• Jessyca

  • Beküldte:
  • Jessyca reagálása

    Moshedayan!
    Nem szoktam jelzővel illetni senkit aki ilyen beszámolót ir De fontos megjegyeznem Te nem jelentkeztél be hozzám,csak akartál ugyanis ha jól megfigyeled van a IX.ben Barbara nevű lány aki történetesen a barátnőm és ha megnézed a kettőnk telefon száma között egy számjegy a különbség és mivel Te voltál a kasu és elnézted kit hivtál és ráadásul a megbeszélt időben nem jelentél meg nála ezért hivott egy másik számról téged hogy hol vagy akkor közölted a telefonba h te Jessyhez vagyis hozzám jelentkeztél be...De azért köszönöm a beszit a negativ reklám is reklám máskor ajánlom a szemészetet vagy körültekintőbb odafigyelést kit hivsz fel azt gondolván hogy kit is akarsz hivni...Remélem igy kiegészitettem a dolgokat,ja és ha Te voltál olyan kegyes közszemlére tetetni a privát számát a barátnőmnek most mi is tegyük ugyanazt a tieddel??Elnézést a hangvételért de nem szeretem ha alaptalanul vádolnak minősitenek olyanok akik a saját hibájukat próbálják másra háritani
    Minden jót Jessy

  • Egyeztetés:

    Felhívtam a hirdetésben szereplő telefonszámot, azonnal felvette egy női hang. Megbeszéltük az ajándék mértékét, megegyeztünk az időpontban,majd megkaptam a címet.
  • Megközelítés:

    BKV-val a Boráros tértől kb. 5-6 perc séta, autóval sem bonyolult. A parkolás fizetős, de a szomszéd utcákban mindig akad hely.
  • Leírás:

    5 perccel a megegyezett időpont előtt értem a helyszínre, és tárcsáztam ugyanazt a számot, ami a hirdetésben is szerepel. Megdöbbenésemre ki volt kapcsolva... Folyamatosan hívtam, hiszen csak az utcát és a házszámot kaptam meg, a konkrét bejutás módját nem. 12 percen keresztül próbálkoztam, míg nem egy számomra ismeretlen számról érkezett bejövő hívás 7 perccel a megbeszélt szeánsz után. Szemrehányó hangon közölte egy Barbiként !!! bemutatkozó női hang, hogy találkozónk volt megbeszélve. Köpni-nyelni nem tudtam! Hebegve magyarázkodni kezdtem, hogy már hosszú percek óta kísérletezek hívni a hirdetésben szereplő számot, illetve, hogy én hitem szerint egy bizonyos Jessyca nevű lánnyal beszéltem meg a randevút. Illetve mentve a menthetőt, próbáltam megtudni, hogy ő, mármint Barbi hogyan néz ki... Gyakorlatilag a hölgy rám csapta a telefont. Tény, hogy amikor a számot először hívtam, nem kérdeztem rá a hölgy nevére - tény az is, hogy ő sem mutatkozott be, és az is tény hogy eszembe sem jutott, hogy ugyanazon a számon több lány is hirdethet (ennek nyoma sincs a hirdetésben). Továbbá az is tény, hogy Barbi néven nincs IX. kerületi hirdető a beszamolok.com-on. Javaslom, hogy ha ugyan azon a számon több lány is dolgozik, úgy alapvető kéne legyen, hogy aki épp a telefont felveszi, az kérdezze meg, kivel is szeretnék beszélni. Így elkerülhető egy mindkettőnk számára kellemetlen szituáció.
Happy Massage