• Lotti

  • Beküldte:
  • Lotti reagálása

    szia :)
    köszönöm szépen a nagyon jo minősitést,mindent jol csináltál és remélem legközelebb ha meglátogatsz még jobban tudjuk kényeztetni a másikat.jol éreztem magam és mihamarabb visszavárlak
    puszi:lotti

  • Egyeztetés:

    Kilenc után hívtam, tízre nála voltam, szóval semmi komplikáció. Kedves megnyerő hang a telefonban.
  • Megközelítés:

    A Corvinköz és a Boráros tér között, repülő kivételével minden közlekedési eszközzel jól megközelíthető. Érkezésemkor került kinyitásra a folyosó ajtó zárja, amit nem ő eszközölt, ezért felmerült bennem, hogy mással fogok találkozni, mint a képeken, de a lakásba bejutva már ő várt.
  • Helyszín:

    Közepessen lelakott ház. A lakás a második emeleten van. A lakás állaga megfelel a ház állapotának, de ettől függetlenül tiszta, a célnak megfelel. Külön szobában franciaágy, tiszta ágynemű, távozásomkor, már repült fel az új. A szobába csak mécsesek égtek, így a hangula tis biztosítva volt.
  • Lány külseje:

    A külső teljesen rendben van, kedves, kellemmes arcú, csinos lány. A képeknek megfelelő volt ottjártamkor is.
  • Action:

    Zuhany után a szobába visszatértemkor meztelenül várt olyan pózban, hogy nem lehetettt kihagyni a franciás kényeztetését. Sajnos 10-15 percet küvetően sem értem el nála eredményt, így kértem, hogy váltsunk kölcsönösre. A prakszisomban nem fordult még elő, hogy egy lányt ne tudtam volna eljuttatni a csőcsra, de most ez volt helyzet. A kényeztetést jól fogadta, nedvesedett, rendkívül szúk puncija is tágult, de a csűcsra nem jutott el. Mivel eredetileg is popsi kényeztetést szerettem volna, így nem ért váratlaul a kérdése, hogy folytassuk-e azzal. Régóta ki szerettem volna már próbálni ezt a fajta kényeztetést és szerencsére nem is csalódtam, Lotti fantasztikus kis izmos nyelve minden hová befurakodott. Lelkesen kényeztetett, pedig elősör voltam nála, sem korban, sem magasságban, súllyban meg főleg nem passzolok hozzá. Ezt követően áttért a velem egykorú kényeztetésére, kézzel és szájjal, később főleg utobbival. Nekem nagyon kellemesen volt a stílusa. Lassan, lágyan franciázott, nem kapkodott, hagyta, hogy élvezzem. A vég közeledtével megkérdezte, hová szeretném a végterméket, amit el is tüntetett. Még egymás mellé feküdtünk egy kis cirógatásra, megpróbáltam megtudni, mi volt az oka, hogy nem tudtam eljuttatni a csúcsra, de szerinte minden jó volt, csak lassan pörög fel. Ja, még reggel volt.
  • Elszámolás:

    Először voltam nála, a telefonban beszéltük meg, hogy az alapnál maradok és az mennyi. Általában előre szoktam odaadni az ajándékot, de ez most valahogy elmaradt, izgatottséágom miatt, így azt csak távozásomkor tettem, meg, mindenketten megköszöntük, amit kaptunk.
  • Összkép:

    Mind a személyisége, mind a szolgáltatás szinvonala alapján az ajánlható kategoriába tartozik. Teljesen meg voltam elégedve, ár érték arány is megfelelő.
Happy Massage