• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyű volt telefonon elérni. Kora délután egyeztettünk egy kora esti időpontra. Már telefonon keresztül is nagyon tetszett a hangja. Teljesen természetes volt, mintha egy régi ismerősömet hívtam volna.
  • Megközelítés:

    Aki kocsival megy annak biztos nehéz parkolót találni, ami napközben fizetős is. A munkahelyemhez közel van, így én gyalog mentem, de az Árpád híd metrómegállótól 3 perc laza séta.
  • Helyszín:

    Teljes biztonságban érezhettem magam, hiszen egy köpés távolságra van a rendőrség és a kórház is. Maga az épület egy új építésű ház. A lakásba bejutás teljesen diszkrét, senkivel sem találkoztam. Bia lakása egyéni elrendezésű, de nekem nagyon tetszett. Tökéletesen jellemzi a fiatal személyiségét. Ahogy már többen írták a fürdőszoba a hálószobából nyílik, így a zuhanyzás közben is lehetett beszélgetni. A kád szélén számtalan tusfürdő közül lehet válogatni és a mosdónál is kétfajta szájvizet találtam. A tetthely nyugalmat árasztott, az ágy kellően nagy volt, hogy kényelmesen elférjen az ember benne minden irányban és pozitúrában.
  • Lány külseje:

    Bia amikor ajtót nyitott szinte a földbe gyökerezett a lábam! A képeken is látszik, hogy a teste gyönyörű, de az arca is nagyon helyes (kár, hogy ki van takarva a képeken). Egy egyrészes színes felsőben fogadott bugyi nélkül. Ekkor már tudtam, hogy a beszámolóitok alapján jól döntöttem. Beszédes szemei vannak és a szája is érzékien telt. Egy gramm túlsúly sincs rajta, úgy van rendben, ahogy van!
  • Action:

    Az előszobából a nappaliba vezetett, ahol beszélgettünk egy kicsit, majd a fürdő felé vettem az irányt. Mint említettem a beszélgetés a tisztálkodásom alatt is folyamatos volt. Az ágyon várt, ahol megbeszéltük a részleteket. Összebújtunk csókolóztunk és simogattuk egymást. Itt kell megjegyeznem, hogy nagyon szép bőre van, amit kellemes simogatni, sőt a feneke nem csak vizuális élményt nyújt, hanem a tapintása is valami egészen rendkívüli (ilyet még nem is éreztem soha). Végigcsókoltam a nyakát, majd a formás melleire tértem, amit sajnos nem élvezhettem sokáig, mert kifejezetten érzékeny neki. Ezt követően kaptam egy francia nyelvleckét. Nagyon finoman érzékien csinálja. Kérésemre rásegített kézzel is amit nagyon élveztem. Ekkor kértem egy térfélcserét és bevetettem a nyelvtudásom (itt is azt kérte, hogy csak finoman). Élményt jelentett kényeztetni, akár órákat is el tudtam volna tölteni a lábai között. Mind a látvány, mint az zamat leírhatatlan. Minden bizonnyal ő is élvezte, mert kéjesen nyögött és benedvesedett rendesen. A csúcs előtt jelezte, hogy átvenné az irányítást. Újra ő jött szájjal, majd a kellő védelem felhelyezését követően fölém guggolt és finoman belecsúsztam. Ezekért a pillanatokért érdemes élni!!! Mind a látvány, mint az érzés magát a mennyországot idézte. Kis időt követően átváltott hagyományos lovaglásba. Ez azért volt jó, mert ekkor éreztem az édes száját amit nem lehetett megunni. Egy fordulást követően szemből lett végem, amit csak azért sajnálok, mert szívesen kipróbáltam volna vele a szépséges hátsója felől is (majd legközelebb). Nagyon türelmes volt. Sem szóval, sem mozdulattal nem sürgetett. Finoman, kedvesen letisztított, majd sokáig fesztelenül beszélgettünk az élet dolgairól. Nem csak szép, hanem kellően okos, tájékozott beszélgetőpartner. Mivel teljesen kielégültem éreztem, hogy egy újabb menetet csak a szemem kíván. Miközben felöltöztem megkínált frissítővel és még tovább beszélgettünk. Telefonja vadul rezgett (amiről nem vett tudomást), így nem akartam elvenni mástól is ezt az örömet, amit én átélhettem, ezért sűrű csókok és ölelések kíséretében tele pozitív érzésekkel távoztam.
  • Elszámolás:

    Nem beszéltünk meg előre. A távozásom előtt adtam át az ajándékot, ami szerintem egy kicsit az átlag feletti (a csók, mint extra sokat dob rajta) de feltétlenül megérte!!!
  • Összkép:

    Bia minden tekintetben egy gyönyörű, fiatal nő, akivel szívesen járna is az ember. Csak azoknak nem tudom ajánlani, akik a vadabb szexet kedvelik, mert ő olyan, mint egy szép, törékeny porcelánbaba. Aki viszont kedveli az érzéki együttlétet - mint én - annak ideális partner. Az egész ottlétem alatt folyamatosan és kedvesen simogatott, amit külön köszönök Neki. Ha tehetném, akkor minden nap hozzá járnék feszültséget oldani, de előbb-utóbb így is bizonyosan visszatérek!
Happy Massage