• Niobé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niobé reagálása

    Szia Drága Amplitude!
    Köszönöm szépen hogy meglátogattál, örülök az együtt töltött időnek....
    Viszont ha erősebb masszázst szerettél volna csak kérned kellett volna.
    És sajnálom hogy ezt írtad, hogy nem volt kedvemre a kölcsönös francia mert kedvemre volt csak kicsit szúrós voltál.... De remélem hamarosan újra találkozunk...
    Pusziii ;D

  • Egyeztetés:

    Nem volt vele gond ő vette fel, elmondott szépen mindent a telefonba. Határozott volt a hangja, de minden infót megkaptam amire kíváncsi voltam. Kb 1 órával későbbre tudott időpontot adni, este felé volt.
  • Megközelítés:

    Nagyon egyszerű, kocsival mentem, marina part. Ingyenes parkoló közvetlen a tetthely kapujának szájában. Mondjuk tutti szerencsém volt. Gyakorlatilag a kocsiból a fedett kapualjaba léptem. Szeretem az ilyet.
  • Helyszín:

    Marina p. Nagyon fullos minden. Megkaptam a kapukódot, emeletet. Senkivel nem találkoztam út közben. Lakásba diszkrét a bejutás. Tetthely nagyon jól néz ki, minden fullos, tusfürdőválaszték, fürdő ok. Szájvíz, tiszta nedvszívó törcsi. Szóval ahogy egy rendes helyen szokás. Több lány rendel, de jó a logisztika. Szobában masszágy mellette tatami.
  • Lány külseje:

    Hát ezért mentem részben, ebben nem csalódtam. Mint a képeken, arccal hírdet, helyszínen pont ugyan olyan szép. Test nagyon tetszett nekem. Feszes.
  • Erotikus masszázs:

    Kicsit elbeszélgettük az elején az időt, márminthogy nagyon jókat nevettünk. Kedves csajszika az biztos. Oldott volt a szeánsz, de nem is figyeltem így a masszázsra eléggé. Most visszagondolva, elég simogatós volt. Szólhattam volna, hogy hol fáj, mert magától nem sikerült megtalálnia a csomót. Kicsit gyengusz volt a dolog, de azért kellemes. Orvosi receptre nem íratnám fel gyógymasszírkėnt. Kedves kis melltartó- bugyi kombóban masszíroz. A masszázshoz melegített krémet dolgoz bele a bőrömbe, kifejezett kellemes. Végefürdésnél lemosta a hátamról, na meg az olajat is.
  • Levezetés:

    Lekerült a ruha, na itt tudtam, hogy mi következik. Ilyen állvacsúszkás megoldással kezdte, megkért, hogy olajozzam be. Na itt nem spóroltam az olajjal, jó bőven sikosítottam. Én a masszpad szélén ültem. Isteni volt, a gyönyörű popsikáját jó szorosan tolta rám, tükörböl a mozi első osztalyú volt. Itt már abbamaradt a beszélgetés. Kézzel kombinált franciskával végzett ki. Ami a heppem, az a kölcsönösség, részben emiatt mentem. Amit meg is kaptam, de kérni kellett, és nem volt túlzottan kedvére a dolog.
  • Elszámolás:

    Marina p átlag. Elején asztalkára téve, aminek mértékét már a telefonból tudtam, na meg sejtettem is. Így erről nem sett szó köztünk. Olyan olajozottan ment mint a csúszkamasszázs.
  • Összkép:

    Nagyon vonzó, jó testű profi szolgáltató, aki kedves is. Fiatal, de a kellő profizmus már benne van, pont jó korban van a szolgáltatáshoz. Nekem az "It's only when i lose myself in someone else" feeling elmaradt. De ahogy a régi öregek modták: nem kell ide zsenialitás, csak olyan tisztességes iparosmunka. Na ez maximálisan megvolt.
Happy Massage