• Andi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés könnyen ment, másodikra felvette, letisztáztuk, hogy annak idején elég sokat jártam hozzá, csak most volt egy kis szünete; illetve hogy ő meg elköltözött azóta, megadta az új címet és egy óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    A Mamuthoz közel van, konkrétan rá lehet látni a bejárattól a bevásárlóközpontra. Én metróval érkeztem, onnan 3 perc séta. Parkolni biztos lehet a mélygarázsban.
  • Helyszín:

    Aki már volt a VI. kerületi lakásán a hölgynek, az pontosan tudja, mire számíthat, ez a hely belülről ugyanolyan. Igényesen kialakított mind a fürdőszoba, mind a masszázshelység, és külön helyen van a tatami a csúszkához. A tusfürdőválaszték bőséges, annyi probléma van mindössze, hogy a zuhanyrózsának nincs tartókája, ezért kézben kell fogni fürdés közben. Egyedül fogad, nincs barátnője.
  • Lány külseje:

    Tavalyhoz képest semmit sem változott a hölgy, nagyon csinos, egyrészes fekete ruhában nyit ajtót. Nekem különösen a mellei tetszenek, arcra nekem Zsédára hasonlít (bár egyébként mindenki láthatja a képein). Nem nádszálvékony, van rajta mit fogni (szerencsére), a kezei megfelelően erősek számomra.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésem után hűsítővel kínált, majd leültünk megbeszélni, kivel mi történt az elmúlt évben, amíg nem jártam nála. Eztán lerendeztük az ****, én elmentem fürdeni (ő ezen már túl volt), majd fel a masszázságyra. Ami kissé meglepődtem, hogy a masszázst már teljesen pucéran csinálta, persze nem szóltam, hogy ellenemre lenne...

    Számomra pont a megfelelő erősséggel masszíroz, a lábaknál kezdi, aztán szép lassan halad felfele az ember hátához. Hát után fordulás. A levezetést a tatamin kértem, így átmentünk a másik szobába.
  • Levezetés:

    Csúszkával kezdte és fejezte is be, jól elhúzva a dolgot, nagyon ért hozzá, hogyan húzza fel (és tartsa ott) a férfiembert. Nála tapasztaltam idáig az egyik legjobb csúszkát, puncival ráül az emberre szemből, jól besíkosítva, és úgy mozog fel és le, közben kézzel rásegít. Nagyon jó érzés, tisztára olyan, mintha benn lenne az ember, ha nem látnám időnként a kis kopaszt felbukkanni a kezénél, simán elhinném, hogy nem csak masszázsra jöttem. Így is ért a vég, hogy rajtam mozgott, én pedig a melleit markolásztam.

    Kivégzés után letörölget és bújik, majd szívesen fogadta azirányú ötletemet, hogy én is megnyomkodnám a hátát. Utána zuhi, és már úton is voltam, alig két órácskát töltve nála.
  • Elszámolás:

    Én mindig előre szoktam adni, nem tudom, hogy kérné-e, tekintettel arra, hogy nem először vagyok nála, mindenesetre én így tartom részemről korrektnek.

    A szokásos pesti átlag az óradíja, tavaly óta nem változott.
  • Összkép:

    Nehéz a hölgyről merevedés nélkül beszélni, úgy viszont problémás fogalmazni. Nagyon jó hozzáállású szolgáltató, megfelelően intelligens a társalgáshoz, gondolom ha nem lenne igény a csevegésre, azt is tiszteletben tartaná - de erről nem igazán tudok nyilatkozni, mindig végigdumáljuk a nála töltött időt.

    Nagyszerű a csúszkamasszázsa, és külsőre egy négy betűs szóval tudnám jellemezni, az első az "M", az utolsó az "F", a többit találjátok ki...
Happy Massage