• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ö veszi fel a telefont, korrektül tájékoztat. A megbeszélt időben nála voltam
  • Megközelítés:

    Autóval mentem és parkolási problémáim sem voltak. A közelben ingyenes nagy parkoló. A tömegközlekedés sem gáz.
  • Helyszín:

    Róbert Károlyra vezető utcában egy uj építésű társasház. A lakás modern, bár a fürdőszoba apróbb felújításra szorulna. (A zuhanytálca el van repedve, ha nem figyelsz a talpadat be csípi.)
  • Lány külseje:

    Magas, vékony csinos lány. A fotók magukért beszélnek.
  • Action:

    Megérkezésem kor egy rövid ruhában fogadott. Bizonyára nem voltam számára túl szimpatikus, mert eléggé unottan viselkedett. Gondoltam majd összemelegedünk és változik az álláspontja. El is mentem a fürdőbe és gyors zuhanyzás után vissza a szobába. Ekkor Ő már a francia ágyon feküdt hason bugyiban és melltartóban. Rám sem nézett, nem biztatott, hozzám sem szolt, de én azért tudva, hogy miért mentem, mellé heveredtem és simogatni kezdtem a hátát, fenekét és a combját. Közben néhány puszit is el eresztettem a hátára, fenekére. A kezem kalandozott a puncija felé. Ekkor némi aktivitást véltem benne fel fedezni, mert úgy helyezkedett, hogy hozzá férjek. Előbb félre, majd levettem a bugyiját az ujjam már nedvesedő kelyhében volt. Jól reagált rá, mozgatta az alsótestét, hogy beljebb hatoljak. Pozitúra váltás közben a melltartója is lekerült. Már hanyatt fekve volt mellettem. A ujjam ismételten a puncijában volt. Ekkor volt az első meglepetés, mert megfogta a kezem és beljebb tolta, ezek után az ujjaimat és halk sóhajok is elhagyta az ajkát. Szerintem imádja ha ily módon kényeztetik. Fokoztam a kényeztetést azzal, hogy a csiklóját nyalogattam. Az eredmény nem maradt el el élvezett. Kb. félpercet hagytam pihenni úgy hogy az ujjaimat nem húztam ki a már igen csak nedves puncijából, sőt, Ő még mozgott is hogy beljebb érjek. Újból nyalni kezdtem amit szintén szívesen vett egy perc sem kellett és ismét el ment. Nem hagytam abba sem a nyalást, sem a "G" pont izgatást. Azt hiszem ekkor ért a csúcsra, mert minden izma a pattanásig feszült. A hüvelyizma olyan görcsbe rándult, hogy majd el törte az ujjamat. Rövid pihi után Ő franciázott és mondhatom igen jól csinálta. Bekapta tövig és hagyta, hogy rá szorítsam a fejét. Nekem valahogy így lett végem a mély torok és a kényszer francia között. A pihenő időben jelentéktelen dolgokról cseverésztünk. el is ment az idő ezért ismételt tusolás után távoztam.
  • Elszámolás:

    A fővárosi átlagnak megfelelő ajándékot tőlem szokatlan módon a végén adtam át. Nem epés megjegyzésként a cipőboltban is a próba után fizetünk, persze nem a próbáért.
  • Összkép:

    A kezdeti nehézséget leszámítva nagyon jól éreztem magam a hölgynél. Vissza megyek még hozzá, mert a hüvely szorítását más testrészemen is (nem csak az ujjamon) kipróbálom. Másnak is merem ajánlani Lilikét.
Happy Massage