• Iza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Problémamentes tájékoztatásban volt részem, részletesen elmond mindent mire lehet számítani. Figyelmes, megkért hogy az érkezés előtt pár perccel hívjam; ne kelljen a ház előtt várakoznom.
  • Megközelítés:

    Autóval belső IX. ker felől, fizetős doktorképzővel szinte szemben. Metró kb. 5 perc séta. Bár az utca első pár háza megfordulásra késztet, ám megéri továbbmenni, egy kis táv után már nem gáz.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház felső emelete, a liftből kilépve kis tanácstalanság, ugyanis elfelejtette említeni merre tovább, de nem gond segít a távbeszélő. A lakás sötétített, több szoba is van a lakásban, amit láttam ízlésesen berendezve. A fürdő átlagos, a tisztálkodási szerekből viszont minima a választék, de nem is ez a lényeg.
  • Lány külseje:

    Korának megfelelő, illetve mégsem: hát a hölgy tesz az alakjáért rég éreztem ilyen kemény combizmokat, nagyon formás izmos popi, és extra lapos has. Pici hegyes cici. Comb és popi fanként totál tetszett.
  • Erotikus masszázs:

    Lehetőség van pezsgésmentes masszázsra, hát én nem ezt kértem, bár szerintem ezt is tökéletesen abszolválná a hölgy.
    Az általam választott masszázs a másik volt. Kezdetben még alsónemű volt a hölgyön, felül semmi. A tükör beállításból, mindenhonnan csodás popsi köszönt vissza: imádtam!
    A lazító rész igényesen s megítélésem szerint szakszerűen végezte, amennyire nem szakmabeliként megítéltem. Ami újdonság volt a két alkarral végzett gerinc melletti, erősen végzett masszázs. Jól esett nagyon! kb 20 perc után bugyi huss! Megörültem!
  • Levezetés:

    Ekkor kezdődött a hirdetett csúszka, hát nagyon finom meleg illatmentes olajat, vagy krémet használt. Rövidesen magamon éreztem a cici súrolást, majd kisvártatva tapasztaltam az aranyháromszög pamacskáit, fazonigazított. A hölgy bebarangolta a hátam a lábam a fenekem, combom vádlim, nyakam, őszintén nagyon tehetséges a hölgy! Hirtelen feljebb csusszant a fejemhez, kicsit visszanéztem, erre ő ne félj a fejedre nem csúszok. Nem szóltam, pedig nem bántam volna. Fordulás után bebarangolt, fejjel felfelé, fejjel lefelé, kár hogy egy kicsit sötét volt, szívesen moziztam volna élesebb képpel. Lehet szólhattam volna, nem tettem. Ekkor már álltam rendesen, törte az izmos test a tagot, de megmaradt. Ekkor a combomra ült s kézzel segített rajtam, nem sietett. Bírtam ameddig tudtam, ám hamar durr lett a vége.
    Itt az első negatívum: elszelelt gyorsan papírtörcsiért, s közölte megtörölheted magad.
    Irány zuhany s ott sem adta jelét, az esetleges segítségnek.
  • Elszámolás:

    Az ottlét után rendeztem, nem kérte, a pulton lévő ládikába helyeztem. Érti valaki miért félnek előttem elvenni az ajándékot? Pesti átlagos ajándék.
  • Összkép:

    Csodás popsi, comb, lapos has; komolyan otthonra is szeretnék ilyet. Akinek ez a gyengéje nem fog csalódni. Kedves, szolid kicsit tartózkodó hölgy benyomását keltette. Nem csalódik az aki meglátogatja.
Happy Massage