• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Minden simán ment! Hajnali 2-kor sms-ben jeleztem, hogy mennék, ő kedvesen írt, hogy mehetek. Ezt követően gyors egyeztetés és már a tömb előtt is álltam.
  • Megközelítés:

    Átutazóban voltam, így ismeretlenül sem volt gond a címre jutni. A taxis a ház előtt rakott ki. Megcsodálhattam a rendőrpalotát is.
  • Helyszín:

    Mintha csak hazaérkeznék. Nem csak egyfajta szobaorientáció van, hanem szinte az egész lakás a Tied! Nagy rendezett, szép tiszta lakás. A fürdőszoba közvetlenül a háló mellett, így szinte egyből ágyba ugorhatsz!
  • Lány külseje:

    Formás test, bájos arc. Aki a testek nagy kritikusa itt nem fog csalódni. Tökéletesen szépen megcsinált cicik, minden természetességgel együtt.
  • Action:

    Hajnali óra ellenére úgy fogadott, mintha épp az esti műszakból értem volna haza. Mintha ténylegesen hazamennék. Csupa báj és kedvesség, semmi megjátszás, őszinte érdeklődés, ami nagy kincs!
    Gyors tus után minden kívánságom teljesítve volt teljes barátnői feeling közepette. Megbeszéltük mit szeretnék. Ujjazással mindig bepróbálkozom, függetlenül attól, hogy nincs az adatlapon, de nem tudom, nekem az hozzátartozna az együttléthez, de a higiénia most is elfogadható érv volt. Bia kezdetben lábaival körülkulcsolt, odaadóan hozzám bújt és csókolgatott. Ezt viszonozva sec perc alatt készenlétben voltam, s arra vártam hogy alul kényeztessen. Franciája az én mértékemhez mérve jó volt, majd gumihúzást követően fölém jött és elkezdett lovagolni. Ahogy beleült már az is megérne egy misét... Haja zuhatagának természetes esése, valamint tökéletes cickói pazar látványt mutattak. Csókolgattam ott ahol értem. Gyorsan végem is lett. A szünet kellemes beszélgetéssel telt, majd ismét kényeztetésbe részesültem, ezt rövid ideig én is viszonoztam, majd hátulról támadtam meg. A látvány itt is pazar volt, nem hiába a jó test az hátulról is jó test! Ismét nem sokat váratott magára az elélvezésem.
    Összességében két menetet terveztem az egy órában, ami sikerült is, cseppet sem figyelve azt, hogy réges-régen lejárt már az egy órám.
    Tartalmas kikapcsolódáson vagyok túl, s bár megfogadtam, hogy visszajáró sehol sem leszek, Bia teljesen levett a lábamról, így hamarosan újra felkeresem!
    Vigyázni rá, mert ilyen kedvesség elvétve akad a könnyűvérű piacon!
  • Elszámolás:

    Az előzetesen megbeszéltnek megfelelő. Az átlaghoz képest drágább, de van is mire *** a különbözetet.
  • Összkép:

    Nagy kritikus révén tünemény egy csajszival találkoztam, aki egy ragyogó test mellé, teljes odaadást ad minden téren. Amit csinál, azt szívvel lélekkel teszi a Te érdekedben!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2014-07-16 12:52:44
Happy Massage