• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hangja aranyos a telefonban, már többször hívtam. Most is reggelre egyeztettem vele időpontot, reméltem, hogy ma tényleg összejön.
  • Megközelítés:

    Már jól ismertem, merre kell menni. Forgalmas főútvonal melletti kis utcában. GPS odatalál, tömegközlekedés is OK.
  • Helyszín:

    Néhány éve épülhetett ház, aljában étterem-szerűség, oldalán irodaház. Lilike-Hajnalka mondta, hogy nem olcsó a lakbér, de megéri, mert ebédszünetben kiugranak hozzá az irodaházban dolgozók egy kis légyottra...
  • Lány külseje:

    Csinos, helyes arc, jó alak, remek popsi, nekem tetszett minden, és a hasán azok a kis csíkok sem olyan zavaróak, ahogy egy makktárs dármai hangon beszámolt róluk nemrég... Helyes fiatal lány.
  • Action:

    A beszámolókból már tudtam, hogy szereti, és hogy kezdődik, de pár meglepetés azért ért. Szóval zuhany után ő hason fekve várt, bugyiban, ez nem ért meglepetésként. Ráfeküdtem, simiztem, csókoltam, lehúztam a bugyiját, belenyaltam a puncikájába - aztán ő franciázott, majd ismét én: nagyon jólesett neki a franciám, sóhajtozott, nézett, de a csúcsra nem tudtam eljuttatni. Iszonyat meleg és fülledt volt, nem volt rendesen tán szellőztetve sem, légkondi nincs, ablak zárva, így szakad rólam a veríték puncinyali közben. Punci nagyon finom, szép nagy kisajkak. Kirohantam törülközőért, amikor már összefolyt az izzadtságtól előttem minden. De orgazmusig nem tudtam eljuttatni, hiába igyekeztem. Gumi fel, és támadtam szemből. Először lassan hatoltam belé, de szépen kitágult, utána meg mondta, hogy "gyere, csináld! jobban, jobban!". Szóval alaposan döngettem, ahogy tőlem telik, de a piszok fülledt meleg miatt izzadtam, mint egy málhás ló, teljesen összeizzadtam Lilit. Aztán doggyban nyomtam neki, adtam, ahogy bírtam, de én akkor, azon a reggelen kevés voltam neki. Gondoltam is, hogy ezt a lányt jól meg kell b.szni, azt szereti! Mikor már nagyon elfáradtam, és leizzadtam 3 liter vizet, akkor kértem NFVSZ-t befejezésként. Sajnos itt csalódtam, mert sokat használta a kezét, és (bár kértem) ejakulációkor alig vette be a szájába, így igazából nem a szájába élveztem, hanem szinte csak a kezére... Ezért csalódott voltam, mert más makktársnak rendesen megcsinálta az NFVSZ-t...
  • Elszámolás:

    Utólag rendeztem, tudott ***, minden OK, átlag **. Kerek időt töltöttem nála, az átlag pesti *** mellett.
  • Összkép:

    A beszámolók alapján nem csalódtam, de 2 dolog zavart: 1) én nem voltam topformában 2) ami az 1)-gyel összefügg, hogy iszonyat meleg fülledt volt bent, szakadt rólam a víz. Lili amúgy szuper, tényleg jól meg lehet b.szni, nem kell finomkodni, de az elmaradt igazi NFVSZ-t sajnáltam.
Happy Massage