• Csilla

  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    Kedves ppp mackóm.. :)
    Első sorban, nagyon örülök hogy vissza tértél hozzám.. :)
    Egy nőnek egy dicsőség. :)!
    Nagyon örültem mikor hívtál hogy jössz, nem volt bennem semmilyen gátlás, félelem vajon meg felelek-e, vagy jól érzed-e magad stb.. :P
    Nem is gondoltam semmire csak adtam ön magam.. :)
    Én is köszönöm neked minden pillanatot, mivel rá jöttem, hogy a személyiségemet szereted. :)
    A kis csacsogós, izgő, mozgó nőcikét.. :) :P
    Tudod hol lakom, s merre a kanyar.. :P :)
    Várlak máskor is szeretettel!!!!
    JAAA és legközelebb ha jössz lassan el árulhatnád főzzek-e egy kávét.! :D
    Csókom. A te szivecskéd.:)

  • Egyeztetés:

    A chaten is sokat beszélgettünk már, de végül telefonon egyeztettük az időpontot, ügyesen kisakkoztuk mikor jó mindkettőnknek.
  • Megközelítés:

    Harmadik kerületi sokemeletes hosszú panel, sok lépcsőházzal. Ezek egyikében van a tetthely, az egyik felső emeleten. Autóval ideális, GPS tökéletesen odatalál, a ház előtt sok parkolóhely, amelyek ingyenesek. Gondolom tömegközlekedéssel sem rossz, csak azt itt nem ismerem. A lépcsőház megtalálása rém egyszerű, majd telefonon megkapod a kapukódot, a liftből kiszállva be a nyíló ajtón :)
  • Helyszín:

    Panellakás, ahol kellemes félhomály uralkodik, minden sötétítő behúzva, Tisztaság, rend, mindenhol. A szobában francia ágy, a falon tükör a mozizáshoz, Az egyik falnál szekrény. Az ágy legutóbbi látogatásom óta átkerült a másik oldalra, így több hely lett a szobában. Egy nagy turbó ventilátor istenien keverte a levegőt, nagyon kellemes volt. Fürdőszoba az összes kellékkel, és zuhanyfüggönnyel.
  • Lány külseje:

    Elfogult vagyok, mivel már volt találkánk Szivecskével így csak ismételni tudom a korrábbi véleményemet. "Szívecske egy nagyon vonzó, érett nő, tudod, hogy mennyi idős - hiszen az adatlapján ki van írva - csak nem hiszed el. Arcocskája is helyes, a képek szokás szerint nem adják vissza, a valóságot, a kisugárzást. Igazi kis izgő-mozgó, már az első pillanatoktól ügyesen megérintget, megsimogat, finoman hozzád dörgölődzik, folyamatosan spanol. Hihetetlenül bársonyos bőr, nagyon formás popsi, amit későbbiekben folyamatosan láthatsz, ha ügyes vagy, hála az egyik falon lévő tükörnek. :) "
  • Action:

    Tudtam, hogy feléje fogok járni és mivel a chaten egy ideje már húzzuk egymást, gondoltam beugrok. Mikor megérkeztem, berántott az ajtón, alaposan lecsókolt és csak annyit mondott: "Szétszedlek". Egy rózsaszín bugyi és melltartó kombóban volt, a képeinél egy klasszissal igézőbb a látvány élőben. Már a cipőmet is nagy nehézségek árán tudtam levenni, mert folyamatosan testkontaktusban voltunk, csak addig maradtam érintések nékül amíg elszaladt a konyhába, a krémessel amit hoztam. Egyből kaptam egy törölközőt, amit ügyesen olyan alulról vett elő, hogy teljesen be kellett hajolnia a szekrénybe. Dupla sebességgel kezdtem el ledobálni magamról a cuccokat és már futottam volna a fürdőszobába, de még kaptam egy kis dörgölődzést és csókokat.

    Már a fürdőkádban álltam, mikor utánnam kiálltott: "én is menjek?". Körülbelül egy század másodpercig gondolkoztam az igen válaszon, és egy pillanat múlva már mellettem is volt. Megnyitotuk a vizet és miközben Szivecske csorgatta ránk, elkezdükt mosni egymást, majd csókolózni és egymás testének alapos végigsimogatásával foglalkozni. Megfordult és popsiját kezdte hozzám dörgölni, magamhoz öleltem, elkezdtem masszírozni melleit, ágyékát, combjait, közben bele-bele csókoltam nyakába, fülébe. Éreztem, hogy a vér leszáguld középtájékra és már nem bírom annyira magamhoz szorítani. Megfordult, leguggolt és szájába vett. És elkezdődött a szétszedés.... Próbáltam egyensúlyozni a vízpermet alatt, közben csak az járt a fejemben: "még, még, még". Mielőtt még elaléltam volna, összeszedtem minden erőmet, leguggoltam, Szivecskét magamhoz húzva sűrű csókok között javasoltam a franciaágy használatát.

    A szobában kis helyezkedés után hanyatfekve és lábait felhúzva tudatta velem mi a teendőm. Nincs mellébeszélés, használjam a nyelvem, de iziben :) Ez a felszólítás némileg váratlanul ért, de roppant megtisztelőnek tűnt a feladat, azonnal bevállaltam és már indult is a nyalakodás. Nos nem semmi menet következett. Nyelvhasználat közben volt, hogy a popsiját emeltem két kézzel, volt hogy a kebleit markolásztam, volt hogy a fejemet szorította ágyékára, volt hogy a a combjaival szinte összeroppanásig szorította a fejemet, közben az ujjaim nedves kelyhét simogatták, és mindenféle egyéb titkos helyeken jártak. Néha kezei a kezeimre kulcsolódtak, néha az ágytámlát markolták, néha a tarkómnál fogva húztak Szívecske ágyékára. Közben édesen szuszogott, időnként aprókat nyöszörgött, néha teljesen ellazult.

    Nem bírtam tovább, nyelvem majdnem begörcsölt, fejemet hasára ejtettem és együtt pihegtünk. Hát nem felejtette el az igéretét a szétszedéssel kapcsoltban. Kislisszant a fejem alól hanyatt fordított és a szájába vett. Közben szinte beleült az ujjamba és én itt vesztettem el a kontrolt magam felett. Sokáig, sokáig kényeztetett így, de én csak a kéjre emlékszem, ahogy lassan egyre magasabb hullámokban önt el, időnként csökken, majd növekszik és a végén mindent gátat áttörve elönt. Nem tudom az utódok hova kerültek, sokáig csak hevertem, Szivecske sertepertélt középtájon nedves törlőkendővel. Azt hiszem talán ittam is, de a következő értelmes emlékképem az, hogy mellém bújva szinte rámfonódva csacsog partnerem. Még sokáig heverésztünk így.

    Beszélgettünk. Közben többször neki akartam indulni a készülődésnek, Szivecske lazán keresztbe verte ezeket a próbálkozásokat, de egy idő után már kénytelen voltam tényleg elindulni. Összeszedtem magam, közben csábító pózok és pillantások nehezítették a dolgot, majd sok-sok csók és ölelés közepette távoztam.
  • Elszámolás:

    Igazából nemtudom, gondolom a budapesti átlag körül, előre borítékban letéve a szekrényre. Nem hiszem, hogy távozásomig bármi is történt volna vele, bár ismerjük egymást, így gondolom a bizalom nagyobb irányomba, mint egy ismeretlen fele.
  • Összkép:

    Szivecske egy csodálatos teremtés, pontosan tudja mi kell egy férfinek és azt meg is adja neki. Ha kedves és jó fej vagy vele, sokszorosan kapod vissza amit adtál.
    Ha a szomszédom lenne, nagy bajban lennék, mert mindig azon gondolkodnék, hogyan osonjak át hozzá minél gyakrabban. :)
Happy Massage