• lilike

  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    kérlek,gondolkodj el miért vagyok ugyanolyan veled..:) mást ugy várok mint kisgyermek a karácsonyt. van türelmem de nem végtelen,remélem érted. csók

  • Egyeztetés:

    Egy órán belül talán a harmadik hívásomra vette fel a telefont. feltételezem elfoglalt volt. Az egyeztetés egyszerűen ment. két óra múlva nála voltam.
  • Megközelítés:

    Már voltam nála, ezért könnyen megtaláltam az amúgy is könnyen megközelíthető (minden közlekedési eszközzel) helyet. Szinte ugyan ott parkoltam.
  • Helyszín:

    Teljesen új építésű ház nem túl magasan lévő lakása. A takarítás nem a leányzó erőssége, de nem körlet szemlére mentem. A lepedő, és a törölköző azért tiszta volt. A zuhany tálca még mindig repedt.
  • Lány külseje:

    Utolsó találkozásunk óta nem fogyott, nem hízott és nem nőtt. Maradt az a vékony csinos hölgy.
  • Action:

    Magamnak megígértem, hogy hüvelyének szorítását más testrészemmel (nem csak az ujjaimmal) is kipróbálom. Ezért is kerestem fel. A fogadás sem változott. Ugyan úgy unottan fogadott bugyiban és melltartóban. Elmentem zuhanyozni, Ő pedig az akció szobában várt hason fekve bugyiban és melltartóban. Gondolom ez az imédzse. Ez után mintha kicserélték volna teljesen aktívvá vált. Amikor benyúltam a bugyijába már szabadult is meg tőle. Amíg Ő franciázott én simogattam az egyre nedvesedő punciját. Meg kért, hogy nyaljak egy kicsit. Ennek szívesen tettem eleget. Az ujjbegyem a "G" ponton a nyelvem a csiklóján dolgozott. Közben Ő mondta hogy jól esik neki. Nem sokára újabb utasítást kaptam. "Kúrjál meg!" gumi húzást követően ezt is teljesítettem. A hagyományos pózban keféltem miközben csak azt hallottam Lilikétől, hogy "kúrjál, kúrjál, kúrjál". Ő oly erősen és sebesen mozgatta csípőjét, hogy alig bírtam követni. "Most" hangzott Lili szájából és abban a pillanatban megfeszültek izmai. Éreztem ahogyan lüktet a puncija és tovább toltam neki. Én sem sokáig bírtam gondoltam a szájában végzem, de mire lekaptam a gumit már késő volt, ezért az utódok a hasán és a mellén végezték. Némi tisztálkodás után egymás mellett feküdve beszélgettünk. Én közben símiztem a punciját és be, be nyúltam neki. Az élvezet akkora volt (legalább is részemről), hogy második menetre már nem maradt energiám. Ezért újabb fürdés után távoztam.
  • Elszámolás:

    Azt hiszem Lilikénél mindig utólag megy az elszámolás, mert most is így történt. Persze lehet, hogy én vagyok feledékeny. Minden esetre az ajándék átadásra került.
  • Összkép:

    Másoknak is tudom ajánlani Őt. Ha a fogadási szokásain változtatna akkor - legalább is nálam - át lépné a tízes skálát. Így csak 9,9 pontot adok neki
Happy Massage