• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Soha nem próbáltam még őt korábban utolérni, ezért nincs összehasonlítási alapom. Nekem elsőre sikerült felhívni. Mosolygós, kacarászós hangja egyből enyhített a feszélyeztetett helyzeten. Gyors útbaigazítás, helyszín koordináció, és időpont egyeztetés.
  • Megközelítés:

    III. kerület, fő csapásvonala melletti 10 emeletes panelváros. A parkoló ingyenes a ház mögött. Villamos, busz, egy sóhajtásnyira (egy utcányira).
  • Helyszín:

    Szobában kis heverő, méretes franciaágy, szekrény, hangulatos teamécses világítás. Kicsit zsúfolt a szoba, de legalább nem tűnik funkcionálisnak, inkább barátságos. A fürdőszoba egyszemélyes, túlsúlyosoknak korlátozottan. Kimondhatatlanul sok, és minőségi tusfürdő, és szájvíz áll rendelkezésre, a törölköző is nagyon rendben volt. Kolléganője a lakásban van, de semennyire nem jelent zavaró tényezőt.
  • Lány külseje:

    Érdekes jelenség Amira. Pozitív értelemben. Valóban nagyon komoly kisugárzása van, melyet széles mosolya tesz egésszé. Az arca markáns, szép, hosszú fekete hajkoronája van. Vékony, de igen formás alakja van, amelyet néhány tetoválás díszít.
  • Action:

    A franciát kétféleképpen életem meg vele. Olyan, mintha direkt máshogy csinálná, ha kivégezne, illetve ha csak felhúzna. Ez utóbbival kezdtük a bemelegítést. Bejárta a telkes környéket, alaposan mindent megtekintett, és tapogatott a nyelvével, többször a piercingje segítségével. Érdekes volt, hogy amikor kívül voltam, akkor lágy és finom volt, amikor viszont bekapta, akkor keményebbre vette az iramot. A hancúr előtti bemelegítéshez pont jó volt. Aztán 2-3 pózt kipróbáltunk. A lovacska és a bevált dogy nem maradhatott ki. Mindkettőben szenvedélyesen mozgott, tekergette magát, egyszerűen gyönyörű látványt nyújtott. A dogyban már amúgy is éreztem a vég kezdetét, amikor az egyik kezével alulról hátranyúlt, és elkezdte masszírozni a golyóimat, miközben élvezetbe nyúló csábos mosolyával igéző szemeivel felnyársalt. Itt (el)ért a vég…
    A második kanyarban pedig az igazi jófajta-kényeztetős, puha franciával kedveskedett. Finoman bánt velem, a végletekig fokozva „szenvedésemet”. Nyoma sem volt annak a keménységnek, ami az első menet előjátékában mutatott. Nem is tudom mennyi idő alatt végzett ki, de nem tartott túl sokáig. Kis törölgetés, majd fürdőzéssel zártam az etapot.
    Az öltözködés nem tartott túl rövid ideig, sok mindenről, és mindenkiről beszéltünk. Annyira jól éreztem magam a társaságában, hogy nem nagyon siettem, hál Istennek ő sem sietett. Kellemes társaság, nyitott, őszinte személyiség. Nem túl gyakori a szolgáltatók között.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint történt. Érték arányban teljesen rendben van, sőt a bőven megéri a befektetést. Cserébe egy tündéri leányzót is kaphatunk, még ha csak egy rövid időre is. Diszkréten lekerült asztalra.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Nem bántam meg. Nagyon ajánlott kategória. A beszámoló előbbi részeiben alaposan megindokoltam.
Happy Massage