• Bia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy esti,de inkább éjszakai időpontban hívtam. Azonnal fölvette és hamar sikerült is közös nevezőre jutni. Percek múlva indultam is hozzá...
  • Megközelítés:

    Nem vagyok igazán otthon Pesten,de ezt a környéket ismerem. Pikk-pakk megtaláltam az utasításainak köszönhetően. És volt is hely leszúrni a verdát. Az Árpád híd egy erős kőhajításnyi távolságban van, tehát tömegközlekedés van gazdagon.
  • Helyszín:

    Társasház emeleti kuckója,ami otthonos és hangulatos kialakítású.
    Az ágy elég nagy,bár kicsit nyikorgósra fogta amikor belemelegedtem... :) ,de még viselhető volt a hangja. A fürdőben kád és sok tusfi. Sajnos zuhanyfüggöny nincs,de legalább kilépő volt. Szájvíz a csapnál. Mindenhol tisztaság.
  • Lány külseje:

    Hamarabb fölfedte kilétét,mint ahogyan a társasházba léptem volna !
    Mivel lejött elém, és Ő nyitotta ki az ajtót. :)
    Szóval Bia nem túl magas,de brutál testű 'kiscsaj'. Egy feszülős ruha volt rajta,nem emlékszem pontosan milyen. Annyira formásak a lábai, és ennivaló feneke,h ezeken legeltettem a szemem,amint megfordult. Helyes,mosolygós arc. Rendkívül finom,puha bőre van, szinte vonzza a kezeket. Kis cickók,amik érzékenyek picikét.
  • Action:

    Pocsolás és öblögetés után már Bia az ágyon várt. Megszabadult lassan a ruhájától,és egy kis tanga maradt csak. Könnyed diskurálás vette kezdetét. Sokat mosolygott,vidám marad ottlétem alatt mindvégig. Szóval leheveredtem mellé és beszélgetés közben egyre közelebb került hozzám. Simogattuk egymást és látszott rajta,h tetszik neki a jól megtermett alkatom :)
    Puszilgatni kezdte a mellkasomat és a nyakamat,majd pillanatok múlva csókolózni kezdtünk. Igazán jól csókol. Nem az 'ovis pusziszkodás' híve :). Elidőztünk picit egymással így nyak fölött,de lassan lejjebb csúszott és a nemesebbik részem környékét kezdte puszilgatni. Aki jól csókol,az általában mást is jól csinál. Ez a tapasztalat. Ez megint visszaigazolást nyert. Miután a zacsi is kapott a törődésből,szépen lassan a szájába vette a cerkát. Isteni jól csinálja. Változatos szögekben és tempóban kényeztetett , és a kezével is rásegített néha. Elég hosszan foglalatoskodott deréktájon,már szólnom kellett ,h kerüljön le a maradék textil,mert éreztem,h ha tovább csinálja,akkor ebből bumm lesz. Szóval ledobta a tangát és felhúzott egy fóliát, amit kézzel és szájjal juttatott föl. Megkértem,h ha már ilyen kényelmesen fekszem,akkor had maradjak így,ezért ráült a répára. Itt pislogtam kicsit,annyira szűk puncija van,h meg is lepődtem. Akrobatikázott picit,majd én igyekeztem tempózni. Rendkívül jó ütemben mozgott, és folytattuk a csókolózást torna közben is. Aztán mivel elfáradt ,kértem dobja magár hanyatt. Szemből támadtam és még mindig éreztem a puncija szorítását. A ciciket markolásztam,de csak körültekintően,mert a bimbók érzékenyek. Melóztam egy darabig,rakosgattam a lábait... majd jött egy hátulról támadás. Itt megtudtam volna zabálni a popsiját :) grrr ,nah szóval aránylag óvatosan toltam az ipart hátulról,majd így folytattuk,csak Ő már hason feküdt. Minden elérhető pózt végigvettünk,miközben igen sokat kalandozott a kezünk egymás testén. Én simogattam a pihe-puha bőrét és a
    kis kerek popsit,Bia pedig szintén markolászott a kis kezeivel :)
    Kicsit szusszannom kellett és megkértem,h ismét üljön föl egy kis lovaglásra. Ő fölpattant és mivel már eléggé fölhúzott az elején a finom franciájával,így most már csak percek kérdése volt,h kivégezzen. Először háttal ült rám,és erősítette a combjait,majd kértem,h forduljon meg ,és én folytatom a tornát. Így is tettem, markoltam a popsiját miközben tempóba kapcsoltam és a látvány és a szűk puncija meghozta a gyönyört. Óriási durr... Még pihegtünk kicsit,majd leszállt rólam és levette a gumit. Megtörölgetett, pár perc múlva összekapartam magam és mentem pocsolni.
  • Elszámolás:

    Azt hiszem kicsit a pesti átlag fölött van az ajándék,és utólag még a csók,mit extra is megdobta ennek a mértékét,de arra a kérdésre,h megérte vagy sem,azt kell mondjam,h számomra minden perce élvezetes volt.
  • Összkép:

    Bia egy olyan testű Nő,akit ha meglátok/meglátnék egy bikiniben vagy egy falatnyi ruhában,akkor a nap bármely szakában feldobnám a konyhapultra vagy berántanám a zuhanykabinba ruhástul,és sanszos,h le is tépném róla a göncöket abban a percben! :)) Úgy vettem észre,h inkább a finomabb vonalat képviseli a tornában,szóval nincs durvulás! A franciája nem mélytorkos,de változatos és izgalmas! Vidám és incselkedő,egyszóval jó 'szerető' .
Happy Massage