• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Csak ismételni tudnám a Mercit...
    Nagyon jól éreztük magunkat Veled, és a sajnálhatod,
    hogy nem maradtál még egy kicsit a tudod mi miatt!! ;)
    De egyszer majd talán folytatjuk... :)
    Ölellek és köszi a beszit!
    D.

  • Egyeztetés:

    Felváltva hívogattam Dórit és Mercit, végül Dórit értem el előbb. Nagyon kedves volt a hangja a telefonban, már tudtam, nagyon jó helyre igyekszem. Megbeszéltük: másnap, 1 óra édeshármasban. A biztonság kedvéért később Mercit is felhívtam, és már tudott a tervről.
  • Megközelítés:

    Autóval jöttem, parkoló hely volt, és ingyenes.
    BKV: pl. 77-es troli a Stadionoktól csak pár megálló.
  • Helyszín:

    Négyemeletes tégla cocialista építésű felújított társasház. Lakás hangulatos, célnak pont megfelel, csak a hármónké. Kényelmes kád a tusoláshoz, tusfürdők, szájvíz, jó törülköző, minden, ami kell, szoba elég nagy, az ágyon hárman is jól elfértünk, kényelmes.
  • Lány külseje:

    Először, ami megragad: a gyönyörű mélykék szempár. Szép arc, rövid szőke hajjal. Vékony, karcsú, magas lány, nagyszerű alakkal, szép lábakkal. Ciciből nekem a feszesebb jön be, ezért is volt nagyszerű a párosítás Mercivel, akinek ha szilikon is, de észbontóan feszes. Dóri arcán állandóan láttam azt a huncut, kedves kéjsóvárgást, aminek a hangulata csodásan töltötte be az együtt töltött időt.
  • Action:

    Ahogy a zuhanyból megjöttem, nekem is estek. Elég fáradt voltam, így jól esett, hogy nem kell gondolkodnom, mit tegyek, ők szinte mindent kitaláltak helyettem. Kényeztettek a testemen mindenhol, és figyelmesek voltak a reakcióimra, ha valami jól esett, azt nem sajnálták. Dóri volt az irányítóbb, és én csak hagytam, hogy történjenek a dolgok.
    Dóri igen szenvedélyesen csókolgatott, és nem csak a számat, mondhatni, ahol csak ért. Természetesen a nemesebb szervek is rendesen kaptak. Dóri a finom franciát ötletszerűen kérés nélkül váltja mélytorkosra, és az aztán az igazán mélytorkos! Adja a csodás msszírozást a makkomnak a mélyben! Amikor Dóri belelendült, kértem Mercit, üljön az arcomra, hadd kóstolgassak kedvemre a kelyhéből.
    Aztán hamarosan gumit kértem, hogy Merci lovagolhasson rajtam, először háttal fordulva, majd szemből. Közben Dóri kényeztetett, ahol ért, de akkor már se láttam se hallottam, s miután Merci elélvezett rajtam, nekem szájjal fejezte be, de hogy hol végezték az utódok, már fogalmam sincs, az eszméletvesztés határán lehettem. (Igazából azt hittem, hogy NFVSZ volt, de mint Merci felvilágosított, az kivételesen nincs nála.)
    Amíg pihegtem, Dóri új arcáról mutatkozott be: kaptam tőle hátulról egy nagyon finom csúszkamasszázst, nagy öröm volt a szép testét magamon érezni. Gondoltam is, csak össze fog itt jönni az a második menet. Miután egy picit megszeretgettem Dóri testét, hamar a lába közt igyekeztem meghálálni a finom csúszkát, és hálámra hálával felelt: sikerrel jártam. Persze közben Merci sem árult petrezselymet, de arról már megírtam a beszit, lásd ott. Kis ciróka és dumcsi után Dórival volt még hátra a szeretkezés. Itt sem kellett sokat tennem, hátamon feküdtem, és teljes kiszolgálást kaptam tőle. Na meg Merci sem tétlenkedett, amíg Dóri rajtam lovagolt, rávetette magát a golyókra-zacsira szájjal, nyelvvel, kézzel, ahogy csak érte. Közben Dóri finom puncijával "kínozta" az ezredest, aki így két tűz közé kerülve kénytelen volt kapitulálni. Sose legyen rosszabb hadi "kudarcotok"! :-D
  • Elszámolás:

    Előre adtam a telefonban megbeszéltek szerint, ami jutányos a full extrás programért, ami náluk alap.
  • Összkép:

    Átlagnál magasabb karcsú szőke bombázó igéző kék szemekkel. És ennél még sokkal több, buja kéjsóvár szerető, aki ugyanúgy szeret adni és kapni, és a kedvességet százszorosan viszonozza élvezettel. Nehéz szavakba önteni azt az érzést, hogy egyszerre szeret, örömöt akar adni, és vágyik is rád. Páratlan!
Happy Massage