• Iza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először próbáltam az internetes bejelentkezést, mivel a múlt héten nem volt szerencsém a telefonnal (hívtam, de nem tudtam utolérni...) Az internetes bejelentkezés kiválóan működik (kössz Webi), de a korrektség végett szerdán rápontosítottam telefonon is. Jelen esetben különösen jól vette ki magát a telefonos bejelentkezés, és nem csak a bájos hang hallgatása miatt, hanem mint később megtudtam Izi kolléganője kezeli a web felületet, így a telefonos bejelentkezésemmel még őt is beelőztem. Izi hangja kellemesen mély, picit raccsol, de ez csak még kedvesebbé teszi.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, mivel elég jól ismerem a környéket, ezért GPS-re nem volt szükség.
    Az utca forgalmas főútról nyílik (tömegközlekedők itt is előnyben), és még metró megálló is van a közelben. A környéken, a már általam tudott P+R megszűnt, de kiírva még nem volt... (lásd zöld színű mikulás csomag címszó).
  • Helyszín:

    Az épület ránézésre a "józsefváros magújul" idejében épült (ez igaz a homlokzatra a lépcsőházra, valamint a lakásra is). Kevésbé sportos MT-k számára (ma épp én is az voltam, de csak felfelé menet) lift működik az épületben.
    A lakás a bejáratnál kicsit szűkös (gondolom a közlekedő a cipők tárolására van), de beljebb lépve elegendően tágas. A félhomályban először nem láttam ugyan, de miután megszokta a szemem a fényviszonyokat már egyértelmű volt, hogy patyolat tiszta is.
    A fürdő tágas és szintén tiszta, beépített zuhanykabinnal ellátva (ha becsukod az ajtót nem fröcskölsz össze mindent, ezt már szeretem...). A tusfürdő választék a "Baba" termékekre korlátozódik, de számomra elégséges. A törölköző tiszta, jó nedvszívó (még a csere méret is, erről bővebben később...). Sajnos a szájvizet nem találtam meg, pedig biztos van, de mint mindíg zavarban voltam, úgyhogy csak magamban örültem, hogy a cigaretta aromájának ellensúlyozására rágózom is.
    A tett helyszíne valami amerikai konyhás nappali féle lehetett az eredeti elgondolás szerint, a közepén állt a tatami (előre megterítve a számomra... (szusi nem volt, egyébként se szeretem...))
  • Lány külseje:

    Mikor beléptem az ajtón, mely diszkrét módon résnyire volt nyitva, az ajtó mögött a telefonos egyeztetésben taglalt hang tulajdonosa, az ő maga valójában (ha jól emlékszem valami tunikaszerű ruhadarabban, ami viszonylag hamar lekerült, az alatta található kétrészes fehérneművel egyetemben, úgyhogy több szóra nem érdemes). Az arca kedves, mosolygós, finoman sminkelt, a teste a képeken is jól láthatóan üdítő. Leírt korából simán letagadhatna 10-et, de inkább többet.
  • Erotikus masszázs:

    Az ajtóban a cipőm levetése után bekísért a nappaliba, ahol a korábban nem teljesen pontosított dolgokat megbeszéltük (kérdezte mindent tudok e, őszintén válaszoltam, mindent tudok, hogy mit nem lehet). 1 órát szándékoztam maradni, utólag sajnálom, hogy nem többet...
    A már előre előkészített törölközőt, személyes adottságaimnak megfelelőre cserélte (nem lehet mindenki Napóleon).
    Egyeztetés után irányzékba vettem a fürdőt, majd tusolás után ismét visszatértem a nappaliba, ahol várt rám (kétrészes fehérneműben).
    Innivalóval kínált, melyet én a további autókázásra való tekintettel inkább kihagytam, de ez kedves volt...
    Elmagyarázta, hogy helyezkedjek el a tatamin (természetesen arccal a tükrök felé), majd a fehérnemű felső részétől megszabadulva látni engedte szép, formás domborulatait (nem tudom, de egy kicsit olyan érzés volt, mintha kukkolnék, szóval nem volt rossz:-)). Ezután felvette a pozíciót, a lábam mellé térdelve.
    A masszázst hason fekve, a talpamtól kezdte, semleges illatú, forró olajjal. Először a jobb majd a bal lábamat masszírozta végig, talptól felfelé haladva egészen a hátam kezdetéig (odáig, ahol nevet vált). A lábmasszázst finoman, nekem talán néha túl finoman csinálta (ezért ugye nem pattan fel az ember, hogy ide nekem egy nehézatlétát, és az gyúrjon át, de rögtön..., főleg, hogy a fehérnemű alsó része is lekerült eközben).
    A lábmasszázs végére érve a hátam masszírozásával folytatta (névváltó terület felett). A masszázs továbbra is forró olajjal történt, de itt érezhető lett a szakszerűség, még számomra is.
    Csomó csomómat megtalálta, és amennyire egy ilyen törékeny termetű hölgytől el se várható, annyira szétoszlatta őket. A masszázs során mindíg felfelé haladva oszlatta szét a nem odavaló dolgokat.
    Miközben ő a testemmel volt elfoglava kézügyileg, addig én a beszélőkém koptatásával, melyben tökéletes partnerre akadtam benne.
    Egyszer csak a nagy szétoszlatás közben vettem észre a váltást, saját testét olajozta kicsit és csúszkába kezdett rajtam (saját bevallása szerint teljesen szakszerűtlenül, de nem panaszkodtam, mert nekem viszont jólesett).
    Ezután megkérdezte nincs e kedvem hanyatt fordulni (már, hogy a viharba ne lett volna...).
  • Levezetés:

    Hanyatt fordulás után a popsijára locsolt némi olajat és megkérdezte nincs e kedvem azt ott szétoszlatni (mitagadás volt). Kellemes kézi munkával kényeztetett, miközben én olajoztam a finom bőrét (nehogy nyikorogjon, az a szépség).
    Éreztem, hogy kicsit vadabb lesz a tempó, mikor olyan területeket jár be a kezem, ezért megkérdeztem, szabad e, a válasz: "Simizni igen, de nyúlkálni nem." (Erről egy másik sztori jutott eszembe, de az már le lett írva...) Mindenesetre szépen megköszöntem a lehetőséget, és amennyire a jómodorom engedte finoman megtáncoltattam az ujjaimat rajta. Úgy tűnt nem ellenére való a dolog. Néhány finom rándulással, majd szóban is jelezte, hogy ő épp most száll ki a táncból "Ez nem ér, így nem tudok rád koncentrálni!".
    További finom rángások után mellém feküdt, de a kényeztetésem folytatódott, némi olajpótlás mellett.
    Miután kicsit megnyugodott a teste, átvetette a lábát rajtam (így megcsodállhattam újfent a formás idomait hátulról), és én mondhattam, hogy ez nem ér (már majdnem a csúcson vagyok és tudtam rövid lesz az idő neki a másodikhoz, pedig szerettem volna). Ezek ellenére neki levezetés, magamnak meg felhergelés céljából újfent némi kéztáncoltatást vittem véghez. A tempó ekkor már túl gyors volt, így én is kiszálltam.
    Finoman simogatott még, majd mellém heveredett és kitörölköztünk, utána beszélgettünk kicsit.
    Megkínált először vízzel, majd kávéval, de mivel jómagam autóval voltam és csak a nesz típusú kávé volt, így nem kértem, mondván, ha nem biztosítja számomra az utmaon a piroslámpa mentességet, vagy az albérletet még 1 órán át akkor inkább nem...
    Mégegyszer meglátogattam a fürdő helyiséget és fájdalmas búcsút vettem (részemről az, bár a hátam végett korántsem annyira, mint ahogy jöttem).
  • Elszámolás:

    Az ajándékot, az erre fenntartott dobozba helyeztem, bár nem kérte előre, de jobb ez így, még a végén elfelejti az ember, oszt hol marad a renoméja... Mivel már a látvány is mindent megér, ezért kicsit többet hagytam... Egyébként Bp átlag alatt kicsivel.
  • Összkép:

    Igazán kedves, csinos vendéglátó, a keze aranyat ér, minden mozdulatával együtt... Mindenkinek csak ajánlani tudom, de főleg magamnak...
Happy Massage