• Lotti

  • Beküldte:
  • Lotti reagálása

    szia:)
    köszönöm szépen a nagyon jo minősitést,jol éreztem magam és lehet hogy csak a végén de akkor is összejött az a 3.dolog:)
    remélem mihamarabb viszont látlak és akkor már a legelején fog menni,tudod én nyitoot vagyok ilyen téren..visszavárlak
    puszi:lotti

  • Egyeztetés:

    Három komoly indokom is van, amiért a tegnapi napra Lottit választottam. 1. Mert régen jártam nála. 2. Mert a popsis kényeztetés egyik királynője. 3. Vállal egy olyan dolgot, amit még sosem próbáltam, de izgatja a fantáziámat. Egy gyors levélváltás itt, majd egy gyors időpont módosítás, amit jól kezelt és már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Szóval a IX kerület legforgalmasabb útjának egyik mellékutcája. A rutinos látogatók már tudják, hogy parkolót nem a közelben kell keresni, hanem be kell vállalni egy rövid sétát és akkor ezzel nincs semmi gond. A BKV-nak szinte valamennyi formája használható.
  • Helyszín:

    A megfelelő szám megnyomása után egy régi bérházba nyerünk bebocsátást, és pár méter után már a lift előtt is találhatjuk magunkat. A lift elég lomhán mozog, de azért leér. Mindig aggódva tekingetek hátra, hogy szeretne-e valaki velünk liftezni a háziak közül. De erre még nem volt példa, mint ahogy most sem. Kiszállás után át kell verekednünk egy kis csapóajtón, amivel kapcsolatosan azért van egy kis csiki-csuki.
  • Lány külseje:

    Magas, vékony, feszes testű hölgy, az alkathoz képest nagyobb, formás mellekkel. A kitakart arctól nem kell megijedni, csak kellemes meglepetés érhet.
  • Action:

    Nos egész nap vedeltem a vizet, hogy az a bizonyos 3. pont is menjen és úgy éreztem, hogy rendben is lesz minden. Mivel még sosem próbáltam, adott egy kis izgalmat és egy plusz erotikus töltetet a randinak, meg egy kis feszültséget is. Így aztán gondoltam, hogy essünk túl az elején rajta. Lefürödtem, majd Lotti a kádban mellém térdelt, de talán zavaromban az ihlet elmaradt. Viszont még a csapból jól teleittam magam vízzel és vissza séta után és francia óra előtt még kértem egy pohárral. Lotti franciája a nagyon kellemes kategóriából való Majd befejezve lejjebb csúszott és elkezdte a szinte utánozhatatlan popsi kényeztetést az ügyes kis nyelvével, én meg csak élveztem, ahogy csinálta, jó hosszan és jó alaposan. Később kértem, hogy térdelhessek fel, párhuzamosan a tükörrel, hogy onnan is gyönyörködhessek, ahogy Lotti fejecskéje befúródik a farpofák közé. Közben kézzel szorgoskodott, hogy a lelkesedés nehogy lelohadjon. Majd megkérdezte, hogy használhatja-e az ujját, amit rögtön igennel nyugtáztam és így is lett. Bár abban a szituációban bármire igennel felelek.
    Na, erre már azt gondolta, hogy megjött az ihlet és irány a fürdő, de újfent tévedtem! Viszont magamhoz vettem még egy jó adag vizet. Vissza érve már eléggé kész voltam, kértem egy vegyvédelmit, hogy Lottiban is járhassak egy picit. Eléggé disznó voltam, mert alapvetően én élvezkedtem és csak keveset adtam vissza. Ennek talán az egyik oka, hogy szeretem a vizualitást, de még jobban az audiovizualitást és Lottinál a hanghatások nem igazán jellemzőek. Nos, tényleg csak picit tartózkodtam ott, mert most eléggé gyors legénynek tűntem. Így aztán lekaptam a gumit, Lotti rácuppant és lövés ezerrel! Nem volt zsebkendő, nem volt mosdóba szaladás, de mégis eltűnt minden. Egy kis pihi és újra megpróbálkoztam a pisi szex témakörével, immár sikeresem. Így, hogy a hormon szint leesett, azért nem volt akkora élmény, mint ha az elején sikerült volna. Nem tudtam, hogy hova mehet, ezért csak a cickókat vettem célba. Gyors fürdés, és tipli.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag egy kedvező extrával, amit egy pici ajándékkal kiegészítettem.
  • Összkép:

    Úgy érzem, hogy a kor előrehaladtával egyre perverzebb dolgok érdekelnek és remélem, hogy ez nem kóros dolog és a többi makktárs is így van ezzel. Lottitól azt kaptam, amit vártam. Amit vállal abban maximálisan odateszi magát. A popsi izgatása fenomenális, aki erre vevő, annak kihagyhatatlan. Az extráért vissza fogok menni, úgy hogy már az elején sikerüljön, még az izgalmi állapotban, mert kíváncsi vagyok az élvezeti értékére. Ami picit gyenge pont, az a kommunikáció, Lotti nem egy beszédes lány és a hanghatások hiánya. Ő azt mondja, hogy ilyen lány és nem is tudom, hogy így a jó, vagy ha megjátszaná magát. Összességében nagyon jól éreztem magam, bár a víz megkésett hatása miatt a fél délutánt mosdóban töltöttem...
Happy Massage