• Csilla

  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    Kedves kisfarkas..! :)
    Huncutka vagy.. :P :D
    Mivel másodszorra találkoztunk, így bátrabban dobtuk, dobtad fel a lasztit.. :D :P
    Első sorban kezdeném a mézzel! :P
    Nagyon édesen lakomáztad rólam a virág mézet. :D :D kis mohó :P
    Sokan kíváncsiak, mi volt az én ajándékom !!! Hmm :P
    Hát akkor publikussá teszem... :P A tangám, és egy telódban rejtőző popó kép.. :D :D amit az aktus közben DURRANT.. :D
    Sok csókom. :) Kis nyali falim.. :P :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam fel Szivecskét, ott egyeztettünk időpontot. Mivel cheten már elég sokat csevegtünk igy "ismerősként" fogadta a hívásomat. Elsőre sikerült elérnem.
  • Megközelítés:

    Árpád híd budai oldal közel a Flórián térhez. Nagyon egyszerű megtalálni én kocsival mentem, de busz, villamos és pár perc sétával megközelithető.
    A parkolás ingyenes és lehet is találni a közelben egyszerűen. Sikerült pont a ház elött megállnom.
  • Helyszín:

    10 emeletes panelház, a bejutás kaputelefonnal egyszerűen működik. Liftel a ... emetletre és Szivecskénél már nyitott ajtó vár. A lakás nagyon hangulatos, főleg a szoba izgalmas félhomályal és egy hatalmas ággyal! A fürdőben vagy 30 tusfürdő szoval lehet válogatni. Szájviz is van. Na meg persze tisztaság és rend mindenütt!
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos és sexy hölgy várt az ajtó mögött. Pont mint a képeken nem ért csalódás. Arca is aranyos, kedves. Na és az a popsi. :)
  • Action:

    Érkezésem után egy nagyon sexy fehér és átlátszó felsőben és bugyikában lépett elő az ajtó mögül ami a képekről már ismerős volt. Persze nem véletlen, kérésemre vette fel. Rögtön egy csokkal fogadott és beinvitált a szobába. Ott átadtam neki a kis meglepetésemet ami nem az adatlapján szereplő kedvenc krémes volt, hanem mivel "mézédes a puncija" egy üveg mézet! Nagyon örült neki. Leheveredett az ágyra és mondta hogy helyezzem magam kényelembe én is.Elpanaszolta hogy megcsipte egy szunyog a cickójánál hát gyorsan adtam rá egy gyógyitó puszit. kis beszélgetés és simizés után elindultam a fürdőbe, vagyis indultunk mert kérdésemre hogy össze meri e vizezni a sexy ruciját igen volt a válasz! Hát mit mondjak, nagyon dögös volt ahogy a testére tapadt. Ha már ott volt segitett a mosakodásban is. Habár a keze gyorsan lényeget ragadta meg, és mivel a látványtol már meredezett igy gyorsan ajkai közé is vette. A zuhany alatt kaptam tőle egy olyan franciát hogy a lábam is beleremegett. Az utódok a cickón végezték. Gyorsan lemostuk őket és irány a szoba. Hogy meg ne fázzon gyorsan ledobta a vizes rucit és leheveredett az ágyra. Egy kis játék következett, az ajándékba kapott mézzel kicsit megöntözem a testét. Cickót, hasát na meg a puncikát. Erre azt mondta hogy most aztán rendesen nyalj ki nehogy összeragadjon. Nem kellett többször mondani neki is láttam. Alapos munkát végeztem ami ugy vettem észre hogy tetszett neki, legalább is a sohajok és reakciók erre utaltak! Közben a kezeivel ő is elkalandozott és a combomrol az egykorúra tévedt, érezte hogy hadrendbe állt igy már nyult is az "ruháért" és beöltöztette. Kérésemre paciban kezdtük, mégpedig háttal. Háááát az a popsi valami csodás látvány ahogy fel-le,előre-hátra ring rajtam. Kis idő után kértem hogy forduljon meg,mert a ciciket is szeretném látni, na meg simogatni. Meg is tette de ugy hogy végig benne maradtam. Szemből folytatta a vágtát, igaz nem sokáig mert mondta hogy ne lazsáljak, dolgozzak én is. Igy kutyusra váltottunk, ami már csak pár percig tartott mert a látvány na és a szűk punci megtette a hatását. Kis ideig még benne pihentem mig mindketten lenyugodtunk, majd finoman letisztogatott nedves törlővel. Egy kis pihenő, és csevegés következett, persze közben sem nyugodott, simogatott, csókolgatott, ami persze negyon jól esett és viszonoztam is. Azén egyszer csak elkezdett harapdálni, majdnem ráment a mellbimbóm! :) Érezte hogy kezdek ujra életre kelni, ujabb öltözék után nyult és mire észbekaptam már rajtam is volt. Most szemböl kezdtük el majd kis idő után doggyra váltottunk, de sajnos a vérellátás nem volt az igazi, igy a harmadik kör nem zárult sikerrel. Ami persze nem Szivecskén mulott Ő megpróbált mindent. Dehát...
    Kis beszélgetés után elmentem lezuhanyozni,öltözködés és bucsú.
    Jajjjj majdnem elfelejtettem a mézért cserébe én is kaptam egy kis ajándékot Szivecskétől. Mégpedig a falatnyi átlátszó tangácskát! Na meg még valamit de az maradjon a mi kettőnk titka. :)))
  • Elszámolás:

    amit előre a telefonon megbeszéltünk annyi is maradt! Pesti átlag de az élmény sokkal több.
  • Összkép:

    Nagyon kellemesen éreztem magam, és a JÓ értékelés nem fedi a valóságot, de sajnos magasabbat nem tudok adni! :(
Happy Massage