• Gitta

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ahhoz képest, hogy két lányhoz mentem randizni, az egyeztetés 10 perc alatt megvolt. Gitta részéről sima ügy volt, Liliennel kellett egyeztetnie (aki egyébként tudtommal aznap nem is dolgozott. ). De mint írtam, gyors és gördülékeny volt, a másik hölgynek köszönhetően is. Respect midkettejüknek ;)
  • Megközelítés:

    Bkv-val könnyen megközelíthető, a kocsival érkezésről nem tudok nyilatkozni, de nem láttam, hogy fizetni kellene a parkolásért.
  • Helyszín:

    Új helyen vannak, a Városmajor utcában. Korrekt, tágas lakás, hárman dolgoznak ott, de a harmadik lányból, a jó logisztika révén nem észleltem semmit.
  • Lány külseje:

    Nem először voltam a lányoknál, emlékeztem rájuk. Gitta magas,nőies, cserfes, zavarba ejtő hölgy (amit nagyon csípek benne), Lilien alacsonyabb, visszafogottabb, kedves teremtés.
  • Action:

    Érkezésemkor Gitta nyitott ajtót Éva-kosztümben a maga teljes természetességével. Beinvitált a helyiségbe, vízzel kínált (ami a 40 fokból való bejövetelem után igazán jólesett) és elindult felvenni az általam kívánt dögös szettet. Fehérnemű mániám révén csinibe kértem mindkettejüket ;)
    Először Gitta jött be pár percen belül, az ágy szélén csókolóztunk (a piercing a nyelvében nagyon vadító), majd elindult dél felé, és azon vettem észre magam, hogy már a szájában vagyok. Érzékien, pompás szívóhatással dolgozik, a tempót váltogatva, egyszóval egy szavam se lehetett a kiszolgálásra. Időközben, míg Gitta foglalkozott a cerkával, belibben Lilien is, elkapott és vadul csókolni kezdett. Mit mondjak, kellemes 'gondjaim voltak' ekkor, de úriemberhez méltóan nem akartam önző lenni, és én is kedveskedni akartam nekik. Előtte még csókolóztunk hárman, (már ki akartam próbálni máskor is, de elmaradt), majd elkezdődött a lényeg. :) 'Ki akar az első lenni?' -'felkiáltással' választási lehetőséget adtam a hölgyeknek, hogy eldöntsék, kinek a kelyhét kényeztethetem először. Lilien volt a szerencsés, lába közé helyezkedtem (míg Gitta a délen tevékenykedett) és nyaltam finoman, hosszan, aminek meg is lett az eredménye pár percen belül. Lilen továbbadta a stafétát Gittának azzal az utasítással, hogy ezt neki is ki kell próbálnia ;) Gittának is nekiálltam nagy izgalommal (nem először voltam náluk, előző körben csak Lilent kényeztettem...), és nem tört bele a bicskám, neki is sikerült örömet szereznem.
    Ezután jött a férfiak álma, Lilien kutyusba helyezkedett, miközben Gittával csókolóztam. Úgy terveztem, Gitta is kap az örömökből, de anynira felizgultam, hogy hamarosan véget értem... Lilienben :) A meleg, tempó, a látvány és a gyönyör erősen tarkón vágott a csúcs pillanatában, és nem is maradt többre erőm. Még egy pár percet egymásba fonódtunk hárman, beszélgettünk, és jött a szokásos 'vérszívás', amit csak a 'jobbak érdemelnek ki' :)
    Szerintem szimpatikusak voltunk egymásnak. de Liliennek talán jobban bejöttem. Várom a véleményeket, lányok ;)
  • Elszámolás:

    Diszkréten helyeztem el az éjjeliszekrényen, egy szót se ejtve róla. Mivel ismertük már egymást, megvolt a bizalom, hogy szót se ejtsünk róla. Ott maradt végig.
  • Összkép:

    Ha két bevállalós, profi szolgáltatót akartok egy csomagban, őket javaslom. Elhitették velem, hogy nekik is jó volt, nem játszották meg magukat, nagyon izgató volt az egész. Kösz nektek, csajok! :)
Happy Massage