• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből felvette és mivel lemondták az egyik találkozómat fél óra múlva már nála is voltam. Egyébként normálisan tájékoztat semmi extra.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, Petőfi hídhoz közeli utca könnyen megközelíthető, parkolóhely is volt majdnem a ház előtt. Parkolás fizetős, de nem a belvárosi tarifa, amúgy ez engem nem szokott érdekelni, hogy kell-e érte fizetni. Busz és villamos is jár arra azt hiszem.
  • Helyszín:

    Új építésű ingatlan felső emeleti lakása. Több lány is tart rendelést, mi a tetőtérbe mentünk fel, két szoba és a fürdő található, de ha jól láttam lent is van fürdő és rendelő. Jól logisztikáznak, egyedül az volt kicsit vicces, hogy amikor jöttünk le az emeletről a kolleginák letakarták magukat a kanapén, gondolkoztam viccből lehúzom róluk a takarót, de inkább kihagytam. Szobában franciaágy, szekrény, kis asztal és egy széken ventilátor próbálta hűteni a levegőt, ami nagy kánikulában lehet kevésbé hatékony. Fürdőben kád többféle tusfürdővel, mosdón szájvíz kis poharakkal, egyedül ami nem tetszett, hogy a kádkilépő vizes volt.
  • Lány külseje:

    Az ajtón belépve nagy mosollyal fogadott, majd két puszival üdvözölt, vidám közvetlen teremtés, jól áll neki amikor mosolyog. Képeknek megfelelő, vastag húsos ajkak, igéző szemek, szép arc, kicsit teltebb de feszes mindenhol, egy igazi fekete csaj, fekete mindene, még a punci is :) egyedül a cickók gravitálnak már kissé. Fehérneműben fogadott és ahogy riszálta a popóját előttem a lépcsőn felfelé, már nagyon vártam, hogy a kezeim közé vehessem.
  • Action:

    Fürdőből visszaérve az ágyon várt megszabadulva a textiltől, törölközőt ledobva mellé helyezkedtem. Simogatásokkal indítottunk, majd a nyelveink is elindultak felfedező útra, csók az inkább csak szájrapuszi, de jó volt érezni azokat a húsos ajkakat. Szokásommal ellentétben most a saját élvezetemre helyeztem a hangsúlyt, fantasztikus látvány volt, ahogy azok a fekete ajkak elindulnak lefelé és egy idő után bekapja a farkam és elkezd franciázni. Nagyon intenzív, bőnyálas néha mélytorkos nyelvleckében részesített teljesen eltüntetve a szájában, golyókat is kényezteti közben és folyamatosan nyálazza (nem tudom honnan tud ennyi nyálat előteremteni) nem tudtam betelni a látvánnyal, ezalatt én is simogattam ahol értem, mikor már éreztem közeleg a vég, jeleztem neki, hogy szeretnék az arcára élvezni és úgy engedte az arcára az utódokat, mintha ez lenne a világon a legtermészetesebb dolog, semmi fintorgás mosolyogva fogadta az utódokat. Tisztálkodásból visszatérve felajánlotta, hogy megmasszíroz, nem profin csinálja de jól esett, közben beszélgettünk mindenféléről. Második kört ismét franciával kezdtük, mivel már nagyon szerettem volna érezni a fekete punciját, beöltöztetett és hátulról tettem magamévá, tolja magát a cerkára rendesen közben tekergeti a csípőjét, kicsit a popsit is lehetett izgatni, miután rendesen leizzadtunk átváltottunk misszibe, párna a popsi alá, így is jól éreztük magunkat, az elejétől folyamatosan nyögdécsel, ami inkább a vendégnek szól, de nem vészes, majd kértem, hogy háttal üljön bele, itt is jól mozog élveztem a látványt. Kezdtem elfáradni ezért gumi le és újra a szájába kerültem, de a vége nem jött össze nem az ő hibájából, elég zűrös hetem volt és fáradt is voltam. Mivel az időm is lejárt (amit egy dallam jelez), leöblítettem magam és indultam utamra.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint, a végén rendeztem. Pesti átlag ajándék, de mivel egy csoki csaj szerintem nagyon jó ***/érték arány.
  • Összkép:

    Régóta terveim közt szerepelt egy fekete csaj kipróbálása, a bakancslistámba már ezt sem kell beírnom :) Jessyca egy jó szolgáltató, folyamatosan lesi a vendég kívánságát, végig arról szólt, hogy én maximálisan jól érezzem magamat, nem nyafogott bármit is kértem tőle. Szerintem ezt az élményt egyszer mindenkinek ki kell próbálnia, igazi kuriózum.
Happy Massage