• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt.Gyorsan, könnyedén határozottan. Már többször próbáltam, de nem tudtunk közös időpontot találni. Most sikerült. Fél órán belül nála voltam.
  • Megközelítés:

    Nekem kiesik, de munka miatt most pont jó volt. Kocsival könnyen megközelíthető (gps...,) parkolás a park mellett, a házzal szinte szemben, árnyékban, fizetős. Tömegközlekedést nem ismerem ide.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, első emelet. Liftet azért kipróbáltam. A szoba és a konyha majdnem egyben van, de ügyesen elválasztva. Ha nem figyeled észre sem veszed (meg persze inkább mást nézel...) Tágas, kellemes, fürdőszobában zuhanykabin, sok tusfürdő. Hatalmas kinyitott franciaágy néhány mélyedéssel a szétnyitásnál ami, mint később kiderült pont jó :) Légkondi csak kérdés után lett bekapcsolva. Nagyon korrekt és figyelmes.
  • Lány külseje:

    Ezerszer megénekelve/leírva. Az ajtóban már egy olyan ruciban fogad, hogy kész voltam. Nagy szilikon mellek, feszes test, rajzolt ívek. Bomba jó a Hölgy. Nem is lehet leírni. Aranyos, kedves de dögös, határozott teremtés. Csalódás kizárva!
  • Action:

    Amilyen a hölgy, olyan a program. Rábíztam magam. Szétszedett. Saját pornó filmemben kerengtem egy órát. Kapkodtam a fejem, amíg még tudtam mozgatni. Felvezető masszázs kellemes, francia hihetetlen, pont ahogyan szeretem, szex többféle pózban, pihenés majd újraéleszt azzal a vad, különleges franciával és megint pár pozíció. Minden rész tökéletesen végrehajtva. Olyan mintha csak rád várt volna egész nap. Tudom, hogy illúzió, de akkor is... A hanghatások, biztatások közben lenyűgözőek. Pornós érzés folyamatosan. Hihetetlenül jól ráérez, hogy neked mi kell. Ennél többet fizikailag nem is bírok.
  • Elszámolás:

    Azt hiszem a végén volt, de lehet hogy nem. Nem emlékszem pontosan, mert belépés után már nem bírtam másra gondolni. Az **** egyértelműen többet is megérne.
  • Összkép:

    Eszméletlen a Hölgy. A szex a központba helyezve, élvezet a köbön. Barátnő fillingesek ne ide menjenek, mert biztos menne, de arra nem lesz idő... Tökéletes körülmények egy csodálatos nővel eltöltött frenetikus élményhez. Szerencsém van, mert mostanában csupa pozitív élmény ért :) Csak ajánlani tudom a Hölgyet!
Happy Massage