• Lotti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször is beszéltünk már telefonon, de sosem sikerült eljutnom Lottihoz. Aranyos hangja van a telefonban és mindenről tájékoztatott így szerettem volna már nagyon találkozni vele. Végül találtunk egy közös időpontot és hogy minden klasszul menjen online is megerősítettem szándékaimat.
  • Megközelítés:

    Mint mindig most is a BKK áldásos tevékenységét használtam ki. A pontos címet ugyan a találkozó előtt 15 perccel tudtam meg de az oldalon lévő térkép segített és Corvin negyed metrómegállótól pár percet kellet csak sétálni így bőven időre ott voltam. Parkoló szerintem elég necces a környéken, de mint azt Lotti is írja van parkolóház a közelben.
    Kapucsengő, emeletszám, nyitott ajtó és már bent is voltam. Megy ez mint a karikacsapás.
  • Helyszín:

    Múlt századi lakás ennek megfelelő sztenderdekkel: semmi luxus, de minden adott hogy komfortosan érezze magát a vendég. Az ágy nagy és kényelmes, a szobában van hová lepakolni a ruhákat és a fürdőszoba is egyben van.
    Az egyetlen zavaró elem Cooky volt ahogy üvöltve nyomta a f*szságait a rádióban így egy idő után megkértem Lottit hogy ezt inkább ne erőltessük. Nem az én műfajom.
  • Lány külseje:

    Azt nem merem kijelenteni, hogy a képek alapján másra számítottam de azért van egy pici eltérés. Cicik kicsit gravitálnak - igaz ez nem is egyértelmű a képeken - és a pociján is van némi plussz.
    Viszont popsira hibátlan. Alapvetően a vékonyabb lányokat szeretem, de ha a popsi ilyen formás és kőkemény akkor ott már baj nem lehet!
  • Action:

    Nem árulok el nagy titkot ha azt mondom elsősorban a popóizgatás férfiaknak opció miatt mentem mivel olyan kevés lány vállalja és még kevesebb aki tudja is hogyan jó.
    Szóval a fürdőből visszatérve csak úgy ímmel-ámmal puszilgattam végig, meg kóstoltam rá a puncijára, de már alig vártam hogy ő vegyen kezelésbe. Hanyatt vágtam magam és hagytam hogy megdolgozzon: eleinte csak golyószopi volt majd áttért a furulyázásra is. Nekem ugyan egy kicsit monotonan és nem is túl mélyen csinálja de a lényeg hogy irányítható és lesi, kérdezi is hogy nekem hogy jó.
    Aztán áttért a várva várt nyalásra és... pont olyan ahogy elképzeltem. Nagyon állat! Úgy kinyalt azt sem tudtam - szó szerint - fiú vagyok-e vagy lány :) Változatosan, hosszan játszott az ánuszommal ami nagyon különleges élmény volt annak ellenére hogy volt már benne részem korábban. Már nem is tudom hány pózt próbáltunk ki de mindannyiszor hozzámfért majd a változatosság kedvéért újra a szájába adtam a kéjrudamat és vissza nyalakodni. Fenomenális, az már biztos.
    Nem is bírtam magammal ezért kértem, hogy had húzzak vegyvédelmet és kezdődjék az újabb móka. Így is lett, majd misszionáriusban rákészülve mondta hogy figyeljek mert szűk lesz.. gondoltam magamban, ne vicceljünk már hát azért annyira szűk nem lehet... pedig de! Azt hittem már meg sem fogom találni a bejáratot, volt egy laza bénázás majd lankadás részemről de aztán csak beindultunk. Már kezdett volna izgalmassá válni a dolog amikor kérdezi hogy minden rendben van-e. Mondom, hogy szerintem igen. Nem is értettem hirtelen ez hogy jött de aztán lenéztünk és... bamm, megjött a mikulás. Faxa.
    Engem ugyan nem érintett annyira mélyen a dolog de láttam hogy Lottit rettenetesen zavarja hogy miért pont most történik ez így volt egy konstruktív ötletem: elmentünk inkább letusolni és utána "felajánlottam" egy NFVSZ-t. Persze nyilván nem volt már ugyanaz a légkör ezutána kis malőr után de összehoztuk és a tudat hogy a proteinbomba a pocijában landolt számomra szívet melengető volt.
  • Elszámolás:

    Minden a megbeszéltek szerint alakult és az ajándék mértéke is átlagos. Egyedül a csók lenne extra de én most nem éltem ennek a lehetőségével.
  • Összkép:

    Erősen vacciláltam hogy most akkor mi legyen ezzel a beszámolóval. Mert ugye az nem fair hogy lehetne jobb is kategória hisz Lotti mindent megtett hogy működjön a randink. Én úgy éreztem hogy 100%-ig odatette magát, de be kell látnom hogy vagy nem igazán volt meg a szikra köztünk vagy a randi nem született szerencsés csillagzat alatt. Van ilyen, nem nyerhetünk mindig. De ez nem jelenti azt hogy másnak ne lenne szerencséje vele! Szóval ha a szívemre teszem a kezem akkor azt mondom: ajánlott.
Happy Massage