• Timi13

  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Köszönöd drága a kedves szavakat!
    Örülök hogy tetszett a popsirázós technikám :)s jól érezted magad. Remélem máskor is meglátogatsz. Várlak sok szeretettel.
    csókjaim

  • Egyeztetés:

    Friss élmény. Telefonon hívtam Ő felvette elmondta hogy mikor mehetek,nekem megfelelt az időpont így meglátogattam.
  • Megközelítés:

    Westend környéke. Aki ismeri az tudja hogy mindenféle közlekedési eszközzel tökéletesen meg lehet közelíteni. Mind autóval mind tömeggel. Autóval érkezőknek előferdülhet hogy kicsit nehezebben talál parkolót,de nem lehetetlen.
  • Helyszín:

    Téglaépület X-emeletén fogadott immár másodjára!!!! Nagy polgári lakás. Minden szuper,szerintem ott is lakik.Friss nagy türcsit kaptam. Fürdőben egy zuhanyzó található,jól be lehet állítani vizet,nem kell sokat szórakozni vele. Fürdőben kis pohárka kikészítve a szájvízhez!!!! Tessék használni. Szoba is fürdő is meg amúgy is minden tiszta. Ágy az majd cserélve lesz. Egy kolléga leharcolta.
  • Lány külseje:

    Én hoznám haza ha lehetne+ha jönne velem,én lennék a legboldogabb. Egy pici tünemény. Az utolsó látogatásom óta kicsit vágattatot a hajából+ új szemüveg amitől szerintem komolyabb lett. Jelezném itt Kedves Timi lehetne ám feltölteni új fotókat az új külsőről. Kérésemre utcai ruhában fogadott,ez annyit tesz hogy egy kis top meg forró naci. Már ott amikor megláttam haraptam a szám szélét. Tusi után várt engem fehérneműben,így volt megbeszélve,tökéletesen teljesítette
  • Action:

    Megérkeztem,előszobában cipő le. Kedvesen beinvitál a szobába ott én gyorsan rendeztem az anyagiakat,tv szekrényre letéve. Megkaptam a türcsit én el tusolni addig ő fehérneműre vetkőzött. Végeztem a tusival be a szobába,ő még kiment a fürdőbe egy percen belül már ott is volt előttem és elkezdődött. Pusziltam csókoltam mindenhol,nyaltam faltam,sajna nem sikerült végig vinni mert mondta hogy nagyon nehezen tud elmenni.... De szerintem élvezte a ténykedésem,vagyis remélem?! Utána Ő jött,ő az ágyon térdelt én meg elé álltam úgy franciázott. Nagy tükörben mindent látni,SZUPER!! Lágyan finoman csinálja. Imádom!! Jól felpörgetett aztán gumit húzott,majd mögé kerültem és csodálhattam formás popsiját és ez addig tartott amíg végem nem lett,sajna elég korán. Na de sebaj,letisztogatott majd jót beszélgettünk egészen addig amíg megint össze nem gabalyodtunk. Én lefeküdtem az ágyra,megkértem hogy szemből térdeljen fölém így nyalakodtam egy kicsit,közben ő hátranyúlt és próbált simogatni majd gumihúzás és meglovagolt. Na ilyet még nem tapasztaltam. Nem csak simán lovagolt hanem olyan popsirázós technikával csinálta mint amit a filmeken lehet látni. Nekem olyannyira tetszett hogy megint elszálltam. Letisztogatott majd mentem az utamra.
  • Elszámolás:

    Annyi amennyit a telefonban mondott.Helyszínen sem változik az **,ami pesti átlag,de amit kapunk érte az átlag feletti Még az elején odaadtam neki.
  • Összkép:

    Összbenyomás?? Simán elfogadnám barátnőnek. Egy teljesen földön járó fiatal lányt ismerhet meg az aki meglátogatja. Szerintem mindenkinek bejön, nekem olyannyira hogy ha tehetem akkor minél előbb újra meg fogom látogatni. Kéretik rá vigyázni.
Happy Massage