam szinte a teljes veszprémi, várpalotai és ajkai kinálatot letesztelni, Tiffany mindenképpen dobogós helyen van. Kicsit barátnős fíling is, de ez nyilván kettőn múlik. Szereti a jó szexet, meg az uriembereket, akik pontosak, megbízhatóak, :)
Happy Massage