• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Simán ment telefonon, délelőtt hívtam és du-ra kaptam időpontot.Viszont olyan kedves és aranyos hangja volt, hogy már telefonon elvarázsolt. Elkezdte mondani, hogy nála mint mennek a dolgok, nekem meg már közben állt a cerka. :-) Szóval már verbálisan rendesen felhúzott. Gondoltam ha fele ilyen jó élőben akkor is elég.
  • Megközelítés:

    Ismerős vagyok a környéken ennek ellenére kétszer kellett fordulnom, hogy parkoljak, végül a hátsó bejárat közelében sikerült. Mint BKV mint kocsival ok, tízemeletes panel.
  • Helyszín:

    Szokásos panel, hangulatosan kicsit feljavítva, de semmi extra.Végül is nem ezért megyek.Fürdő ok, tiszta, jó néhány tusfürdőből lehet választani. Egyszerű szocreál bútorzat, bérelt kecó, célnak kialakítva.
  • Lány külseje:

    Élőben fiatalabbnak tűnik, olyan tinis alkat. Kicsi törékeny de nagyon izgató. Nekem nagyon bejött. Cicik pont tenyérbe valók, de bimbók mint az IFA szelep! Bekeményednek és majd ki szúrják a nyelvemet. Nagyon tetszett. Élőben szerintem jobb, természetesebb és fiatalabbnak tűnik mint a képeken.
  • Action:

    Megérkeztem, vittem csokit mivel olyan kedves volt a telefonban. Mondta, hogy akkor most beszélgetünk, mondtam ok (de majdnem szóltam, hogy nem ezért jöttem) végül nagyon kellemesen beszéltünk kb fél órát amikor szépen a ruha is lekerült róla és már meztelenül az ölemben ült az IFA szelep bimbók meg a számban.A nadrágom szűknek bizonyult, gyorsan megszabadultunk tőle majd irány fürdeni közösen.Fürdésnél se maradt ki semmi, nagyon alaposan megfürdetett és persze én is őt, minden porcikáját szépen....
    Szobában folyatván masszírozásba kezdett,én hason, cerka nem fér sehova, mondom akkor forduljunk és elölről kérem a masszírozást. Nem sokáig bírtam így szóltam, hogy gumi és irány a francia óra 69-ben. Gyönyörű látvány fogadott, premier plánban néztem a mennyország bejáratait kár, hogy popot nem vállal. Francia olyan finom érzéki, semmi vadulás-mélytorok, igazi kellemes. Kértem, hogy indítsunk egy kis papás mamással majd oldalra fordítván dolgoztam rajta mikor még mindig nem tudtam leakadni az IFA szelep bimbóiról. Itt lett végem, pihi. Megint elkezdtünk dumálni, majd felajánlottam, hogy megmasszírozom, mondta ok, de krém vagy olaj nem menjen a puncikájához, mertogy allergiás rá ennyi kérése volt. Olyan jól sikerült, hogy már megint nem bírtam magammal és kértem segítsen rajtam végül gumis francia lett amik a cicijén végezték.
  • Elszámolás:

    Megbeszéltek szerint, pesti átlag. Ha figyelembe vesszük, hogy kb 3 órát voltam és mindenben úgy volt ahogy telefonon megbeszéltük akkor több mint korrekt.
  • Összkép:

    Nekem nagyon bejött kis tinis törékeny alkatával, fantasztikus beszélőkéje van. Az biztos, hogy első perctől működött a kémia kettőnk között. Biztos vissza megyek. Minden úgy volt ahogy a telefonban elmondta. Csak gumis lehet a francia. Nekem ez nem gond mivel én biztonsági okokból még a franciánál is igénybe veszem.
Happy Massage