• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A környéken volt dolgom és felhívtam pár lányt, nála értem célt azt hiszem a második hívással. Egyeztettük az útvolnalat és kértem negyed órát, amíg odaérek. Ami furcsa volt, hogy telefonban egy erősen rekedtes mély hang fogadott, amit nehezen tudok összekapcsolni egy fiatal lányéval, illetve az övével, amit később megtapasztalhattam.
    Mindenesetre ez engem nem zavart, csak lehet van akiket ez eltántorít, de az ő esetében hiba lenne, ha valakinek ez a kizáró ok.
  • Megközelítés:

    Néhány metró és villamos megálló után majdnem pontosan odaértem. A hely nagyon szimpatikus, mert a villamosból kilépve pár lépésre volt az ajtó. Csöngettem és pillanatok alatt bent is voltam.
  • Helyszín:

    Nem luxus lakás, de nállam ez egyáltalán nem szempont. Jobban szeretem, ha könnyen elérhető, mint ha külvárosi luxus kéjlak. A lakásban félhomály a szobában szintén, itt csak a gyertyák adtak némi fényt. Miután beléptünk a szobába és becsukta az ajót a tejüvegen keresztül két alakot véltem elhaladni a folyosón, tehát nem egyedül van, de az összhang megvan.
  • Lány külseje:

    A haja most szőke, de lehet csak a félhomály hitette ezt velem. Alapvetően a vékony lányokat kedvelem, neki viszont has tájékon van azért egy kis plusz, ami az én szememben általában sok, de ez nála egyáltalán nem zavart. Első ránézésre alacsonyabb mint 170 és több mint 50 kiló, de mindezt csak azért írom le, hogy nehogy azt higyjétek, hogy teljesen tökéletes, mert akkor biztos nem Pesten lenne. Ami a lényeg, hogy csodás természetesen telt keblei vannak a feneke kő kemény, amikor belemarkoltam nem akartam elhinni és a szeme a tekintete valami eszméletelenül izgató, les em tudtam venni a szemem róla.
  • Action:

    Simogatós ölelkezős résszel kezdtük és rögtön állt is a léc, főleg az adott nagy lökést amikor megmarkoltam a kőkemény posiját, és ami a legjob nagyon szép arca van és csodás szemei, mindehez huncut kislányos mosoly társul. Tényleg szeretheti a franciát, mert rögtön felajánlotta, hogy rácuppan a cerkára, de látni akartam a szemeit miközben kezdődik a tűzijáték. Így gumit kértem és az ágyon folytattuk. Gyorsan becsusszantam aztán elkezdtem dugni, felejthetetlen volt közben látni a szemeit, sajnos nem tartott sokáig, mert gyorsan begyújtotta a rakátáimat. Elégedetten keltem fel az ágyról aztán öltözés, gyors búcsú, még egy sexy mosoly és már úton is voltam. Sajnos csak fél órára volt időm, mert már így is késésben voltam. Talán majd máskor lesz időm jobban felfedezni.
  • Elszámolás:

    Előre történt, miután egyeztettük a részleteket. Átlagos pesti félóra, legalább is azt hiszem, de tökéletes ***/érték arány. Egy biztos nagyon megérte!
  • Összkép:

    Szuper. Bár eléggé rövid időt töltöttem nála, de ez csak rajtam múlott! Elgondolkodtam egy visszatérésen
    , annak ellenére, hogy nem vékony, de a kisugárzása a szemei a mosolya a popsija. Órákon át tudnám d... ha lenne rá...
Happy Massage