• Lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy barátom legénybúcsújára keresek vállalkozó szellemű lányt/lányokat. Mivel a stáb meglehetősen válogatós, ezért nem akarom én helyettük meghozni a döntést, inkább saját tapasztalat alapján szeretnék ajánlani a srácoknak alkalmi barátnőt. Lili adatlapján szerepel a buliba is elmegy opció, és a bemutatkozásában is van rá utalás, így természetesen őt is felhívtam. A telefonban nagyon aranyos és lelkes volt, de feltétele az volt, hogy legalább egy valakivel találkozzon a leendő vendégek közül. A „tesztvásárló” szerepe naná, hogy rám esett. Mivel mostanság nagyon kevés a szabadidőm, ezért kicsit extrém randevú időpontot választottunk. Egy kora reggeli edzést hagytam ki a felmérés kedvéért. Mivel a tornára nem szoktam telefont vinni magammal, így a címet és a kapucsengőt előre egyeztettük.

    Nagyon rugalmas volt, plusz pontot érdemel.
  • Megközelítés:

    A Lehet úton koncentrálódó bútorboltoktól két percnyi gyalogútra. Kivételesen nem biciklivel mentem, így volt időm megnézni, hogy hol tehetik le az autósok a kocsit. A randin időpontjában még nem indultak el az emberek dolgozni, úgyhogy keresgélnem kellett volna a parkolóhelyet, ha gépkocsival érkezem. Napközben valószínűleg jobb a helyzet.
  • Helyszín:

    Új építésű ház magasföldszinti ingatlanrésze. A lakás alapvetően rendben van, szép és igényes, de kicsit elhanyagolt, azt mondtam volna rá, hogy főiskolások lakják. A fürdőkádban hajszálak, a földön használt törlőszivacs, a zuhanytálca repedt. Mindent egybevetve egy ÁNTSZ-es nem adott volna rá csillagos ötöst, de talán sikítófrászt sem kapott volna. A törölköző mindenestre friss, jó illatú. A nappaliban TV, Lili beszélgetésünk közben rajzfilmek és valami reggeli műsor közben kapcsolgatott. A tetthelyen félhomály, nagy franciaágy, néhány párna.
  • Lány külseje:

    Középmagas, nagyon jó alakú lány, formás popsival, közepes cicikkel, melyre a természet jól reagáló mellbimbókat varázsolt. Bőre finom és selymes. Deréktájon, egész pontosan a hason mutatkozik az egyetlen tökéletlenség, mert ott a bőrén a gyors súlycsökkenés (szülés?, drasztikus fogyókúra?) félreismerhetetlen jelei látszódnak. Itt-ott tetoválások díszítik, de nem feltűnőek, azok felett valószínűleg egy pásztoróra erejéig azok is szemet tudnak hunyni, akik egyébként ezzel kapcsolatban fenntartásokkal élnek.
    Lili arca nagyon helyes, kislányos mosolya, fitos orra kislányossá varázsolja arcát. Egyenes barna hosszú haját a feje tetején lófarokban kötötte össze. Engem valahogy Victoria Beckhamre emlékeztetett. Vékonyka hangja már a telefonban is elvarázsolt. Érkezésemkor kicsit flegmának, nemtörődömnek tűnt, de tudjuk be ezt a korai időpontnak. Vagy esetleg annak, hogy ő jobbra számított…
    Lili csúnyája egészen egyedi: különlegesen nagy szeméremajkak keretezik a bemeneti nyílást, ami egyáltalán nem szűk, ellenben intim izmaival játszva kellemes szorítást ad.
  • Action:

    Az idő szorítása miatt szokásommal ellentétben csupán fél órára neveztem be. Ebből az első tíz minutumban beszéltünk mindenféléről (miért a korai randi, mi megy a tévében, hogy áll a legénybúcsúhoz, stb.), miközben úgy éreztem, hogy Lili valahol máshol jár, nem koncentrál rám. Eseménytelenül szaladtak a percek, egyre türelmetlenebbül vártam a törölközőmet, hogy aztán villámgyorsan letusoljak, hogy kezdetét vegye tevékenység tesztelése. Lehet, hogy ez volt az első, de valószínűleg az utolsó alkalom is, hogy saját jószántamból fél órára mentem egy vendéglátóhoz.
    Mire visszaértem, addigra Lili már hason feküdt az ágyon. Még rajta feszült rózsaszín fehérnemű, amiben fogadott. Kérte, hogy kényeztessem, simogassam. Meglepett, mert fél órából jó pár percet elbeszélgettünk, zuhanyoztam, majd kényeztessem… akkor mi marad nekem? Nyugalmat erőltettem magamra, és finoman cirógatni kezdtem a hátát, miközben száját csókoltam. Erre felém fordult, felemelkedett, majd kezei felfedező útra indultak. Levette a derekamra tekert törölközőt és a tárgyra tért. Megnyugodtam, sínen voltunk, de nem úgy, mint József Attila. Lágyan, finoman, lassan kényeztette a férfiasságomat, előbb négykézláb, majd hanyatt fekve. Budapest nagy része még édesdeden aludt, amikor én már Lili szájában voltam. Egyszerűen nem volt pofám keményebb tempót diktálni, pedig a teszt úgy az igazi, ha minden opciót kipróbálnak. Az idő sürgetett, ezért nemsokára én hajoltam az öléhez és próbáltam örömet okozni neki. Lilike szeméremajkai nagyok, és húsosak, számomra igazi kuriózum. Ténykedésemre halk sóhajokkal reagált, kisvártatva nyögései egyre sűrűsödtek, majd kis remegést követően elhaltak. Nem tudom, hogy mondtam-e, de Lilike beszédhangja nagyon, kellemes, vékonyka, nagyszerűen passzol az alkatához. Szex közben sem sikoltozik, üvölt, de bájos orgánumán irányít, vagy éppen kifejezi tetszését.
    Miután gumit húzott a farkamra, hasra feküdt és kicsit szégyenkezve kérte, hogy tegyem magamévá, mert már napok óta nem járt nála senki (ha-ha-ha!). Finoman kezdtem, de gyorsan kiderült, hogy felesleges az óvatoskodás. Nedves volt, és kitágult – nem kicsit, nagyon – amit izmainak összeszorításával kompenzált. Kérte, hogy fogjam kecses nyakát, szorítsam le, és dugjam meg erősen. Nem tudom, hogy a többi vendég hogy van ezzel, de én reggelente különösen fickós vagyok, a felvezetés és Lili hangja különösen felhúzott, úgyhogy nagyjából három percig bírtam, majd miután igenlő választ kaptam arra, hogy a fél órába beletartozik-e a második menet, nyugodt lelkiismerettel engedtem el magam. Elég béna volt, hogy akció közben tisztáztuk a részleteket, de nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan elsülök. Mint ahogy arra sem, hogy második alkalommal egy hasonló forgatókönyvet végig tudok vinni, de szerencsére ezt már összeszedettebben tudtam teljesíteni. Ugyanúgy hason fekvő pózban kezdtünk, onnan átmentünk kutyába, Lili csuklóit a hátán összefogtam, másik kezemmel pedig hol a tarkóját fogtam, hol az ujjaimat szopattam vele. Az idő szaladt, ezért nem firkáltuk nagyon a pózokat, oldalra fordultunk, egyik lábát a nyakamba vettem, miközben Lilike reakcióit figyeltem. Ahogy mondtam, nincsenek pornót idéző sikolyok, mégis nagyon bejött, ahogy kicsit visszafogottan, mégis hevesen zihált és nyögött. Volt olyan pillanat, amikor teljesen fennakadtak a szemei, na az nagyon hiteles volt. Kíváncsi vagyok, hogy én milyen lehetek akció közben. Lehet, hogy totál eltorzult arcot vágok, de végülis mindegy, ezen a fizimiskán már nem tudok sokat rontani.
    Búcsúzóul még beszéltünk pár szót, majd magamra kapkodtam a ruháimat. A záró zuhanyt kihagytam, hiszen kora reggeli edzésre indultam.
  • Elszámolás:

    Az albérleti hozzájárulás mértéke budapesti átlag, extrákat (sajnos) buta módon nem vettem igénybe. Se kényszerfrancia, se arcra, se szájba élvezés. Mekkora ökör vagyok! Pedig széles a paletta, de valahogy nem került rá sor. Tekintettel arra, hogy bruttó idővel számolva jóval többet voltam a megbeszélt fél óránál, és ezidő alatt kétszer volt lehetőségem kiteljesedni, azt kell mondjam, hogy baráti volt az elszámolás.
  • Összkép:

    Lili aranyos lány, a hangja elvarázsol, a lendülete és odaadása meglepett a kicsit lassan induló kezdés ellenére. A lakás lehetne rendesebb, az a szerencsés, aki megkéri a kezét, az majd figyeljen rá, hogy az ifjú felesége ne csak a házaséletben alkosson maradandót, de háztartásból is vegye ki a részét. (vagy fogadjanak egy csinos bejárónőt)
Happy Massage