• Ebi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kezdő lévén nem tudom,hogy más lányt könnyű vagy nehéz elérni.Ebit azonban számomra nem volt egyszerű.Körülbelül másfél héten keresztű próbáltam telefonon,azonban eredménytelenül,míg egyszer sikerrel jártam.Most,hogy nála voltam tudtam meg,hogy nyaralt,és ráadásul külföldön.
    Hogy hol láttam meg,én mint jó vadász több helyen is szoktam nézegetni a hirdetőket,de Öt itt láttam meg először és rögtön tudtam,hogy felkeresem.Hogy rugalmas E? Amikor felvette a telefont akkor az általam javasolt időpontból az egyiket elfogadta.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem,hamar találtam parkolót,közel a megadott címhez.A rendelés A XI kerület Buda egyik forgalmas helyén van.Rengeteg villamos, metró,több autóbusz jár a környéken.A házat könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Öt vagy hat emeletes budai ház.A házban lift található,és ha jól láttam működött is,én gyalog mentem fel a megadott címre.Amikor az emeletre értem,egy félig nyírott ajtó fogadott és mögötte
    egy gyönyörű lány utcai ruhába,puszi kíséretében.
    A lakás egy előszoba,fürdőszoba,akciószoba.Az akció szobába hatalmas francia ágy.A fürdőszobában több tussoló,száj víz eldobható pohárral.Hatalmas jó illatú törölközőt kaptam.
    Patyolat tisztaság uralkodik minden helyiségben.
  • Lány külseje:

    A lány a képeknek megfelel ö van rajtuk,azzal a különbséggel,hogy sokkal jobban néz ki élőben,annak ellenére,hogy az egyesszámú kép ragadott meg amikor
    öt választottam.Gyönyörű haja,szép szemei,formás cicik,a magasságának megfelelő egyenletes test,és csodálatos lábak.Összességében egy igazi modell!!!
  • Action:

    Utcai ruhába fogadott,és egyből az akció szobába vezetett ahol hellyel kínált.Elmondta,hogy az első vendéggel mindig elszokott beszélgetni,mielőtt az akcióra kerül sor,mert így hangolódik az akcióra.
    Néhány apró ajándékot átadtam,és a kapott törölközővel a fürdőszobába, míg ö átöltözni vonult.
    Én végeztem előbb,a szobába nézelődtem,mikor Ebi
    egy fekete felsőbe harisnyában bugyi nélkül megjelent.A látványtól szóhoz sem jutottam,ezt látta rajta,hozzám lépett és felkínálta az ajkát
    csókokra, nagyon finoman csókol,Az ágyra fekve tovább csókolóztunk,miközben én az újaimmal a puncit kezdtem el izgatni,én is segítek mondta és kezével a unciát elkezdte simogatni.Ezen fellelkesülve én a lábai közé csúszva nyelvemmel elkezdtem kényeztetni a már be nedvesedet finom punciát.Forduljunk meg mondta,és én kerültem alulra.
    A puncit a számra ültette,míg ő a cerkát szopogatta,és annak környékét sem hagyta szárazon.Ezt követően védőfelszerelést húzott és hagyományosan lelkeztünk szeretkezni.a hosszú szeretkezésben mindketten különböző hangokkal adtuk tudtul,hogy nagyon élvezzük egymást.Nyögtünk jajgattunk és mikor a ciciéhez értem a csiklandtól nevetett is.Hogy ö elment e azt nem tudom,de én hatalmasat élveztem.
  • Elszámolás:

    Előre borítékba az asztalra tettem.Nekem még nincs tapasztalatom,így nem tudom,hogy az ajándék milyen kategóriába tartozik.Miután az alapba minden benne volt amit én kértem,így extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Csodálatosan éreztem maga az eltöltött egy óra vagy talán több is volt.Az akció után még hossza beszélgettünk,úgy tűnik,hogy egy kicsit én is szimpatikus voltam neki.Ezután remegőlábbal de jó érzéssel távoztam.
Happy Massage