• Lolita

  • Beküldte:
  • Lolita reagálása

    Nagyon szépen köszönöm, várlak vissza legközelebb is. talán oldottabb lesz a hangulat is már.
    csókollak

  • Egyeztetés:

    Telefonon gond nelkul, kellemes a hangja, meginditotta a fantaziamat
  • Megközelítés:

    Egy lakotelepi haz, parkolassal nem volt gond motorral, de kocsival sem megoldhatatlan es ingyenes. A hazszam trukkos elhelyezesu de megtalalhato. Amikor odaertem telefonaltam es Lolita lejott ertem.
  • Helyszín:

    Egy kellemes, igenyes berendezesu lakas, a torolkozo aranyosan mintaba hajtogatva vart az agyon, latszik, hogy Lolita gondosan torodik a kornyezettel. A furdo kicsi, de az ilyen lakasokban ez altalaban igy van es voltam mar kisebben is. Furdokadban lehet lezuhizni. A ruhat le lehet tenni egy kis asztal-reszre a szekrenysoron.
  • Lány külseje:

    Ami a kepek alapjan sejtheto es meg tobb... amikor lejott ertem a kis minidresszben, csinos volt, amikor zuhany utan bementem a szobaba bugyiban vart egy istenno... gyonyoru kerek, feszes apro mellek, hosszu perceken keresztul csak simogatni es szememmel felfalni tudtam. Gyonyoru arca van es isteni vekony ajkai... de kezdek eloreszaladni.
  • Action:

    Gyors zuhi utan hanyattfekve vart az agyon, melleheveredtem. Altalaban beszelgetessel probalom oldani a hangulatot (magamban...), de most alig tudtam megszolalni, csak egy-egy suta bokkal dicserni.
    Lassan simogatni kezdtem amire edesen reagalt, a combjatol a hasan at a ciciket... azt hittem egy faradt pentek delutan jobban elveszi az eszem a helyzet, de ugy ereztem, egy ekszer-lanyhoz erek, vigyazni kell ra... igy aztan igy tettem. Megcsokoltam, nagyon kellemesen vette a ritmust, ha lagy voltam lagyan csokolt vissza, ha hevesebb, akkor o is.Finoman simogattam a gyonyoru puncijat, kellemesen reagalt erre is. Mar-mar kezdtem beleelni magam, hogy tenyleg egy torekeny viragszallal van dolgom, amikor egy ket szemvillantasbol allo nema kommunikacio utan kezbe/szajba vette a dolgokat, akkor ugyanis folyamatosan kezdett kibontakozni belole a melyen lako kis boszorkany, aki elvezi, hogy a hatalmaban vagyok... elvezetesen es kitartoan foglalatoskodott velem odalent, kezet csak akkor hasznalva amikor kell es mindig a megfelelo pillanatban fekezve, mielott visszafordithatatlanna valtak volna a dolgok. Egy ido utan megbeszeltuk, hogy nyeregbe pattan itt is folyamatosan novelve bennem jo erzekkel a feszultseget, hol finoman, hol hevesebben, hol megallva, majd a vegkifejlet pillanataban olyan meglepetest okozva, amit ha elore megkerdez valoszinuleg nemet mondok, de hihetetlen raerzessel csinalta es - nos a mennyekbe repitett. Hogy mit csinalt pontosan, maradjon a mi titkunk :)
    Utana masodik menetre mar erom nem maradt, de beszelgettunk es igy is megismerhettem egy intelligens, tunderi lanyt.
    Koszonom Lolita, felejthetetlen vagy.
  • Elszámolás:

    Budapesti atlag, elore adtam magamtol, diszkreten nem sikerult, mert balf#sz vagyok es nem volt kiszamolva...
  • Összkép:

    Nem rajtam mulik, hogy talalkozunk-e meg, ugy nyomkodta a gombjaimat, mint ahogy zenesz jatszik a hangszeren. Gyonyoru fiatal lany, nagyon jo raerzesekkel es tehetseggel.
Happy Massage