• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Én telefonon szoktam, most is így történt. Hamar találtunk egy mindkettőnknek megfelelő közeli időpontot. Niki rugalmas volt, igazodott az időbeosztásomhoz.
  • Megközelítés:

    Térképről is leolvasható hogy metró jár a közelben, ahogy számos más tömegközlekedési eszköz is. Én autóval mentem, a parkolás a közelben lehetséges és ingyenes.
  • Helyszín:

    10 emeletes panelsor közepén, nem túl magasan elhelyezkedő emeleten található a lakás. Kis előszoba, szűk fürdőszoba zuhanykabinnal, tusfürdők és szájvizek arzenálja. A szobában légkondi(!), nagy ágy és néhány kitűnően elhelyezett tükör, szobainas.
  • Lány külseje:

    WYSIWYG látvány fogadott, a képeknek megfelelő hölgy fogadott, nagy cicik, szép arc, vadító kék szem. Niki nem egy anorexiás típus, de gyönyörű.
  • Action:

    Az elején lazító beszélgetés, amely hamar fürdésbe torkollott. Miután visszaértem, én is betorkollottam Niki szájába. Előtte azért kicsit húztuk egymást, csókok, egymás csikis pontjainak megtalálása (nekem szerencsére nincs). Niki nagyon jól csókol, beleadja szívét/lelkét (ha azt azért nem is, mindenesetre a nyelvét igen). Szájmunkája egy lapon említhető a csókkal, szintén igen magas színvonalon űzi. Itt a nyelv mellett szégyenkezés nélkül beveti melleit is. A látványt lehet direkt és indirekt módon is élvezni, hála a stratégiai pontokon elhelyezett tükröknek. Az idő szinte repült, így hamarosan cseréltünk, és kezdtem szájjal dolgozni (nálam a mell használata objektív okokból nem jöhetett szóba). Niki volt olyan kedves, és előre kivette a piercinget a punciból, így a fogzománcom sem szenvedett károkat. Niki csiklója igen egyedi csodálatos darab, igen jól lehet munkálkodni rajta/vele. Utána gumi fel, és lovaglás. Majd irtó hamar gumi le, és szájjal folytatás. Újabban az orális dolgokat sokkal jobban élvezem mint az aktust... A végén a legjobb pillanatban megszólalt a telefonom, ami egy kicsit megzavarta a tökéletes befejezést. Levezetésképp egy jót beszélgettünk, ki a fürdőbe, majd várt vissza a munka.
  • Elszámolás:

    Egy borítékban előre letettem a polcra. Hogy utána mi történt, nem figyeltem. Pesti átlag, minden az alapban. Én ezt szeretem, utálok menet közben matekozni.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Nikivel, kedves, aranyos lány. Lehet vele beszélgetni, nevetni. Maximálisan odafigyel rád. Elrepült a vele töltött idő. Ellenségeim ne látogassák, barátaimnak maximálisan ajánlott.
Happy Massage