• Corina28

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Gyakorlatilag második csörgésre felvette a telefont, hangja nagyon kellemes, egy kicsit félénk hanghordozással.
  • Megközelítés:

    Autóval a helyszín - a folyamatos felújítások miatt, jelenleg nehézkes - de ez egyáltalán nem okoz gondot. Tömegközlekedéssel nagyon könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    A ház klasszikus panel, de ez ne ijesszen meg senkit. Egyszerűen, diszkréten és kényelmesen lehet a lakásba bejutni, amely közvetlen a lift mellett található. A lakás tiszta, teljesen jó állapotú; látszik hogy rendben van tartva. A fürdőben többféle tusfürdő és szájvíz áll rendelkezésre. A szoba ugyan egy kicsit szűkös, de ez engem egyáltalán nem zavart hiszen a franciaágy kényelmesen elfér.
  • Lány külseje:

    A képek nem tudják igazán visszaadni eme gyönyörűség valódi mivoltját. Az ajtóban egy igazi istennő fogadott. Hosszú, izmos és rendkívül formás lábakkal, kellemes ránézésre is pont kézbe illő mellekkel; az arca kifejezetten szép, kicsit mandula vágású - barna szemekkel megáldva. Egyszerűen gyönyörű.
  • Action:

    Diszkrét lakásba jutás után puszi arcra-szájra; majd kézen fogva bekísért a szobába. Gyors zuhany után visszatérve már egy szál bugyiban várt az ágyon. Miután leheveredtem az ágyra, első körben a gyönyörű , formás melleit fedeztem fel. Aztán bebarangoltam egész testét. Elérvén a legszentebb-szentséget majdnem elmentem azonnal; isteni szépségű puncija van! Kényeztetésemre jól reagált. Elvoltunk így egy darabig :P, majd 69-be fordultunk. Franciája nagyon kellemes, odafigyel minden apró részletre, számomra pont megfelelő arányban használta kezét is. Mindeközben én továbbra is el voltam foglalva mézédes puncijával. Pár perccel később huncutul megkérdezte, hogy betegyük-e? Keze közben finoman simogatta/szorongatta a meredező ezredesemet. Lovagló pózba helyezkedett és elmondhatatlanul meglovagolt. Közben csókok, simogatások, minden ami kell. Formás mellei az arcom előtt ugráltak. Isteni volt. Hatalmas durranás után letisztogatott , majd beszélgettünk még egy kicsit. Gyors zuhanyt vettem, köszönés és puszilkodás után távozás.
  • Elszámolás:

    Nem vagyok otthon az **folyamokban. Véleményem szerint az érték arány kiváló. Kicsit hülyén hangzik, de szerintem ezt nem lehet financiálisan kifejezni.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam eme Gyönyörűséggel! Kéretik rá nagyon vigyázni! Igazi, hamisítatlan barátnő feeling Mindenképpen visszajáró vendég leszek!
Happy Massage