• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment. Telefonon elmond minden infót és ha épp ráér akkor hamar fogad.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. Szerencsém volt a parkolással de amúgy elég necces. BKV-val ellenben kiválóan megközelíthető.
  • Helyszín:

    A kapu egy forgalmas sétálóutcára nyílik. A kedves nénihez nekem is szerencsém olt aki zárja a kapukat :) A lakás kellemes kéjlak, a fürdő tiszta.
  • Lány külseje:

    Előfordult már, hogy megérkezésem után elhagytam a helyszínt mert nem tetszett a kiszemelt hölgy. Eléggé zsákbamacska a kitakart képek alapján választani de Lottinál nem volt probléma. Helyes arca van. Picit talán már meghízott a képekhez képest. Tudom ilyet nem illik mondani de ez egy beszámoló és én azt írom le amit tapasztaltam :)
  • Action:

    Kérdezte mit szeretnék igénybe venni a szolgáltatásaiból és én elég kíváncsi természet vagyok így mindent szerettem volna kipróbálni. Mondta, h a csók az extra így azt nem kértem de ezen felül a popsikényeztetés és a pisi az alapban volt.
    Kérdezte, h egyből jöjjön-e velem a fürdőbe, h megejtsük a pisit (így utólag ezt kellett volna kérnem) de mondta, h majd pihenőidőben inkább. Franciával kezdett amit jól csinál. Csak ettől el tudtam volna menni így kértem, h térjünk át a komolyabb dolgokra. Egy párnát tett a derekam alá és kezdődhetett a popsinyalás. Nagyon jól műveli. Tényleg nem túlzott a sok előttem szóló. Ezután gumit húzott (mármint nem magára hanem rám :) ) A legfőbb pozitúrákat kipróbáltuk és állíthatom: Tényleg szűk. Kértem, h majd az arcára hadd mehessek de ez nem tetszett neki annyira és végül is nem is arcra hanem szájba ment a vége.
    Majd kértem a pisit és közölte, h szájba nem lehet mert vmi fogbaja van. Nem igazán tetszett mert főleg ezért jöttem így végül a testére mehetett de így nem is élveztem annyira. Sajnálom, h nem tudtam kipróbálni. Lehet ha egyből az elején megejtjük akkor még kis lelkesen bevállalta volna. De már késő bánat.
    A végén még egy kisebb franciába és újra popsinyalásba kezdett és ez lett a második kör.
  • Elszámolás:

    Szokásos átlag ám átlagon felüli lehetőségek az alapban. Előre átadva.
  • Összkép:

    Összességében kellemesen éreztem magam. Nem mondom,h biztosan visszamegyek de azt sem érzem,h nem érte volna meg elmenni. Kellemesen el lehet vele beszélgetni is. Érezni lehet rajta az udvariassági beszélgetést és azt, h nem ő akar irányítani. Nem mondanám barátnő feelingnek de még egyszer kiemelem: Ezt nem negatívumként említem meg.
Happy Massage