• Niki29

  • Beküldte:
  • Niki29 reagálása

    :-) Te kis szókimondó! :-)
    Mindig privátban válaszolok a beszámolókra, de ezt most nem tudtam kihagyni. :-)
    Tényleg lehetett nálad egy kis filmszakadás, mert én azt az eseményt nem szó szerint igy mondtam. :-) Nem baj, úgy láttam a kommentekből, hogy a többieknek ez bejött. :-) :-) Puszilunk Anita és Niki :-*

  • Egyeztetés:

    Legutolsó találkozón felvetődött az ötlet, hogy legközelebb a barátnőjével együtt fogad és úgy alkotunk valami (legalábbis számomra) maradandót. Előtte váltottunk a részletekről 1-2 levelet, majd 2 nappal előtte felhívtam és megbeszéltük a konkrét időpontot.
  • Megközelítés:

    A térképen látható a helyszín, autóval, busszal és immár villamossal jól megközelíthető. A ház előtt mindig van szabad parkoló (ingyenes).
  • Helyszín:

    Legutolsó látogatásom óta a lakásban elkészült a konyha rész is, ami hasonlóan a többi helyiséghez nagyon jól néz ki.
    Mivel sokat ad a higiéniára, így minden tiszta és szép.
  • Lány külseje:

    Kicsi cici, rövid haj és feszes sportos teste van Nikinek.
    A lakásba belépve fehérneműben fogadtak és mivel Anitával még nem találkoztam, bemutatkoztunk egymásnak és megkérdezte, hogy megfelel-e számomra?
    Én a bunkó(szerintem vicces) modoromhoz megszokottan válaszoltam, de természetesen, bejött már látványra is.
    Nagyobb mellei vannak, mint Nikinek és emellett szép szolizott bőre a hátán pedig egy tetszetős tetoválás van (igaz azt nem néztem meg alaposan).
  • Action:

    Nos, hát következzen a lényeg:
    Nikivel szokás szerint együtt mentünk a zuhanyfülkébe, ahol alaposan lecsutakolt - kiemelt figyelemmel az intimebb részeimre.
    Mire végeztünk a fürdéssel addigra Anita is levetkőzött, így meztelenül mentünk a baszobába, ahol kellemes halk zene fogadta édes hármasunkat.
    Kényelmesen elhelyezkedtem a franciaágy közepén, a doromboló cicusok meg a két oldalamhoz bújtak.
    Először is egy vallomással tartoztam nekik, elmondtam, hogy szülinapi ajándékként leptem meg magam velük, ennek hallatán tényleg megörültek és megköszönték a feléjük irányuló megtisztelő bizalmamat.
    Ráadásul, ami a legfontosabb és az írásomból ki is fog derülni, maximálisan odatették magukat!
    Innentől kezdve felpörögtek az események, amit most megpróbálok felidézni nektek, remélem sikerülni fog valamennyit visszaadnom a csodás élményből!
    Szóval simogatni és csókolgatni kezdtek mindenütt, én is viszonzásul kit hol értem, majd hogy-hogy nem a kicsiénemnél kötöttek ki mindketten és együtt vették kezelésbe.
    Niki alul a zacsimat, Anita pedig feljebb a makkomat kényeztette.
    Közben néha egymást is csókolták vagy simizték, ráadásul mivel az oldalfalon végig tükör van ezt több szemszögből is láthattuk.
    Az hamar kiderült számomra, hogy jól összeszokott párossal állok szemben, akik egymásra is izgatólag hatnak.
    Anita kis idő elteltével feljebb húzódott hozzám és csókolózni kezdtünk (közben Niki természetesen folytatta kicsiénem szájjal való kényeztetését), én mindeközben az ujjammal kicsit foglalkoztam a puncijával, megállapítva, hogy az már eléggé nedves, ezért megbeszéltük, hogy ne is várjunk tovább a dokkolással, így ajkaival óvszert varázsolt rám, majd rám is pattant szemből azon nyomban.
    Viszont így Niki kiszorult alulról, immár vele folytattam tovább a megkezdett csók csatát.
    Nem sokára és annál nagyobb meglepetésemre, Anita jól hallható és látható módon élvezett el, ezután viszont már én sem bírtam sokáig és el is mentem a magam megszokott csendes módján.
    Itt beiktattunk egy kis tisztálkodást és max. néhány percet tölthettünk üresjárattal, majd a lányok újra nekem estek!
    Megmondom őszintén annyi minden történt és olyan intenzív volt az egész óra, hogy itt van a memóriámban egy kis fehér folt és nem emlékszem kristálytisztán a dolgokra, de az biztos, hogy némi előjáték után, most Niki lovagolt meg (viszont ő háttal ült a nyeregbe), közben Anita fél térden állva az arcom elé tárta finom punciját, amit élvezettel nyaldostam.
    Ami ezután következett az nekem már a non-plus ultra kategória, mert Niki hirtelen kirántva magából a farkam - spriccelve, a tőle megszokott hanghatásokkal élvezett el.
    Erre felfüggesztettük Anita kényeztetését és közösen megnéztük Niki élvezetének gyümölcsét, amire viccesen megjegyezte, hogy még a seggem is tiszta pinalé lett, mire én megkértem, hogy akkor nyalja le róla, amit ő készségesen meg is tett, így szerezve még egy új élményt nekem.
    Ezután nem maradt más hátra, mint az én második orgazmusom, amikor is az utódok Niki szájába landoltak, de közben mi Anitával csókolóztunk.
    Itt kéjesen rám nézett és hagyott finoman a szájában lenyugodni, majd szép lassan mind hárman felkeltünk és, mint az elején - közösen elmentünk zuhanyozni.
    Én mentem Nikivel, majd miután végeztem kiszálltam törölközni, helyettem viszont beszállt Anita akivel még egy kicsit húztak engem, hogy biztos nem sűrűn látok ilyet, hogy két csaj egymást simogatva mosdatja, majd felöltöztünk mindannyian és fájó szívvel, de el kellett búcsúznom tőlük!
  • Elszámolás:

    Egy órát voltam a megbeszéltek szerint, most diszkrét voltam és a végén egy borítékban letettem a konyhapultra.
    Az egyéni ajándék duplája, de a kapott élmény több annál.
  • Összkép:

    A végén megkérdezték, hogy így képzeltem-e el a hármas felállást esetleg kimaradt-e valami amit még szerettem volna, de nekik is azt mondtam és most is így érzem, (előtte végig gondoltam, hogy mit is szeretnék - néztem néhány művet az internetes pornó világából) hogy pont így volt kerek és tökéletes az együttlétünk.
    Kívánni sem tudtam volna jobbat, így ez lesz számomra az új etalon.
    Még egyszer köszönöm szépen, hogy mindezt átélhettem nektek Niki & Anita !
Happy Massage