• Jazmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy nagy konkurens oldalon akadtam rá. Telefonon egyeztettünk, más ehetőség nem is nagyon van. Elsőre sikerült elérnem, kedves, szinte kislányos hangon szólt bele. Kicsit cseverésztünk, megbeszéltük amit meg kell, tájékoztatott amiről kell, majd még aznap délutánra lebeszéltünk egy randit. Elmondta hogy hová és milyen utcába jöjjek, a többit pedig majd ha onnan hívom.
  • Megközelítés:

    Marina part a Duna Plaza mögött, tömegközlekedni a Váci úti buszokkal vagy a 3-mas metróval érdemes, majd kb. 10 percet sétálni a házakig. Autóval talán könnyebb, én is így érkeztem, a Marina ezen részén kissé nehéz volt szabad helyet találni, bár Jázmin később már fent a lakásban mutatta, hogy hová célszerű állni. Fizetni nem kell. Az utcatáblánál hívtam, gondolom ő lecsekkolt a fenti ablakból :-), aztán mondta a kapukódot. A lépcsőház csendes, nem kell sokadik emeletre menni, teljesen diszkrét a bejutás.
  • Helyszín:

    Egy kétszobás modern kis kuckó légkondival, amerikai konyhás nappalival és egy kis hálószobával, amin masszív franciaágy szolgáltatja a rosszalkodás stabil alapját. Mindenhol kifogástalan tisztaság, igényes modern berendezés, szerintem sokan boldogak lennének egy ilyen otthonnal. A fürdő tágas, kád van, de zuhanyfüggöny nincs, vigyázni nehogy árvízet csináljunk. Sok tusfürdő, mindenféle szükséges felszerelés áll rendelkezésre. Nem nagyon lehet belekötni semmibe. A törölköző amit kapunk nagy, frissen mosott, puha, illatos.
  • Lány külseje:

    A képek alapján magasak voltak az elvárásaim - nem csalódtam. Nyílt az ajtó, beléptem, majd amikor becsukódott, ott állt előttem egy étvágygerjesztően szexi, ártatlan kislány arcú teremtés. Csak majdnem magasabb volt mint én. :-) Egy valami miniruha/koktélruha féleségben és szexis tűsarkúban fogadott... hát... csorgott a nyálam. Csodaszép, szolibarna, selymes bőr, szép igányesen ápolt kezek-lábak, feszes kerek fenék és közepes méretű, szép formás eredeti mellek szemeztek velem. Már az ismerkedő beszélgetés közben simogattuk egymást, aztán a fürdőben is. Magas, szépséges leányzó hosszú ébenfekete egyenes hajjal, némi póthajjal hosszabbítva, de nekem ez nem negatívum. Imádom az ilyet. Fiatalabbnak néz ki a koránál és tuti hogy ő van a képeken, illetve retus sincs.
  • Action:

    Meglepődtem, mert magamra hagyott a fürdőben, pedig jól elvoltunk. De ravasz... mert csak átöltözni ment. Felvett egy másik szexi miniruhácskát és egy "action" szandált, amiben az aztán az ágyon végig volt. Iszonyat jól nézett ki, nem kellett mesterségesen pumpálni a vért a szerszámba.. A telefonban mondta, hogy csók csak szimpátia esetén van. Kezdésként odahajolt 2 centire, elmosolyodott és megkérdezte, hogy ugye csókolózunk. Kell ennél több elismerés pasinak? :-) Nem a megszokott szolgáltatói csók volt, szenvedélyesen, nyelvesen csinálta. Aztán a felesleges ruhadaraboktól megszabadulva elkalandozott lejjebb és egy erotikus, lendületesen kezdett szájmunkához látott, amit később még nagyobb fokozatba kapcsolt. Bátran csorgatta a nyálát, majd szürcsölte vissza és kemény vákummal dolgozott a rúdon. Akkor és ott ennél többre nem vágyhattam volna. Ha jól emlékszem közben én is foglalkoztam vele kicsit, de erre nem mernék megesküdni, mert a művészi szintre emelt szopás kötötte le a figyelmem. Jó hosszú volt, és mivel olyan kemény lettem tőle mint az orosz beton, gumihúzás után elölről kezdtük meg az akció fő műsorszámát. Ő hanyatt, én elölről, majd váltottunk doggyba, aztán lovaglásba és itt ért egy kisebb extázis, mert észrevetem, hogy ő is élvezi, a combja belső felén csurgott lefelé a nedv. (és nem síkosító) Visszafordítottam hanyatt, mikor azt nyögte: nee hagyd abba. Na itt elszakadt a cérna és a szenvedélyes szexelés innentől egy vad kúrásba torkollt, nem kíméltük egymást és az ágy is megdolgozott az áráért. Mivel magas, nagy darab leányzó, nem kényeskedett és már-már bűntudat ébredt bennem annyira keményen toltam, de élvezte nagyon. A tempó és intenzitás egyre nőtt, majd a csúcson esőkabáttól megszabadulás pár rövid erőteljes ajakmozdulata után egy óriási lövés történt szájba, meg száj mellé is... ki tudott ott bármit is kontrollálni? :-) Megnyugvás után lassacskán kiment a fürdőbe, letakarította magát, majd visszajött és kicsit mellém bújt, beszélgettünk. Nemhogy nem sürgetett távozásra, de még marasztalt is. Jó volt megtapasztalni, hogy nemcsak a szex jó vele, de eszes is a hölgyike. beszéltünk egymás munkájáról, mármint ő a korábbiról, aztán mentem fürdeni és öltözni.
  • Elszámolás:

    Búcsúzáskor került szóba hogy mit hoztam neki, én kérdeztem rá, ő nem is említette. Szinte baráti volt amit mondott. A kiindulási alap magasabb, de sokmindent tartalmaz és az időkorlát sem szigorú. Ha jól emlékszem igényeltem plusz opciót is, de nem alakult vészesen. Az ott töltött időmet figyelembe véve pedig különsen nem túlzás amit a végén a konyhaasztalon helyeztem el.
  • Összkép:

    Az egész randi teljesen váratlanul alakult így és meglepett engem is mennyire jó volt. Tisztára mintha egy céges fogadáson, vagy igényes partin ismerkedtünk volna meg és léptünk volna le együtt egy szenvedélyes egyéjszakás rosszalkodásra. A körülmények illenek hozzá, igényes lány kiváló francia tudással és mindenképp nagy plusz, hogy láthatóan élvezte is az együttlétet.
Happy Massage