• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Kedves Herris! :)
    Köszönöm szépen ezeket szép sorokat, örülök hogy az első ilyen élmény kellemes emlékeket hagyott benned! :)
    Legközelebb már nem kell zavarban lenned! :) Tudod, "No para, don't fos!" :) Csak lazán! :)
    Remélem hamarosan újra találkozunk, addig is vigyázz magadra, sok sok puszi és csókocska! :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon, melyet ő használ, aranyos hang, teljesen érhető felvilágosítást kaptam :) Másnapra beszéltük meg.
  • Megközelítés:

    Bár nem vagyok ismerős Pesten, én egész egyszerűen odataláltam :)Metróval mentem, de a látottak szerint autóval is könnyű a parkolás és ingyenes (talán) :)
  • Helyszín:

    Átlagos lakás, egy 10 emeletes panelsorban. A szoba nagyon stílusos, tükrös, légkondis... tényleg semmi panasz, bár kicsi lakás, de nem háznézőbe mentem :)A fürdő tiszta és akad tusfürdő is... jó pár :D
  • Lány külseje:

    A képek nem adják vissza azt a látványt ami ajtónyitáskor fogad. Ha lehet ilyet mondani Niki még szebb mint a képeken. Isteni arc, szem, száj... szóval tényleg az ideál ;)
  • Action:

    Mivel nekem ez volt az első ilyen élményem, kicsi stresszel és izgalommal léptem felé, amit ö észrevett (nem volt mondjuk nehéz) és vérprofin kezelt. Beszélgetésünket egy gyors zuhany szakította félbe, majd folytatva a témát egész jól fellazított, ami éppen rám is fért. Csókokkal, hangjával egész jó hangulatban érkezett meg a kisebbik énemhez, amire szintén nem lehet panasz. Kölcsönös oda-vissza kapok-adok után ami újra eszméletlen állapotban hozott például a tükrök és a hölgy észvesztő látványa miatt ... szóval védőfelszerelés elhelyezése után jött az amihez Niki jobban ért mindenkinél, ez a lovaglás, majd többféle póz felvétele, kipróbálása(köztük a Best hátulról)után - olyan szenvedéllyel, érzékkel átitatva csinálja, hogy azt nem lehet leírni. - lett végem. Mindenesetre első élménynek nem is választhattam volna jobbat, bár nem szeretem kiteregetni a magánéletem ezen részét, de minden elismerés jár neki, abszolút barátnő feeling, kedves aranyos és igazi!! Harc után egy kellemes beszélgetés, pici fürdőhasználat, és innivaló elfogyasztása után rövid csókkal búcsúztatott és kívánt jó utat :)
  • Elszámolás:

    Az elején még stresszes állapotomban letudtuk, fogalmam sincs mi az átlag vagy mi számít jónak, de amit kaptam az minden**** megért :) Amúgy nem gondolom magasnak az ár/érték arányt.
  • Összkép:

    Kerestem sokáig a megfelelő szavakat amiket ide írhatnék, teljes mértékben elégedett vagyok, aranyos kedves, és nagyon odafigyelő. Maximálisan ajánlom, főleg annak aki még kezdő. Mindenki aki meglátogatja csalódottság nélkül fogja ott hagyni, és kérnék mindenkit vigyázzon rá.
Happy Massage