• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam többször is, de sikertelen kísérleteim után 2 percel visszahívott, így könnyen le tudtuk fixálni az aznapi időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval, bkv-val teljesen könynen megközelíthető (bár az 1-es villamos felújítási munkálatai miatt most a bkv-val kicsit kacifántosabb a szokásosnál arrafele, de még így sem nevezhető nehézkesnek a megközelítés).
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház, klimatizáét, tágas lakás. Klassz hely. Fürdőben zuhanyzó és sarokkád is vár, attól függően, ogy ki mire szeretné használni... :)
  • Lány külseje:

    Vékony, magas, rendkívül formás lány, feszes popóval, tenyérbe illő cicikkel. Az előttem szólók kritizáták a hasbőrt, aminek oka egyértelmű, de egyáltalán nem zavaró, sőt szerintem csak egy nő érettségének fokmérője... :)
    Magassarkúban és kis mintás felsőben fogadott, ami alig takart valamit is.. Helyes arc, koravén szemek, mosoly az arcon. Üdítő jelenség.
  • Action:

    A fürdés előtt letisztáztuk a részleteket (ami úgy hangzott BÁRMIT tehetsz velem... és tényleg nem tudtam olyat kérni, mit meg ne próbáltunk volna). Fürdés után már a képen látható piros bikiniben várt, hason fekve és megkért kicsit simizzem meg... mindenhol. A simogatásból gyakorlatilag az lett, hogy a kezem majdnem teljesen eltűnt a hüvelyében, ő meg vonaglott és kérte, hogy csináljam még... (bár mostanában már kezd vigyázni az öklözéssel...). Majd a szájába vett. Nem volt mélytorok, de nem is igényeltem, mert amúgy meg mindenben maximálisan a kedvemet leste. Maximálisan... mikor popsikényeztetést kértem szó nélkül megtette, sőt be is indult rá. Háton fekve is lucskosra nyalta ánuszomat, négykézláb is (közben sikerült is pár jó képet készítenem az akcióról :), gyakorlatilag a mennybe nyalt engem. Közben időnként a zsákot is intenzíven kényeztette, az ezredesről sem megfeledkezve. Majd mikor már kellően felizgultam (szétdurranás előtt) vegyvédelem felhelyezését követően doggy-ban vettem be a testét, de már annyira felizgatott, hogy pár percen belül szedtem is le magamról a védelmet, hogy a csinos kis arcára, szájába, nyelvére élvezhessek. (Nem finnyáskodott...:)
    Ezt kis megnyugvós/ összebújós beszélgetés követte (nagyon élveztem, teljesen felszabadult volt, és ez a lány nagyon képes az ember lelkét is szeretgetni!:) majd javasoltam egy kis vizisportot, amit teljesen jó néven vett. Sajnos nem vagyok túl rutinos a témában ezért most nem jött össze, bármennyire is bíztatott. Elképesztő ez a csaj!
    A bízatásnak hála, mire visszaértünk a fürdőből ismét harckészültségbe kerültem, gumi fel és egyből popóját vettem célba, amit meglepve nyugtázott, de nem volt ellenére a dolog! :)
    Egyre gyorsuló tempóban toltam a popóját, mikor kérte, hogy még erősebben csináljam meg a seggét. Ekkor ismét csak lereszkedett a vörös köd és telelőttem a száját... Mint egy kisiskolás cserkészfiú.
    Mindenesetre ez a lány megér még 1-2 misét, hogy minden porcikáját kitapasztaljam és hogy kiegyenlítsem a számlát.. :)
  • Elszámolás:

    Hihetetlen kedvező ** hihetetlen magas szolgáltatásért. Az ajándékot az elején adtam át, de én ragaszkodtam hozzá, nehogy a végén elfelejtkezzek róla. Végig ott maradt, ahova elhelyeztem.
  • Összkép:

    Le vagyok nyűgözve, hogy mind fizikálisan, mind lelkiekben, mind hozzáállsában mennyire sokat nyújt ez a lány! Tessék vigyázni rá!
Happy Massage