• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Kedves Gábor! Nagyon szépen köszönöm a beszámolót, nagyon cuki vagy, hogy írtál! :) Barátkozós csak azzal vagyok, aki felé ha nyitok, viszonzást kapok. Tőled viszont kaptam viszonzást! ;) Jól éreztem magam Veled. Említetted személyesen is, hogy nem nagyon jársz vissza lányokhoz, de ha úgy van kedved, én szeretettel várlak Téged! Csók!:)

  • Egyeztetés:

    Telefonos egyeztetés nyomán indultam látogatásomat eszközölni. Amanda nagyon intelligens stílusban és vonzó hangszínben adott tájékoztatást.
  • Megközelítés:

    Autóval a Kosztolányi tér közelében a régi buszpályaudvar irányába közelíthető meg. A parkolás fizetős. BKK utasok az említett teret kell hogy célba vegyék, onnan 2 perc kényelmes séta a helyszín.
  • Helyszín:

    A ház kis terecske sarkán álló újszerű épület. Tiszta lépcsőházon keresztül juthatunk a lakáshoz. Belépve szinte azonnal érezhető a tisztaság és a rend szeretete. A kis szobácskát uralja a nagy ágy , de egyéb bútoroknak is jut hely. A fürdő ajtaját belül tükör borítja, bent számos tusfürdő közül lehet válogatni. A törölköző az ágyon várja használóját frissen ropogósan. Szájvíz diszkréten kikészítve a csapnál.
  • Lány külseje:

    Amanda magas vékony szőke lány. Stílusa barátságos. Lehet vele beszélgetni, mivel nyitott érdeklődő. E ráadásul nem tűnik mesterkéltnek. Bőre finom illatú, puncija borotvált, mellei kis kézbeállóak.
  • Action:

    Amanda már lefürödve illatosan vár. Kis ismerkedő beszélgetés nyomán tisztálkodni térek a fent említett fürdőbe. Később az ágy mellet csókolózunk, simogatjuk egymás testét. Pulzusom egyre szaporább lesz. Az ágyra heveredve folytatjuk ebbéli ténykedésünket, majd elindulok szinte szokásos felfedező utamra. Ennek állomásai a nyakhajlat, mellek íve, feszes has, hosszú combok bensője, végül a borotvált puncika voltak. E bejárás nyomán Amanda is az izgalom jeleit mutatja. Később ő veszi kézbe a dolgokat. Pontosabban szájba ágaskodó hímtagomat és nagy finoman franciás kényeztetésbe kezd. Olyannyira jólesik, hogy óvszert kérek és felhelyezést követően lassan behatolok szűk kelyhecskéjébe. A szűk jelzőt nagyon komolyan kell venni. Ezért be kell tartani a fokozatosság elvét. Sietnem a dugattyúzással nem szabad, mert ilyen szűk kis puncika hamar kivégzi az emberfiát. Óvatosságom nyomán mód van többféle pozitúrát végigpróbálni. Miután a beteljesedés iránti vágy csillapíthatatlan lezárom a folyamatot és hatalmasat élvezek. Amanda nem biztos, hogy feljutott a csúcsra, de így is aranyos volt. Kis levezető beszélgetés nyomán ismét a fürdőbe távozok, majd öltözés és búcsúkörök után távozok.
  • Elszámolás:

    A pesti átlagnak megfelelő tételt elhelyezem a találkánk elejét, mely mindvégig ott is maradt. Extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Amanda kedves fiatal lány. Semmi bírálnivaló hajmeresztő dolgot nem tapasztaltam. Lehet vele beszélgetni, de mivel nagyon ritkán térek vissza, kicsi az esélye, hogy újra találkozunk. A filigrán hölgyek híveinek ajánlom társaságát és a szűk puncik kedvelői is megtalálják benne zsánerüket.
Happy Massage