• KIARA

  • Beküldte:
  • KIARA reagálása

    Köszönöm a beszidet kedves feles!

    Örömmel olvastam hogy jól érezted magad nálam és én is jól éreztem magam a Te társaságodban!
    Remélem látjuk még egymást és fokozzuk az élményeket! :)
    Csókollak!

  • Egyeztetés:

    Telefont azonnal felvette, Ő kezeli saját maga. Könnyed, vidám hangulatban gyorsan elmondta, hogy mi van a menüben. Másnapra egyeztettünk időpontot. Aznap én voltam az első vendég.
  • Megközelítés:

    Csendes utcában a Nyugati tértől pár percre. Parkolódíj ennek megfelelően és nehéz is szabad helyet találni.
  • Helyszín:

    Kívülről átlagos bérház, belülről messze átlagon felüli lakás. Egy kis, nem légkondis szobában voltunk, de nem teljesen kibírható volt a klíma. Br egy idő után felforrósodott a helyzet. A fürdőre külön élmény. Rendkívüli nagy tisztaság, sehol egy vízkő maradvány. Széles tusfürdő választék, szájvíz, törülközőszárító, hófehér, puha és semleges illatú törülközők szépen felsorakoztatva. A zuhany kb. 3 személyre van méretezve.A szobában csak tatami fért el.Kellemes hangulatvilágítás, tükrök a tatami körül.
  • Lány külseje:

    Alig vártam, hogy megpillanthassam az arcát. Hát egyáltalán nem ért csalódás. Csodás pofija van, rabul ejtő szemekkel. A hangja is nagyon kellemes, nyugtató. A fotókhoz képest egy picit vékonyabbnak tűnt. Törékeny gazella alkata van, hetyke formás cicikkel és kőkemény popsival.
  • Erotikus masszázs:

    Lábaktól kezdte, majd derék, hát, lapocka. Nagyon jó masszázs. Egy ilyen vékony lánytól gyengébbet vártam, de fenomenálisan ügyes. Nekem elég volt a közepes erősség is, akinek fontos a jó masszázs IS, az feltétlenül keresse fel. Csúszka közben apró puszikkal jutalmazza az embert.:)
    Krémmel masszíroz, elmondása szerint kever bele egy kis olajat, hogy növelje a viszkozitást a csúszkához.
    Érezhetően szívesen csinál, s kiterjed minden porcikádra, apró pici kis benyúlásokkal intim részeid felé, ami nagyon izgató. Mivel nagyon kedves, és intelligens lány, ha kedved van szívesen elbeszélget veled bármilyen témáról.
  • Levezetés:

    Az erotikus részek keretet adtak a szeánszunknak. Első felvonásként kézi befejezést kértem, amit annyira ügyesen csinált, hogy másodszorra is azt kértem. Megszabadulva a tangától, szépen bekente magát, a puncit se hagyta ki és elkezdődött a csúszka. Nagyon jó volt érezni a hátamon ahogy a kemény cicikkel végigsiklik rajtam, közben halk sóhajokat hallatott, puszik a nyakamra és forró lehellet a fülembe. Így elég nehéz volt már feküdni. Majd jött a várva várt megfordulhatsz felszólítás, ezután szépen lassan alaposan végigsimogatta a velem egykorút, majd újabb síkosítás következett és csúszka szemből, közben apró puszik ide-oda. Miközben popsijával a hasamon és a mellkasomon csúszkált, egyik kezével a farkamat kezdte kényeztetni, később a lábaim között elhelyezkedve kezdetét vette az adott pontra irányuló kezelés. Nagyon jó a kézimunkája. Közben figyel arra, hogy elérjem és simogathattam mindenhol. Tisztogatás után mellém feküdt és beszélgettünk pár percet, majd segített lemosni a hátamról a krémet.
  • Elszámolás:

    Először voltam nála, így megbeszéltek szerint az asztalra tettem,pesti átlag ajándék.
  • Összkép:

    Kiara egy nagyon kedves csajszi. Jól masszíroz és kellőképpen felhúzza az embert. Összességében nagyon ajánlott, igazi gyöngyszem.
Happy Massage